yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, April 7, 2010

kamu berdua hadiah yang tak ternilai.








pheww~

baru alek from alamanda with my sayangs neh, gigih lagi nak update belog walo dah kefenatan tahap dewa dewi arini.eheh.kan dah kata blogger tegar =P

petang tadi after dating berdua duan pas keja, sambil pekena chicken chop & charkuewteow kat foodcourt belakang opis.. tetibe papa Qies ajak mama and Qies jenjalan alamanda.so pasal jalan jgn ditolak,lebey lebey lagi dengan org kesayangan mama ni.then papa Qies straight away g kedai handset kat depan bowling tu, teros tanya tanya E72 idaman mama.


wallawehh rupenya papa Qies nak kasi E72 tu pengganti hp cap hayam mama ni as our 2nd wedding anniversary gift.weee sape tak happie kan dapat adiah from tersayang :))
kalo u all pon kompem sokee kan?
*wink wink*


last year papa kasi dslr utk capture moments yatekhram jr, kali ni hp pulak pasal papa tau yg mama ni mmg gile mende mende gajet camni.rantai ke cincin mama tak minat =P
cukuplah white gold set time wedding aritu ,kalo nak beli pon pasni utk Qies lah.
lagipon hp lebey besh utk connect kami yg slalu berPJJ neh.
[ show off ke pasal ni pon nak citer,argghh ade mak kesah? so syadap yu].
ngeee...



hmm thank u sayang..
mama tatau nak say tenkiu camana atas ape yg papa buat utk mama,utk Qies dan utk kite.
bile bee jauh huney rase empty, but bile bee ade depan mata bole polok polok cam skrg ni,papa try semaksima mungkin spend time dan menggembirakan mama & Qies.
bukan hadiah mahal mahal yg mama harapkan, tapi ksh syg yg tulus ikhlas sentiasa.
mama nak kite sefamily selalu gumbira bersame,sampai tarikan nafas terakhir kite.
apepun,mama happy tau atas adiah bee ni :))
* Qies mulela tu nak maen hp bawu mama,die pon gile gajet dah nampaknya skrg ni,ehehe.mana tumpah susu masham kalo tak ke baju kan*


next week ni besday papa Qies, haih mama pulak yg fenin nak kasi adiah apee.lol.
rasenya macam seme papa dah ade,ish.
papa Qies kalo mintak adiah kompem agi demand,kot die nak mazda 3 sebijik haih masak den.
mama tau tu jek idaman dia skrg neh.kalo nak caldina bole gak pinjam car pak uteh Qies.muahaha.


apepun mama awal awal dah hadiahkan 'advance' utk lelaki kesayangan mama neh iaitu,

.







.








.



mahal gile oke adiah ni, tak bole diukur ngan duhet....
satu satunyaaa harta kami donia akhirat...



apalagi kalo bukan....





si masham syomel comot kite sorang neh =P


ericha ninina yg selalu buat hari hari papa & mama indah :)

* kemain suke mamam farleys rusk die,comot*




kurniaan ilahi yang terindah..
potostat moke papa =P

now gaya gelak pon dah macam papa, adoiyai semela nak copy paste papa diye.
dah mana bahagian mama neh?
*emo tetibe,hiks*





budak tecik bam bam peha kef-chee yg kuat mamam cam poppa =P




gofren papa yg setia :)




walo cranky camana pon Qies, mama & papa sangat sayangkan Qies :)



mix yat +ekhram



anak papa sayang...nak jugak mamam ngan papa..Qies dah pandai mamam waffle stoberi :)


tiap kenangan kite semenya priceless...



mama & Qies love papa so much :))



seme momen momen nie kat PD walk, sesaja jalan jalan last weekend.
macam macam ado dah kat situ.

Papa Qies dengan anak daranya dah syok titon berpolok polok dah tu.whoa ini bole mendatangkan ke- jelesan tahap max neh.
baek ai join polok polok gak =P
lagipon nak golek golek sambil explore camana nak guna E72 kesayangan pulak neh.huhu.
sok sok nak wifi sakan sambil bekpes kat kedai mamak seblah opis,ngegegegegege.


tata & nite baybehh.
muah muah!


** tak sangke bole jupe tie mama danish dan hubby kat bowling alamanda tadi.die tegur Qies dulu. korg cam je moke Qies kan.ehehe.happy to meet u all tadi.lenkali kite temukan danish ngan Qiestina yaa?

12 comments:

i n n z c h u b b y said...

wah!!!

bestnya~

dah ada hp baru...

inn x sabar nak tunggu dan wat surprise kat alif bila dia turun kapal nnt...

selamat meng"explore" e72 tu...

cik zatil said...

kak yat pinjam enpon bru
bleh??hehe..

Suliana said...

mana gambor hp nye??:-) aku ni tak kenal sgt bab2 tepon..hihi..

yat, kadang2 klu duk jauh2 pun sweet jugakan.. perasaan rindu, sayang tu makin kuat..kalau mcm aku ni, hari2 jumpa boring gak..haha..

ann @ hatiberbunga said...

sangat suka ngan baju qis.
sangat sangat sangat cantik!
sangat sangat sangat lah sesuai ngan budak tomei tu. hihi..

WaN dAn TiE said...

INSYALLAh
danish
will meet
qistina..
bila ader masa kita jumpa..
but semalam t perasaan..
baby qis tu ..huhuhu mmg cute sweet..likes mother likes daughter...

Mama Qiestina said...

Inn,

ehehehe tula tak sangka gak abg ekhram nak kasiadiah tu :))

yeahh harus explore n pasni blogging thru E72 jeh,haha.

alif bile alek?

Mama Qiestina said...

atil,

boleeeeeeeeeeeeey meh ajar akak mehh!

Mama Qiestina said...

sue,

gambo HP kaa? adoyai kang aku tunjuk santek + canggih gile henpon aku ade pulak org gile meroyan jeles tahap dewa kang =P

ko google jek E72.
besh woooooo.aku dah gile nak explore ni..hahaha.

** yes jupe sekali sekala tu yg suwit.cubela ko jauh 2-3 hari kompem rindu :)

Mama Qiestina said...

ann,

sangat sangatttttttt yeh?

tenkiu antie ann :)

Mama Qiestina said...

tie,

adoiyaii jgnla puji lelebeih,maluww aii =P

Qies ngan ngantok tu malam tadi,kalo Tie nampak die gelak cam kat video tu kompem agi jatuh cinta nak wat menantu teros.hahahaa.

statement tak bleh blah tui.

yes ade mase harus kite datingkan anak kite,photoshoot kat pullman jom!

Kaseh NazLieza said...

amboi2...suker qies jln2 dgn mama papa ea..

WaN dAn TiE said...

salam...
qis, Insyallah kalu nak datekan anak kita boleh...saja
dkt PULLMAN ke? ok mana2 pun ok...
cuma takut Hubby pulak kena kerja huhuhuu...nanti kita deal time elok2 yer...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails