yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, April 4, 2010

splash saturday with aqil's family.

awas : entry ini sangat syomel + cekci.anda mungkin merasa cemburu lalu teruja ingin mandi swimming pool =P



haha.yek yek o je kan.
:)



okels as promise, ai nak share ngan blog reader ku yg setia gegambo santek menarek pestime bawak bby Qies g swimming pool.seme nak tgk aksi Qies yg cekci pakai bikini peha ke-ef-cee bam bam tapi bikini barbie becau la.so pakai baju basahan Qies jek aritu.ngeee..

bak kata papa Qies,niat di hati nak ajar Qies swimming sbb mmg digalakkan sgt sangat ajar anak berenang kan.

for mak lang & mak cu Qies yg selalu skodeng blog ahkak dari kluang tu,korang jgn jelesss anak sedara korg dah pandai berendam =P

apepun,alahai Qies cranky la pulak kat swimming pool tu.wrong timing da ajak dia mandi around kul 9.30 tu sbb tu time titon die.so bile papa nak cecahkan kaki die kat air teros meraung.ahha.syomel..tapi papa slowly curah curahkan air gak kat die.agaknye pestime dia nampak kolam tu yg agak takot.oke takpe next time hope dah oke ye syg :)

we ollss g swimming ngn kawan Qies, aqil & his papa dan mama.mmg dah plan sesiap nak 'berfamily day' together.yela kalo nak tggu family day yg opis organize tah bile tawon nya la kan.huhu.
so mari kite organize aktiviti bergumbira sendirian bhd :)


cam bese, manaleh tinggalkan 'senapang panjang' kalo dah berouting besh camni.
jgn fengsan tengok gile banyak gegambo,ahaha.



so let's them speak la!




pusat kejiranan precint 16, Putrajaya :)
menarek tertarekkkkkkkk mmg da bomb.

silalah bawak anak anak ke sini.besh!
location dekat gile ngan alamanda + tmn warisan pertanian.


tingat last time we olls dtg sini time kursus kawen,sekali dtg lagi dah bawak bby Qies daaa.ahaha.





seblom swimming kite bekpes sesama dulu kat foodcourt...


proud papa & mama with hero heroin.motif ai tak enterprame?
pasal mama bz capture momen!





ewah ewahhhhhhh aqil ngorat Qies yekkk?





menantu antie anum yg syantek =P

*pepandai je mama matchmakerkan,ehehe*


kelab besan terlampau =p


weeeeeeee muke my gal dah cuak tgk air tuu,seb baek leh polok mama!



papa papa mithali tgh beezee ngan buah hati memasing :)



yeahhhhhhhhhh inilah masenya utk masukkan Qies dlm air kolam...


.






.


huwaaaaaaaaa.Qies tatotttttttttttt.ahaha.alahai cian anak mama kena paksa swimming..
siap pinjam floating aqil tu.



anak org kapal mane leh takot air,agagagaga =P



oke seb baekk ade papa shayang nak tenangkan Qies semula.....



ala manje poppa, tamau takott air la.papa kan ade :)






meh sini mama & papa Qies dulu :)




ahaha.Qies pegang papa punyela kuat.takot betul dia papa nak rendam lagi.



oke shayang, papa ade dcc sayang.papa promise sentiasa protect syg..
* hmm bonding papa & Qies*



sayang sayang dia :)


priceless moment we had..



num sushu dulu oke sayang anak papa..


dan session wajib for the 3 of us before leaving


.










.







i love u, u love me.we are happy family :)


to aqil sayang,sowi eyh Qies badmood la aritu.nanti lenkali kite p swimming agi yeee?
kite mandi lama lama sampai lebam pasni.antie yat dah belikan Qies bikini cekci baru arini kat PD tadi.yg barbie aritu becau sgtla.tu kena tggu Qies umo 1 yr old baru muat kot.



okey dokey.sangat fenat dan mengantok tak hengat dah ni.
owh dah pkl 1.09 pagi.tadi baru sampai from PD then layan ABP berita harian sambil edit pix ni seme.demi semua yg merindui wajah kesayangans kami tu.


for mak lang,mak cu & antie lina hope terubat rindu kat baby jepun sorg ni yek.
::))


ape nak tengok gambo Qies lagi?
sokla plak eyh.banyak gile sampai dah nak full memori card 4GB tu ngan our weekend aktiviti.
biasalah capture moment kan mmg hobi mama & papa Qies :)



till then.kul 8 ni kang nak p work pulak.harus titon ni.
nite peepsss.

10 comments:

Me_Lina said...

meh dtg umah alya meh... nanti alya ajar swimming... kena selalu bwk... baru x takut air... xpe cuba lagi nanti... hheheheh

Suliana said...

alololo..siannye qies nanes..tak pernah tgk muka dia nanes..omei2 gitu..:-)

Mama Qiestina said...

kak alina,

oke nanti soh kak alya ajar qies swimming yaa.tula kena ajar selalu bagi biasa :)

Mama Qiestina said...

sue,

hahahah cuaks gile muke Qies mase nak kena rendam dlm pool.takpe pestime kot,nanti nanti okla tamau naik pulak tu nanti.ngee

shey said...

adeii , Qies sgtsgtsgt comell . :P

Me_Lina said...

mmg xmo naik... hehehheh... meraung2 menjerit2 tunjuk pool... masalahnyer alya ney... dier xnak guna floater dh...nak floating sndri... daddy dier la yg penat dok nak pegang... heheheh

mamamarissa said...

wah!! bestnya qies swim-swim :D

mamamarissa said...

wah!! bestnya qies swim-swim :D

Mama AqiL said...

Takper qies..nexti time kita g swim lagi yea..nanti anty try usha swimming pool yang kat Hotel Pullman plak..derang kata lagi best...

dieha said...

takziah wat mama n papa aiman faris..moga rohnya sentiasa tenang d sana menunggu mama n babanya..Alfatihah wat arwah adik faris aiman..kamu juga dlm ingatan kami semua..amin..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails