yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, April 27, 2010

my friends tigger and bee.*lalallalala*

ramainyaaaaaaa lah nak tenok gegambo proses pembesaran Qies :))
korang ni cam tau je mama die ni dok snap gambo diye tetiap hari tau.haih sampai penuh hardisk ni.

suke betul 'peminat' Qies layan gegambo Qies yaa?
ehhee.ini budak tecik mmg sunshine kesayangan ramai :))


okay untuk tidak menghampakan kalian semua..
mama merajinkan diri untuk berkongsi momen momen pembesaran Eryssa Qiestina kat sini.
kat belog peribadi mamanya.
[ haihh yg rase dah muaks nak tenok,korg nampak kan button x kat atas tu? ala kat belah kanan atas sekali tuu.. haa klick situ then exit..ha pandai ponn.p main jejauh.]


aksi aksi Qies dalam car papanya..oh ini budak tecik sangat notty okay.
kat seat pon nak tiarap merangkak angkat vontots.ehhee.
then suke sangat tenok luar tingkap nak tgk boipren lalu lalang.

eyh ape daa boypren?
boipren yg tenok Qies ade lah =P


currently Qies dah ade boipren namanya mr bee + mr tigger dan yg terbaru tadi papa belikan Qies mr.barney siap ade nyanyi nyanyi happy family lagi.ehehe.


yoo..wassuppppppp mama?

*eeeeeee bibir nipis cekci cam papa tu,cam pakai lipstik je kan shine shine *



syomel tak Qies macamni?

*ehhh ketap ketap bibir plak diyee.geget kang!*



kalo macamni syomel tak mama ?

ala mama......cakaplahh Qies syomel.kan Qies anak mama...



arhhhhhhhhhh Qies wat molot donald duck camni tomei?
ek ele kang nanti ade pulak kutuk shaye...
tak bleh guwau dok suwau la..mama shuke shuke je cakap molot donald duck tu pon ade org amik ati.tah hapa hapa jek.adoiyaii.




main ngan tigger agi beshhhh...

my friends tigger and poohhhhh..allalalalalalalala...
[lagu peberet Qies].



mama tutup dslr mama ni cam dappp je..bole mamam cam beskut babybite ke mama?





hmmm nak main ngan bee shaye pulak lah...



eiii sonoklaa plak main main dalam car papa, ade akon cejukkkk...
papa drive careful tau...




syomel kan bee kat tgn shaye ni?
nak tau kat mana shaye beli? ermmm mama kata biarla rasiaa..ehehee.



bee jgn shengat saye tauuu..g shengat molot org yg takde insurans tuuu..yg ade penyakit PHD tuu..
dush dush!
amekkk ko..hiks.



okay doke, ini saja hiburan sebelum titon mimpi indah tonite :))
janganla sentap yaa, sape makan burger mmg die rase sedapnya.nyumm nyumm..


mata dah kelat pulak.aiyooo already near kul 1 pagi upernya.
zombie betulla kan.padahalnyeee tadi kat opis banyak amat keja so kefenatan tahap dewa.
alek kejaa tadi teros rush ngan papa & Qies g alamanda coz susu Qies dah abes..
kuar kejap je,kul 8 malam si tecik ni dah cranky nak titon.balek umah lipat lipat baju pulak.
haih camnila kan careerwomen + mama + wife life :))
seb baek papa cuti ni so diyela yg tlg uruskan umah and Qies..

hmm takpe penat cket.
start friday till tuesday next week nak coti coti mesia ngan papa & Qies pulakk.
banyak amat wedding nak kena attend and we all plan nak p umah ayiel kat JB.

weeeeee tak sabarnye nak cuti!




** sudah sudahla mak enon + speses PHD oiyy.kalo takat g belog org then nak tinggal komen berunsur dengki dengkos baekkla ko p makan mekdi,ade faedah. takpon ko buatla belog kot kot femes amos nanti.ehehe.


30 comments:

.ArianiAizat. said...

k.yat,semakin membesar qies.semakin terserlah lah kemiripan wajahnya macam papa diye =))

KAY AIMAN said...

amat shantekkk bee,gurl qies!!! auntie kay mau pinjam moley???NGEH3:)

nieda said...

comelnye qies..baik jer dia ada bee..kalau Humaira letak bee kt tgn dia dan headband, secepat kilat ditarik. Suka tgk baby pkai headband, bertambah comel tau..

Masrina binti Alim said...

Salam k yat..lama saye x ngomen2 kat cni.selalunya x sempat nak hayati entry akak+ngomen2..arini Baba nye x keja,so dia la yg layan Adam.
Ala Qies dah besar yer..Qies tak menjalar@mengesot ker kak?Ayiel pom mama dia bitau tak menjalar@mengesot..tros duduk jer,but tak merangkak lagi.mAkin debab itu budak Ayiel@budak capang papanye...heee

Anonymous said...

Qies syomel & cantik patotla ramai jeles.huhu..

Tulip said...

comelll sgttt qies ni!! bila nak kawan2 dgn Aisya Zara ni...:D

~LaDaYaNa~ said...

qies oh qies yg comey, bile mau ketemu..huhuhu..haiipp, x slmt la idup org yg suke m'dengki nie kn akk..abaikan jek..:p

cik mas said...

sapela mak enon yg PHD tu ye.. sabo2 ye qies.. janji kita hepi..

Ummi said...

mama qies..gmane mau buat "LINK TO THIS POST"?

Lyla Ahmad said...

alahai...ank sape la ni sgt2 comel...btol2 wat org geram je kak yat ni...comel btol pic yg qies senyum kn...ee krm slm plok cium untuk qies ye kak yat....;)

Ibu faheem said...

sabar je la yat dgn diorg ni,lagipun yat moderate komen kan..delete je terus komen2 tu sume..kalau buat entri khas ttg mek enon tu..harus2 meletop letop ekekekek...

p/s jgn risau yat..we all sume ada dgn u..

zieta hafiz said...

comelnyerrrrr qiessss....ni buat antie ita rasa nk gomol jer qies ni....

Mama Qiestina said...

nanie,

betul3x..lagi dah becau agi nampak fotosetet papanya kan :)

hmmm tula bahana merindu papanya time preggy.eheheh.tapi tula pengobat rindu bile papanya kat laut :)

Mama Qiestina said...

antie kay..

nak pinjammm yek?
bolehhhhhhhh..
tapi bile time die yak yakkk n ngamuk nak titon layanzzzzzzzz..

Mama Qiestina said...

nieda,

ehehhehe skrg ni yela baekkk agi,jap jap agis siapp dia tarekkk tu :)

tai org kata biasakan pakai pape dari baby2 nanti die dah biasa dah tak rimas kan :)

ala mairaa pon tomei!

Mama Qiestina said...

mas,

Qies rajen tiarap guling n now merangkak sana sini mop uma.ayiel pulak malasss ckett tamau pusing2..tapi mulut bising syomelll :)) Qies pendiam cket cam bapak dia..

Mama Qiestina said...

anon,

Qies tantekkk ye?

alhamdulillah syukur :)

Mama Qiestina said...

tulip,


boleeeee jek aisya n Qies kan geng bas skolaaa :D

Mama Qiestina said...

ladayana.

ma kashehhh :D

a'ah ignore jeee,kang layan agi gileeee gaban dia meroyan.ahahha

Mama Qiestina said...

kak mas,

tula nak gak kenal mak enonnn tu,tapi dia maluwwwwwww nak tunjuk diri.ahahahha

Mama Qiestina said...

ummi,

link to this post?
ohh tu kena mintak pengeras dong =P

Mama Qiestina said...

lyla,

ehehehehhehe tq yayang.suke takk akak dah update manyak2 gambo Qies kesyangan kamu :)

Mama Qiestina said...

ibu faheem,

tula tamau approve komen tah hapa hapa pasal takott nanti ai tak reply,peminat setia pulak yg gado meroyan emo emooo beking ai kaw kaw.muahhaha.

abaikan jeee.anon tu peminat dlm diam senarnya.ngeee

Mama Qiestina said...

antie eyta,

mmg dapppppppp polokkkk Qies.bau mashammmmmmmm agi besh.papa diye gian dahh bau masham dia.haha

linda said...

cantik lah bee kat tgn qies tuh. suka :)

ika said...

hai akak... nak mintak facebook boleh?.. ika your silent reader...hehe

Mama Qiestina said...

antie linda,

twnkiuuuuuuu Qies syg sgt bee ni :)

Mama Qiestina said...

ika,

bole lalingsss.juss add me
puteri _qiestina@yahoo.com

ika said...

sebenarnya dah lama mengikuti kisah akak nie.. sejak akak kawin sampailah dah ade anak.. hehe.. dulu sy ade dalam kelab chenta orang kapal.. tp skrg xdah.. tp masih bercinta dgn org kapal.. hehehe...suke sgt tgok qies.. comel..

ika said...

ha akak jgn lupe add sy kat facebook atiqah nabilah or email ikabella90@gmail.com......

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails