yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, August 3, 2011

duit raya qiestina dari Nuffnang ;)





hari ini mama happy sebab bila check post box tetiba ada surat keramat bersampul putih..
*jeng jeng jeng*


padahal dah tau sapa sebab ini kali ke 7 dapat 'surat rezeki' tersebut =P
ingat surat bonus je ke rezeki?


selalu surat keramat pembawa rezeki ni sampai kat opis, tapi sebab dah tak keja kat 'sana' so mama tuka alamat umah mini kita.
weee terus mama tak sabar-sabar nak bukak surat tu even dah tau berapa amaun-nya :)
*sambil sunyum happy, cewah*


taraaaah!



thank you so mucho nuffnang coz awal-awal ramadan dah kasi qies duhet raya amaun ***
* takkan nak reveal, nanti ada org kata show off,huks*

tak baikk berdengki , rezeki memasing u all :)
anda buat anda dapat! ececeh.macam kenal ayat sapa, ngee.






my 7th cheque from nuffnang sepanjang 2 tahun bersama, syukur alhamdulillah.

siapa nak kasi beb?

hanya menceceh *perah otak juga* then dapat duhet, tak ke syiok? ce ce citeee :DD



lately kan ramai belog readers pm/emel tanya camana nak dapat duit dari nuffnang.sory taw kalau ada yang ai tak sempat reply tu..
hope this entry bole kasi 'clue' & idea camana nak generate income from nuffnang eh..

okay bole baca my personal view how to memasyukkan nuffnang di sini





tengkiu nuffnang! bolela momma belikan 2-3 lagi baju raya qies :)
+_+



pengalaman momma sepanjang bersama nuffnang memang okay.
tu sebab momma setia dan tak berpaling tadah,hehe.masih berstatus gliteratti.staff derang pun okay, sangat friendly & helpful.bila kita tanya pape mesti cargas je bagi feedback.kira win-win situation la keja macam ni..seronok :)


owh can't wait nak tunggu end of this year sebab ada rezeki lebih besar dari nuffnang .bebetul teruja sebab nilainya 4 angka.phew..


hope ini semua bole menambah semangat kalian berbelog eh..
ingatlah dalam apa jua perkara asal kita tak jemu berusaha, terus berdoa dan tak lupa pada-NYA insya allah rezeki akan terus ada.percayalah!


p/s : usaha tangga kejayaan..


9 comments:

ummi nia said...

rezeki raya..blhlah sopeng utk raya

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wah besh..beshnyer qies da dapat duet raya duloooooo...

Mama Qiestina said...

syukur alhamdulillah :)

bukan senang nak senang, ehehe.

Suliana said...

alhamdulillah, rezeki ada di mana2 :-)

sukadukakami said...

alhamdulilah..betul kak yat..usaha tangga kejayaan..tak sia2kan..sukeee:)

sukadukakami said...

alhamdulilah..betul kak yat..usaha tangga kejayaan..tak sia2kan..sukeee:)

Momma Qiestina said...

sue,

betul :)
yang penting usaha doa & tawakal kan.

Momma Qiestina said...

siti,

hmm rasa tak sia2 minat blogging, bleh dapat income sket..syukur :)

Mama Likha said...

alamak. dh lama tk cek nuffnang....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails