yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, April 16, 2010

berbabymoon sefamily at kota keriangan :))






finally tercapai juge niat nak bawak baby Qies jenjalan kota keriangan semalam :))
kirenya holiday sambil berbabymoon 3 of us lah.
kali nie mak ucu Qies ikot skali jadik photog of the day + diyela yg plg teruja nak naik genting sbb ni first time dia jejak kota keriangan.
kire banje diye for results spm yg agak cantek tuhari.haha.


just quick update, baru lps masak lunch for papa Qies & mak cu Qies.
menu arini udang goreng kunyit, kangkung belacan + ikan kerisi goreng.simple menu je becoz baby Qies tak berapa cehat ni.terkejar kejar nak masak,dia kalo dah demam asek nak ngan mama jez.
dari kat genting semalam dia dah selsema and cranky semacam.then around kul 6 ptg camtu badan dia dah panas semacam teros mak cu Qies tak sempat nak main kat snow world,rush alek putrajaya nak bawak Qies g klinik.
haih bab bab anak tak sehat ni memang mama + papa no krompomi. lagilah skrg ni macam macam virus menyerang.
risauuu :((



our precious momentos at kota keriangan,






3 of us :))
tema karer cekelat sefamily.
*happy family*





version babymoon yg asek dikejar paparazzi =P
ape ko bajet baby suri cruise ke dik? lol.




inila dia paparazzi itu, photog of the day..



family holiday.mak cu Qies asek membelek mafla ngan snow cap utk mengepow ahkak =P



sweater syape agi syomel?

mak cu ke Qies?


happy bermain main ngan papa :)


sejuklaaaaaaaa tempat ni mama,kite kat mana ni?


Qies & papa kat kedai cekelat...
Qies asyikkk bermain ngan toy baru dia :))



whoaaaaaa Qies dah shampai london ngan papa & mama =P




precious family time :))




hahhhhh baru nak cenyum shayang mama & papa ni :))
dah macam anak jepon da kan? ehehe.

Qies quite cranky sbb selsema semalam.poor my baby.
time mama papa nak bawak p oliday la demam.haih.




mama & papa bz nak bergambo Qies bz nak baca buku.ahaha.



time to go back putrajaya, besh gile baby moon :))
lenkali mama & papa bawak Qies g sini lagi oke shayang...



dan ini bukti 'keberanian' mak ucu
[ khas utk mak lang yg tamau ikot tu].


cayalaaaaaaaah akhirnye after kena cabar adek berani wooo naik space shot!
pastu siap nak roller coaster ngan papa Qies.kunun ade beran la tu.



tgk muke mak cu kat tetengah tu,gile cuakks.haha.
kalo akak ko kasi sejuta pon ai takmo.ngeee.



more pix?

tunggu yaaaaaaaa.
ade 1000++ moments yg dicaptured thru dslr kat kota keriangan semalam.
tu tak masuk gune my E72 and mak cu punye N73 agi.banyak amat!
berpinau nak resize sesatu.dahla mase takde nak edit santek santek ni.ehehe.


budak tecik cranky ni tak mengizinkan mamanya memblog lelama.
die nak polok polok je,tgn asek nak capai keyboard laptop mama je smpi dah tercabut 1 button.haih notty kemain.tak padan demam tetap aktive.tu dokter kata Qies tak nampak cam demam je malam tadi sbb muke 'macho'.kalo baby lain demam mana tau diam,asek melalak je.haha.yola tu,depan dokter je behave tu,kat umah asek nak melekat ngan mama je.ngan papa pon takmo.adoyaii.layan je kerenah baby nak membesar.nak berubah bulan kot,nak pandai macam macam ginila kerenahnya.



kedengaran mak cu mengajak ke alamanda la pulak.
nak berkarok la tu.haih ngko dik tak reti diam.seb baekk la rajen dia jadik 'bibiks' kat umah ni. seme kain baju dibasuh dilipatnya.ahaha.
camtula baru bleh p cameron pulak pasni.ngeee..



okay dokay.
salam berhujung minggu!






4 comments:

puterikurekure said...

bestnyeee genting!
kite tunggu khalish leh jalan la kot baru ke sana lagi.
:)

Me_Lina said...

wawawa... berjalan2 sakan...

cik zatil said...

kak yat ajennye mak cu qies
tuh tolong jadi bibiks
ea..hehe

cian kat qies demam hope
she will get well
soon.. :)

liza said...

seronoknya qies jalan2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails