yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, April 8, 2010

hati sapelah tak cair bile lihat dia tergelak syomel.





assalamualaikum :)


rindu ke kat gula gula hati kesayangans semua neh?
ramainya lah kat FB soh mama tempek agi pix & video ericha ninina ni,tapi mama ashik sebok jek.ngeee..
takpe dah ade E72 ni bole blogging thru phone je, i liokeee :))
* tgh baru nak blaja,nanti dah expert siapla *





windu ke kat amoi bukit sorang neh?
eyhhhhh ape jelir jelir lidah tu yayang?



ustazah tecik debab bam bam.





dan gelak tawa riang ria shayang manje sorg inilah bikin hati cair sentiasa :))
kalo tengah tensi tensi layan video & gambo syomel dia ilang stress seme.



* buat semua yg rindukan si molot donald duckkk kesayangan yatekhram*

layaaaaaanzz aksi anak manje kami babling gelak tawa at 7 month old young :))
*muah muah shayang diye*


macam manalah mama tak angau kerinduan kat pwincess mama ni bile tgh work :(




video

10 comments:

mrs.ecam said...

alahai tomelnyer die pki tdng...heeeee

soffya cik bulan said...

comel sungguh...:)
bilalah dpt ada baby sendiri..wakaka.gatal..:P

Mama Qiestina said...

ecam & soffya,

tenkiu lalingsss :))

ha cepatla ade baby,besh besh!

cik zatil said...

kak yat beby dah jadi ustazah
eaa..hehe..tomeiii..

Mama Qiestina said...

zatil,

future ustazah..takpon kak yat nak dia jadik dokter saket puan..ameen..

Dokter faRyn said...

yatt, nape ngan idung qies tu? macam tergarik ek? ke aku yang ilusi optik? hehehhe.


nanti nak cubit pipi qies bila jumpa :))

Mama Qiestina said...

faryn,

ha tula Qies dah menghadiahkan dirinya sendiri ngan cakaran sempena 7 mth old..nakal tak hengat.nak aje pakaikan miiten lagi =P

tula bile nak syiom baby aina gak ni!

Tikah said...

Comelnyer Qies gelak2 tetiba jd rindu kat baby kat umah bbsitter tu, lahir beberapa hari je lps Qies..Nak tgk gambar kak yat senyum nampak gigi pulak..mesti nampak lagi ceria :)
Bleh x tinggai msge kat dr,faryn kat sini..aci x? hehe. Awat private kan blog, susah nak follow dah, suka baca blog awk la pn doctor.
Tq kak yat tumpang.

Elin said...

hehehe...hi yat,
comey la qies b'tudung..afrina pun ada gambar mama nyer pki kan tudung...:)

edan rashid said...

ko ingat aku rindu sangat kat dia ke yat... aku tak rindu.. aku geram je tengok dia senyum2 tu... kalau dapat aku geget2 pipi tembam dia... hehehehe... qies jaga2... jangan kasik uncle nampak... geget diaaaa....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails