yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, August 24, 2011

ragam si budak banyak akal





hmm tak banyak masa nak berbelog niii..nak blogwalking pun tak dan.

momma tengah tersangat busy final keja kemas mengemas umah atok.
huhu rumah kampung yang luass mmg sangat fenat untuk dikemas!


dan momma jugakk tengah cergas menginvite kengkawan kat fesbuk especially geng geng SKKM & SSAJ Kluang for Eryssa Qiestina 2nd bufday bash pawtay cum open house raya niii...
hope seme yang dah dijemput sudi reply yee :)
bukan apa senang nak bajet makanan, momma qiestina nak masak tau,hehhe.


Insya Allah majlis meraikan hari lahir si budak banyak akal nii momma nak buat 3 September, hari sabtu.Saja buat awal sebab orang seme masih bercuti.semalam momma dah sopeng sket bufday stuff, like jajan for goodies bag.kek secret recipe je blum tempah, tengah fikir nak design cemana..momma prefer secret recipe sebab ada sijil Halal, kedai kek lain kat kluang ni meragukan sebab takde tanda halal tuu...kita nak jamu orang makan kan :)


phew macam biasa, nak buat bufday pawtay anak je pun.
tapi busy macam nak kawenkan anak :P



dan inilaaaah antara ragam budak banyaak akal yang dah nak masuk umur 2 tahun niii..


ayayayayai..dia lah penyeri umah atok & nenek.
ada jee 'projek' diaa, memang laah centre of attention taw!!~




bajet syomel laaa tu dok dalam bakul shushuu..




kalau buat muka macam nii, memang lah tersangat kopipes papa dia tuu kan?
hehhe.




tengoklaaa asik nak main tangga, dia jakun sket pasal umah kita mana ada tangga macam ni.kekkee.momma sampai ilang sora dok jeritt tak kasi mainn kat sini..


dan bila momma sidai baju, ada je aksi comel diaaaa tu tau..
comel laah sangat qies, sakit jantung momma tau..



panjat ampaian umah, aduh! dah rindu nak main slide bawah mini home kite ye?

eiyy asal bole jee kan?



hmm main laa sepuasnya yayang.
nantiii momma windu pulak moments keaktifan tahap dewa kamu ni bila dah big girl, dah masuk U, dah jadik dokter, dah kawin.erkk.


** semalam momma dah sopeng kasut raya qies, syomel :)
thank you papa for elaun kasih sayang itu.



8 comments:

sukadukakami said...

so sweet la kak yat..
tak tau la ct da anak 2 ni kadang pun tak terlayan dengan keaktifan anak2 hihihi tapi momen2 tu la yang kita tunggu kan..ti da besar da keja da kawen tak de tu semua nya....

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

makin cumils la qies..gewammm aunty taw...

dieha said...

qies makin comey..makin sweet...comel ikat rambut dier..hehe..

Marsha~ said...

hahahaha.. selamba je dia bergayut kat ampaian tu ek.. ahehehehe

Fitri Senin said...

yup she's adorable..pandai pulak tu nak posing

Qaseh Suchi said...

salam..Yat.. nak gak invitation card.muahaha..
(Sapura Abd Rahman..remember me,huh?) -.-'

Momma Qiestina said...

sapuraaaaaaaaaaa!

ko pon ada belog keeee?
i missssssh u so much babe.

eh jemputlaaaaaaa dtg 3 sept ni taaau.bufday anak dara ai,ko tak penah agi jupe qies kan..

beb fb ko ape? bak sini nak add.
hp aku : 012-3926477

Qaseh Suchi said...

aku da deactivate fb.saje.byk gangguan..huhu:)

miss u 2..BW la kt blog ai..
qasehsuci82.blogspot.com..
xpandai touch up sgt..i'm newbie youu..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails