yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, April 5, 2010

buah hati mama & papa dah 7 mths old :))




patotla buah hati manje mama papa cranky semacam je lately!
berubah bulan rupenya.alahai.napalah mama tak sedar.phewwww~
pepagi lagi seawal jam 6 Qies dah ekkk ekkk ma..ma..ma.. kejot tadi.
owh rupenya die nak bitau arini besday Qies ke 7 mth old young :)


dah besar anak mama dan papa, dah tak macam baby tecik lagi.
dah tak tiny lagi.*sob sob*
janganla cepat shangat becau syg, mama & papa tak puas nak gomol Qies lagi.
ehehehe.

apepun mama happy Qies makin cerdik dan mule dah angkat vontots nak merangkak.
papa selalu jadi pom pom boi Qies.ekekeke.
papa Qies teruja betul tgk progress Qies depan mata dia :))



dah 7 bulan anak mama arini, alhamdulillah :)
syukur mama dianugerahkan baby syomel + bijak macam Qies.
permata hati kebanggaan mama & papa.

sayang diyeee..



sukenyaaaa anak mama dapt golek golek nagn mama before g skola tadi :)



budak beras sekampit ni paling suke kena tatang ngan papa...
pagi pagi dah pandai mintak perhatian tau.kalo tak layan siap die jerit.



kite g skola dulu yeh, arini papa beezee nak uruskan roadtax keta.nanti nak jalan jalan agi :)


happy 7 month old ericha ninina keshayangan mama & papa :)

we love u so much!
tanpa Qies musti tak besh langsung life mama & papa ni.
tenkiu sbb selalu wat mama & papa happy selalu..



dan sempena 7 month old my shayang,mama decide utk letak Qies dalam walker so that Qies bole main main pusing pusing.kalo tak asek ek ek mintak dukung sbb busan asek baring & tiarap guling guling.hahaa.


pemandu F1 to be =P
tengokla kaki dia dah kuat tolak walker kesana kemari sambil baca buku :)


video

seven month old lil gal yg notty.




mwah mwah.
Qies teros jadik anak yg solehah ye sayang :)
tamau nakal nakal and cranky selalu yeh.


adiah Qies sempena 7 month old ni tunggu yaa.
insya allah takde pape aral mama & papa nak bawak Qies jenjalan holidayyyyy next week.
hope bosh approve la leave mama.ameen.


*mak cu & mak lang nak itottt takkkkkk g kota keriangan?*




7 comments:

Ibu Alia Kaiyisah said...

Happy 7th Month Birthday, Qies!...

i n n z c h u b b y said...

habis lunyai buku tu dikerjakan...

hehe!

mrs.ecam said...

halamak shomelnyer bdk qies nih...dh bleh dpt adk dh...hekhek

Ummi said...

kejapnye dh 7bulannn...

ZuRaNaI said...

nak ikut g kota keriangan kak yat!!hiii~

Yatie said...

selamat menyambut umur Qies yang ke 7 bulan....

puterikurekure said...

oh? pi genting ke? nak itottttt!!!

hehehe.
yat, kejap je kan anak2 ni besar? haihh...peha qies dah sama ngan peha khalish.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails