yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, August 30, 2011

Dari jauh ku pohon ampun & maaf




** entri melekat hingga 1 syawal



hmm, momma tak bole dengar lagu dari jauh ku pohon maaf sudirman ni, rasa sayu teringat papa kat sana..


kita semua berada di penghujung ramadan yang mulia, syawal pula bakal menjelma.
terasa sayu di hati terkenang ramadan yang damai bakal meninggalkan kita..
semoga segala amal ibadah kita di bulan keampunan ini diterima Ilahi.


selamat datang bulan kemenangan, syawal yang mulia :)
^_^


raya kali ini mama dan qies beraya di kluang Johor..
Papa pula beraya di tengah lautan, biar terpisah jasad namun hati kita tetap bersama kan sayang..
dah seminggu lebih papa tak dapat dihubungi, rasa rindu menebal di hati kami menjelangnya aidilfitri yang mulia ini..rindu nak updates seme cerita qies sepanjang ketiaadaan papa ni..
qies rindu, mama rindu.papa rindu tak? hehhe.


jangan sedih ye papa, aidilfitri ini tak dapat kita bertiga meraikanya bersama.
mungkin tahun depan.Insya Allah.
incik jurutera marin kesayangan kami, tunaikan tugas yang di amanahkan dengan sebaik mungkin ye..!



dear papa sayang,
di kesempatan ini, momma mohon ampun & maaf atas segala ketelanjuran kata-kata, tersilap dimana-mana, kadangkala teremo tergeliat lidah dan mohon maaf atas segalanya sepanjang kita bersama.momma manusia biasa, tak lepas melakukan kekhilafan. halalkan segalanya..*sobss syedih tak dapat kiss polok syiom papa di pagi raya*


momma love you & our mini family so much!


qies pun nak mintak maaf kat papa kalau qies selalu notty, buat papa jadik resakse gorgom :P
qies tauuuu papa sayang qies sangat-sangat kan :)
momma tau papa mesti rindu sangat kat tuan puteri kita seorang yang cheeky tu.
yang selalu buat badan papa macam slide, macam car,hehhe.


dan demi nak buat papa feel raya, momma dah buat photoshoot qies pakai baju kurung nan biru.untuk tatapan papa yang tersayang.
mana tau nanti kapal papa masuk port ada line internet dah bole jadik feminat no 1 blog momma nii...


semoga rakaman memori terindah ini mampu jadi pengubat rindu papa!



customised kad raya for lovely papa & all feminat setia qies.

momma rasa aksi qies macam niii memang kopipes papa sangat, haih mana tumpahnya susu kalau tak ke baju kan :)




indahnyaa beraya di desa!
siaplaa kali ni qies ikot momma & nenek g marhaban dari umah ke umah.heeee






tahun ni qies happy laah bole beraya sakan, dah dapat kaki.last year baru jalan jatuh :)




eh awak nampak birrrrruu laah!




aishewaaah anak dara papa sorang niii...




teruja sangat ^_^

:)



pasang pelita keliling umah atokk..
papa tau kat sini happening sangat,cantikk sepanjang jalan kat kampung ada cahaya pelita..
nanti qies suruh momma captured eh!

malam-malam qies main munge apiii, weeeee..




^_^




:)




momma...raya kali niii papa takde ehh..?






takpe, kita chills dengan family yang reramaai tu okay yayang :DD
hari raya kenalah happy..



raya kali ini momma tak kesunyian..sebab ada eryssa qiestina.
1st year qies baru 2 minggu, last year genap 1 tahun, this year turn two years!
terima kasih papa sebab bagi momma seorang peneman yang setia, BFF now & forever yang syomel.gula-gula hati momma selamanya..


beraya dengan qiestina memang momen terindah yang momma nantikan..
dia penyeri suasana, kita tengoklaa nanti keletah dia beraya, hihi.for sure nanti momma akan selalu updates kat sini.untuk papa & untuk seme.
raya ke lima pulak majlis hari ulangtahun qies yang ke 2 , mesti anak kita happy dapat potong cake, dapat belon, nyanyi-nyaanyi happy bufday dgn kengkawan sebaya :)
momma buat apa yang termampu untuk menggembirakan dia.


dan buat seme feminat belog momma *aishewah*
buat sahabat-sahabat, buat seme pembaca yang setia, di kesempatan ini saya dengan rendah hati ingin memohon ampun & maaf andainya saya ada menyinggung hati mana-mana pihak dengan nukilan saya disini, tersalah silap, termarah, teremo dimana-mana.


mohon maaf zahir batin yee!


kepada semua yang ingin memulakan perjalanan balek ke kampung halaman, pandu dengan berhemah yee, ingatlah yang tersayang.seronokkkkknye balek kampung.miss the moments sesak sesakk tu.



Selamat Hari Raya, Minal Aidil Wal Faizin,

Yat, Ekhram & Qiestina



11 comments:

bonda dadif aka akish said...

selamat haru raye utk yatt & family....

=)

Salina@IbuAqil said...

Selamat hari raya juga buat momma, papa & qies.. ;)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

selamat berhari raye qies..kak yat...

Suliana said...

comel pakai baju raya :-) slmt hari raya yatt.. insya-Allah jika ada kelpgn aku singgah bday bash qies :-)

Fitri Senin said...

oooo siannya and ur baby sungguh comey and pandai bg posing..selamat hari raya. jgn sedey2 ye..

Ainul Hayat said...

Teringat member opis kak yat. Asben dia pun belayar. Dia kata dia sedeyla asben takde tapi time first raya 30menet je dia sedey sebab pastu dia nak ziarah sedara mara...hehehe

kak yat namo sedey2 ye kak.

dakcik said...

Selamat hari raya kak yat & qies..
maaf zahir batin yek..
bestnya dah balik raye awal2 eh..=)

MrS KeNey said...

sayunyer...sob3 jugak!
sexy Qies! auwww! SELAMAT HARI RAYA!

ibu si comel Alya said...

HAI YAT..dikesempatan ni pon sy+yaya nak ucapkan slmt hari raya..walaupon kenal di cni shj..tak berpeluang berjumpa lagi..tp rs mcm dah kenal lame..insyaAllah jika ada peluang kite akan bertemu jua..pd Qies..jgn nakal2 tau..jd anak yg soleha+mendengar kata..comel pakai bj kurung tu..yaya pun ngah sibuk cr bj ry dia ni..huhu..dah ada anak ni..semuanyer utk dia je..ibu ayah terkemudian dah..SLMT HaRi RY..dr kami d cni..

Mamaleesya said...

Maaf dari tangan ke hati mama qies. Smg thn dpn dpt beraya dgn papa yea. InsyaAllah.

ann @ hatiberbunga said...

selamat hari raya..!!
qistina is SOOOO CUTE..!!
geram. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails