yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, April 27, 2010

entri ini sangat syomel dengan Qies + kazen :))

sempena hari ibu yg bakal menjelma..
mari kite layansss aksi syomel Qies ngan kazen kazen nya yg syomel syomel riang riang kanak kanak ribena :))
* eheheee entry ade kena mengena kee?*




yeahh harusla eksaited coz me and mama ayiel pestime woo mau celebrate mama day tawon ni.
kan benie kan?
so kite tunggula ape Qies & ayiel nak kasi adiah ape kat kite tawon nie.


hiks.
bole keee?
^_____________^



Ayiel : Qies shaye pon ade lah henpon stoberi cam awakk tuuu...papa kite belikan..

Qies : ele tak heran pong,henpon kite burberry laaaa.eyh betul keee mama?

* Qies & ayiel kalo tenok gegambo ni seme bile dah becau nanti musti gelak sakan*





Ayiel : shaye lomentik tak Qies? awak bayangkanla shaye ni tom cruise ke bradd pitt...

Qies: eyhhhhhhh berattt pitt ade la.ape pegang pegang kite ni,tecik tecikkk blehla pegang dah becau no no no! hiks.



Qies : tamauuuuula kawen ngan sepupuuuu..eiiiiii...



Qies : mamaaaaaaaaaaa..tenoklaaaaa ni ayiel jayattttt diye amik henpon stoberi Qies...

* adoyaiii tak bleh tahan tgk molot Qies cebikk gitu*




yay shaye dapat alikk henpon shaye!

* adoyai 2 budak suke gajett ni,cam mama papa diye betulla*



ayiel : Qies sopan tak shaye macam ni?


Qies : argggghh sudahla ayiel anak papa..cjket cket ngadu ngan papa..gembeng!!

pak utehhh, tenok ni ayiel nak babap Qies lah!



ayiel : errkkkk Qies awak jgn memacam..nampak peyot awakk la cekcii..tak totop aurat tauu...


main reramai agi beshhh...
mase ni seme kazen Qies kumpul sekali time alek joho mase bby faris menemui sang pencipta aritu *sob sob*

kalo tak sure dah meriah ber enam!



5 cucu sorga yg kasi pecah umah atok joho!


eiyyyyyy ape ayiel sorg je tu main ngan geng femfuan?

main masak masakkkk lak tu..ehehhe.

hmm kalo tak bby faris la geng ayiel main bola.hmm nak buat camana, tuhan lbh sygkan diye kan..




ayiel : mama...beshla pulak main masak2 ngan Qies ni...
Qies: eeee shebok je ayiell kaco mainan Qies tauuu..mencii!




Qies : mama.....nape pulak ayiel yg over main masak2 ni??? ape ayielll nak masak tigger? nooooooooooo!!



tenoklaaa tu Qies pegang senduk,ayiel pulak pegang sudipp..ehehhe cam chef je kan?




eeeeeeeee budak tinge capang fotosetet papa nehhh!

tenung apeee tu?? tth pk bile ayiel nak pandai bawak caldina papa yekkk?



weeeeeeeee cucu boi atok satu satunyaaa ni!
nakalll tak henagtttt dok 'kemas' umah je keja diaaa..





alalallalala anak manjeee papa nehh.muke dahla sebijik sebutikkk papa!

sorg anak engineer minyakkk sorg anak engineer kapal.ha matching la tu..ngeee
tapi takmola tawen sepupu,tak berkembang =P





tengah membayangkan kalo kami ade anak 2 dan rapat rapat kecik kecik dengan kerenah yg macam macam ni.ahaha.

omg! harus mama fengsan jap =P



us at kluangmall :)


kawen sama sama, dapat budak syomel pon lebey kurg sama.
cume ayiel tua 3 weeks dari Qies.

so..kite tenokkkkkkkk sape yg dapat adekkk doluuuu!
ehehhehe.





okay doke, timeee to sleep.
Qies sleep,papa sleep better mama pon sleep :))
*rugi tak join derang polok polok*


btw ayiel shayanggggg...
tunggu yaaa insya allah weken ni mak kude + pak kude + ninina nak terjah umah ayiel kat jaybee tu nanti.

mak kude nak papa ayiel bawak kiteorg jenjalan nusajaya + JB naekkk car caldina papa tauu..
weee lamanya tak ukur JB...Qies pon tak penah trn JB agiks ni..


see u lalingsss lalingsss this weken.
muahh!






10 comments:

Dong, Dia & Azra said...

siap buat benteng kusyen okeh..hehe...

cikmin said...

yat..u dgn ekram ni kembar lain mak pak eh..baju mesti sama kaler kalau pakai..hihihi. :) memang somels budak2 berdua tu.Yat,sila percaya waktu cikmin komen entri u ni okeh,nyaman skodeng blog ni lewat2 malam...itu pun ada 3 orang tu dok on9 termasuk cikmin.. :P

Mama Farra & Faris said...

salam..ala somelnya ini bocah-bocah cilik..........he..he

Mama Qiestina said...

dong,

kusyen bentang2 tu keja kak farra + kak dylla diaa.kalo derang ade siaplaa umah nenek cam tongkang pecah..ahahaha.

Mama Qiestina said...

cik min,

ehehehehehe zombie cam yat jugakk ekkk? ahahha malam2 baru idea berblog mariiiii kan..line clearr..

hmm kami adik beradik lain mak bapakkk tapi sama anak =P

dari zaman bercinta la suke sedondon ni..now papa Qies pon dah pandai nak matching2 ngan yat plus Qies.ehehe

Mama Qiestina said...

mak ngahhh,

bocahhhh geletessssss...

siap rayaaaaaaa ni umahhh atok jadi tongkang pecah sbb ninina ngan ayiel dah pandai 'kemas' kuih rayaa

linda said...

comelnyer qiesssss. suka tgk :)

zieta hafiz said...

yat...tgk gambo2 ni membuatkn akak rasa membuak-buak nk jd mama!!comellllsssss btl budak2 tu

Kaseh NazLieza said...

happy2 klu kumpul reramai kan kak yat...

Suliana said...

seronok nya ramai2 kumpul ni kan..layan keletah anak2..aku baru sorang ank sedara, tahun ni kuar lagi 2:-) hope girl..kikiki..leh belikan baju comel2 utk diorg:-)ko bila nak tmbh lagi yat?? qies tak de kawan nak main tu..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails