yatekhram jr pwetty pwincess

Saturday, April 3, 2010

it's happy family time :))

adoyaiii arini sangat fenat betui.keja pastu kuar jenjalan ngan sayang sayangs ai plak.
the 3 of us baru alek sopeng from alamanda with papa Qies & our pwincess.
tapi cam biasalah life ni rase cam tak syok je kalo sehari tak bukak lappy dan berblog.ahaha.
eyh ade 1 lagi obsesi,FB! agagaga.
* dah macam sebahagian dari hidup dah rasenya*



kat alamanda tadi kebetulan punyela banyak sale,siap ade anakku fair kat parkson.so apelagi sopeng sakanla baju bajan Qies and pressie for my newborn nephew,faris aiman :)
seme blue karer je mak uda belikan baju aiman tau.tak sabo nak tenok aiman..nak kiss anak buah mak uda ni.


nak hapdet gegambo we olss berterapi tadi,tapi adoiyai bateri dslr kong la plaks.sok nak photoshoot Qies g swimming ngan abg aqil pulak.so malam ni kite kasi cas full dulu.gegambo malam ni karang karang ai tempek yaa :)

we olss ni asek asek p alamanda je.
dah ni je sopeng mall plg dekat ngan uma we olss then macam macam ado.tu rasenya senang g sini je seme ade.convinience ngan segala kemudahan.
* tadi my chenta org kapal fwenz, mira sms dia kata ternampak my family kat alamanda tapi segan nak tego.haih ape la seganya..we olss bukanya artis syg oiyy* then memey pulak nampak ai time lunch hour kat sini tapi dari jauh.adoyaii bahaya ni ramai kenal.ahahah.tetibe



ni seme momen Qies jalan jalan with papa & mama alamanda last wednesday :)



anak manje mama temankan papa sambil pujuk papa belikan iphone utk mama ke tu? haha.
budak tecik ni dah tau main hp oke!




hahahhaha.nape lah syg suke wat molot donald duck macam tu?
papa tamau kasi hp bawu yeeh?




proud papa yg gumbira dapat spend time ngan his family :)



amaran, ini merbahaya pd yg tgh diet



.












.







.


nyum nyuummmmmmm..


suke sangatlah mamam donut tau!




dan asek gambo papa & Qies je enterprame, mana daaaaaaaaaa gambo tuan tanah? nghaha.
oke okey nak gak amik gambo ngan chenta hati mama,




dua mak pak chubby sedang berlovey dovey =P


seblom mengakhiri entry, nak gak cek traffic belog ai yg tak seberapa utk minggu ni,hoho


.









.






weeeeeeyai 30.03.2010 tarikh keramat.tak penah traffic belog ai sesak cam aritu.
nie seme gara gara Qies jadik coverpage berita harian neh :)
* ini mmg entry show off,so wat? ngeeee*




oke, suda kedengaran anak dara dah ek ek lapa susu.dah pukul 1,08 pagi neh.
kena titon dulu coz kul 8.30 kang dah janji nak ngan papa aqil nak bawak Qies & aqil swimming sesama kat kolam precint 16.papa Qies ni nak ajar anak dara bam bam dia pandai swim cam dia.ha yola tu.
nanti ai update pestime Qies jejak swimming pool sambil pakai bikini cekci tu yaa.stay tuned :)


pas g swimming papa Qies nak ajak alek PD then maybe we olss nak jenjalan melaka pulak.tgkla macam mana nanti.hope sempatla nak kesana kemari.hope everything goes smoothly as plan lah.Qies behaved and tak cranky lah hopefully.ameen.


it's family time. i liokeeeeeeeeeee :)
*suke suke*




4 comments:

Faheem Jr said...

wow!!! vergander gander trafik u yat...bagus2..moga bertambah murah rezeki baby qis lepas ni,qis nak pi belajar swim dgn papa ye...ewwwww..tak sabar nak tengok si peha bambam kepsi mama tu pakai baju sumingsut(sila sebut gaya pelat hoccay)malam td sampai termimpi qis..upernya qis bg amaran nape aunty tak mai jenguk dia lewat malam tadi..hahahaha..mengantuk sgt daaaa..

penulis belog said...

beznye dorang pegi shopping ek..
spend time together kan..
baju qies ade i love mommy je..papanye xde ke..
hehehe

Edriena Hazelina said...

kak yat!!!
saye nak bagitau camne nak ubah header blog akak..

gune blogger gak.

tengok kat blog saye.

Blogger in Draft

Amirah Mokhtar said...

hihihi bukan xmo tegur k.yat, tapi time tu tgh bayar parking..malu lak rasa..keh keh yg lawaknya bf mira ckp "eii bestnya tgk diaorg main baby diaorg cmtu" skali tgk k.yat rupanya..haha pastu mira ckp kt dia "lah k.yat la" pastu dia ckp "patut la muka hubby dia cam penah tgk"..hihi lawak tol..rupanya dia pn penah skodeng blog k.yat gak la..pape pun qies mmg sgt suwittt..putih gebu lak tu..next time antie mira polok2 qies k..promise ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails