yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, August 19, 2011

si budak bijak yang penyayang.




alaaa puji anak sendiri nampak!
kuikuikuikui.dah sapa lagi nak pujiii kalau bukan momma dia yang sejati nii..kan kata-kata ibu yang baik tu satu doa.
kan kan..?


lately momma asek cerita tentang qies jee kan..?

sowi ye my lalings reader, momma kena updates anakanda sorang niii je, untuk tatapan papanya yang jauh dimata.nak polok syiom dah tentu tak dapat, dapat tengok aksi anak dari kejauhan pon bole kan papa :)


^_^


qies oh qiess, naikk gastrik momma layan kerenah kamu yang macam-macam!
hobby dia yang satu, suke sangatlaah menconteng.penat momma belikan drawing blocks seme tapi dinding jugaaaaaaak pojaan hati dia.

bila dok umah atokk, papa tengoklaa niii..

dinding umah atokk nenek jugaaak jadi mangsa, seb baik atok & nenek jeniss cool tak jadik resaksee gorgom.atok kata kasi can jelaa qies nak tunjuk bakat lukis mural sebelum atok cat ni..
kang bila atok dah cat, harusss kasi sorok seme crayon diaa tu.hohoho

cucu oh cucuuu!!



amboiiiiiiii sedapnyeee conteng dindinggg!
anak sapelaaaaaaaaaaaaah ni?



tengoklaaa dengan muke tak bersalah diaaa, elok je gayaa yeh..!
lukis bulat2 macam cakar ayam..anak momma ni nak jadik pelukisss kee?


kreatip len macam pulakk diye, mulut kurg bercakap tapi perbuatan laju kemainn.
lasaaak tak hengat.orang kata budakk notty tandanya bijak! hmm..




eiyyyyyy memanglaah rasa nak rotan-rotan je jari tembun kopipes papa tu tauu!





taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! hasil lukisan motif abstrak cik eryssa qiestina bakal dokter :P
adoiyaaaai.sakit jantunggg mak!





bila dah penat melukis, kejanyaa asik berkejaran ngan boci si kucen kesayangan ramaaai.anak angkat makngah tu kan!




sukeee sangatlaaah si budak pecinta kucen niii..
ngekek gelakkk bila boci terkinja2 main tali tuuu!

bociii tak aci tauuu, main kasar.dia dah cakar momma :(




memanggg sukee bangat, tak bole dilarang.mana tumpahnya susu kalau tak kebaju.uhuks
sefamily sayang kucen tu qies pun sama..






bociii si kucen yang bijaaak, kejanyaa asik mengekor atok & nenek kemana saja.yang lawak tu siap tunggu kalau atok nenek mandi, tunggu depan bilik air.nenek menyapu kat luar, ikot sekali.atokk g belakang membontot jugak.hahaha.macam orang kan :D



dan 'baby' terbaruuu kat umah atok..
presenting...



si anak rimaaau *aummmmmmm*
bulu dia cantikk macam tiger.tapii buang tebiat ape bela tiger :P


meow kawan boci kat umah! hehhee.syomel.tatau sapa buang depan umah, atok & nenek yang penyayang tuuu kutip & bela jee.sayangkan pets nanti murah rezeki.

hmm, tak menahan okay siap suka num susu enfagrow A+ qies! kekeke.siap isap botol lagii.
harus lepasni bam bam grow macam bociii.nielaah keja part time momma kat kampung, bela meow jugaaak.kuikuikui.




bela pets ni macam terapi kan :)
bole digomol-gomol macam baby,adorable.

tu yang cikqies & sekutunya sukee sangat!
hehhe.



4 comments:

Mamaleesya said...

tangan si boci pun dah macam tangan qies, tembun :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

adeh qies habesh laa umah atok kamu...sok da beso tgk laa aper kamu wat tu yer...ekekeke penyeri dinding

Ainul Hayat said...

Qies, sila conteng pepuas yer. Pasni momma nak meneruskan misi mengecat umah atok tu. Takmoh conteng agi dah pasni. HEHEHE...berani tol qies ngan kucen kak...pe name kucen tu BOCI ek? Kiuttt...Aummmmmeeeeeoooowwwwwwww~

~izan~ said...

qis buat mural ek..nk raya2 n rajin tolong atuk hias2 yer hehe...

tp atuknya mesti redha je kan..cucu kesayangan katakan hihi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails