yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, August 16, 2011

demi menggembirakanya, marilah main bunga api..




ewah ewaaaah qies buat pertama kalinya main bunga apiiiii..
macam dah big girl jeee si tecikkk sorang nie..~
alaaa kasi canlaaah qies menikmati zaman kanak-kanak ribena-nya yang indah.
demi menggembirakan hatinya...

^_^


papa jangan marah eh..
anak papa main bunga api ni seme atas jagaan momma, maklang & paklang to be tauuu..dun wori! safety no 1 :)


papa tengoklaaa tu aksi anak dara kesayangan papa..



suke bangat!!!
maklum her 1st time ever main bunga api :)
hehhhhee.




masa kicik-kicik dulu momma pun suka main yang ni :)
yang jenis warna warni tuuu..


awas, kalau nak ajak anak main bunga api make sure pantau 101% ye ibuk & bapak sekalian!
maklumlaa anak anak kita blum tau ape, dia tau suka jeee!




okay mari paklang bakar bunga api, qies kena dukung ngan maklang okayyy..tak bole turun bahaya..ekeke.

*maklang & pak lang to be laa tempat bermanja kat kluang ni, derang rajin layankan si budak k-pop, tu momma thankful sangat ade ramai adik beradik yang rajin bantu momma bila papa takde, lebiu korannngg! *



haaaa bunga api suda memancarkan cahayanyaa..

maka si budak tecik ni pun ewah kemain eksaitednyaaa..


weeeeeeeeeeeee tanteknyaaaaa..!!




gelak besar kemain si anak dara kecikkk tuu tauu, sukee :)
yang kelakar tu dia ingat api je macam lilin bufday.sepanjang main bunga api dia asik nyanyi appy bufday to u..hehhee.so syomel anak momma & papa :D

*mama tak dan nak rakam video, later laah yee, busy ngan D90 jeez *




maklaaaaaaaaaaang..bole qies pegang sendiriii..?

oh no no no..dangerous yayang..



suke sukeeee! maklang layankaan jeee si ninina kesayangan diaa..
sementara ada kat kluang ni, hari2 kena gomol..tido pon sometimes ngan maklang..



oh tak puas main lagi, biar paklanggg to be pulakkk layankan...



weees syioknyeeeee!

tima kacih uncle firdaus rajen layankan ninina, she kinda miss her papa..so bila ada paklang selalu rajin layankan dia, terubat rinduuu :)




bunga api dah finish dahh...
dah simpan baki bunga api yang tinggal main esok pulak ye, mahal seikat rm 8 wooo..



mulut tak bole blah, muncung macam tengah tiup lilin bufday.hehe.

alahaaaaaaaaaai anak, kamulaaah penghibur hati mama no 1 :)



today birthday nenek qies yang ke 58, semoga ALLAH panjangkan usia nenek dalam iman & keberkatan-NYA, dimurahkan rezeki, bahagia dunia akhirat & bahagia dengan kehadiran 6 orang cucu sorgaa yang syomel & bijak-bijak.Ameen..



nanti momma updates entry menu berbuka kat umah atok kluang yang sangat sorgaa pulak eh!
memang seronok dua ronok qies kat sini, a lot of activities..


:)







5 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

alololoooo sukernyee dye ...

Ainul Hayat said...

Celonoknye dpt men bunge api kaleful. HEHEHE. Eksaited metoi tgk moke Qies men bunga api...

siti asiah said...

mesti Qies lompat2 keriangan dapat main bunga api...:)

aie said...

salam mama qies,

selama nih silent reader sajorr :D

tanye sket, tulisan my sweet sour love life kat gambo tu guna tulisan jenis ape eh? :p off topic plak

slamat berpuasa & berhari raya~ stay strong

Momma Qiestina said...

wsalam aie,

waaaah ramai berkenan kat tulisan tuu..namanya 'scriptina'

macam qiestina pulak kan :P
hehe.

selamat puasa too & salam kenal!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails