yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, April 22, 2010

rombongan putera aqil dtg meminang puteri qies.






ewah ewah tajuk cam gempaq je kan?
ehehehe.



betul ke Eryssa Qiestina kena pinang dek muhammad aqil irsyad anak mama anum & papa jijoi tu?
melepas la org len camni,dahla ramai amat dah kenen kenen nak wat menantu si korean gal ni.ahaha.


suka suki jeeeee kan mama + papa matchmakerkan,ntah dah becau nanti memasing dah ade pilihan hati.huhu.





mama + papa aqil :
ala menantu ankel niiiii..bam bammm.patotla aqil sebok je ajak antie ankel dtg uma Qies jekk.guling2 nanes nak p uma Qies.



papa aqil : ala Qies syomel syomellll



owh patotla aqil 'angau' shangat Qies gud gal yaaa :)




aqil : Qies awak oke ke papa mama kite matchmakerkan kite ni?

Qies : Qies tak keshah..tanya poppa Qies lah,die kata antaran 70K.nguhehehee.abang aqil ade berannn ke?



Aqil : alamakkk 70K..abg aqil kena keja kuat gakkk neh cam papa Qies.huhu...
kalo papa Qies nek kapal laut,abg aqil kena naik kapal selam ni..waaa..
takpaaa demi chenta abg aqil sanggup wat apa saja..




Qies : tau takpeee.hua hua huaaa.pasal kite punye botol sushu becau takkk.so maintenence baecau.eyh tetibe =P




Qies : mommaaaaa...Qies tamau tawen agi laaa.Qies tecik agiiiiiiiiiii...




Qies : plssssssssssss tamau tamau...

Aqil :Qies plssslahhhhh..dunt make me hurt.

papa aqil : yelaaaaaa ankel jijoi tak pakshe laaa..




Aqil : Qies jgnla camni..........

Qies : amau amauuuuuu...jgnla pegang kiteeeee..




Papa Aqil : ala mucuk mucuk ankel...



ewah ewah aqil pegang tgn anak dara antie yehhh? haippp!!




ehehehe mama aqil dah ngidam nak aqila tu =P




lek eleeeeeeeeeeeee...
excelli tujuan derang datang bukanla nak meminang Qies la.
hahaha.


saja jek buat gimik kan?

mama + papa + aqil datang umah we olss coz nak hantar mami poko yg derang tlg belikan kat giant.ade sale gile gaban kat giant aritu,dapat murah je mami poko peberet Qies tu :)

time ni papa Qies belom alek lagi, so papa & mama aqil la yg rajen tulung mama Qies belikan pape utk Qies, almaklumla utk kawan anak derang kan.



thank u so much mama + papa aqil.
banyak betul terhutang budi ngan u all.
inilah antara teman teman yg banyak membantu kala papa Qies jauh di lautan.
tak terbalas rasenya budi budi kalian seme.




papa + mama aqil : antie & ankel bawak antaran mami poko jek utk Qies.hope Qies shukeee yaa.

mama & Qies : tima kasheh,lenkali bley tlg belikan agi ekk =P





mami poko pagi lena penuh shenyumann :))


sebut pasal mami poko, Qies skrg payah sgt nak dipakaikan pampes tau.asek nak berguling guling jekk.sampai papa die belikan mami poko pants pulak.tapi tak blehla pakai tu selalu..bangkruptt papa.ahaha.
kalo siang mama pakaikan drypers and bile malam or travel je mami poko sbb mami dah pokai.ngee...


haih macam macam kerenah bebudak kan :)
kite tgk ni gerammm penat layan tapi rase terhibur tgk keletah derang..bak kata dokter farynn sapa yg tak angau tgk anak sendiri.ehehe.



** cayalah belog mak ngah Qies dah ramai peminattt! baru sehari launch dah berbelas belas follower.rezeki farra :)) rajen rajen 'vacuum' kasi ilang abok ye mak ngah!

11 comments:

Suliana said...

yat,

berapa rm mami poko tu?? aku pun pakaikan mlm je kat aqil.siang pakai huggies. qies dah pakai saiz m?? sama ngan aqil..hehe.. aqil montot dia kalah sikit la kalau peluh2 ni, mesti naik rashes kalau pakai lama2 sikit.so pakai mami poko, kira ok skit. weken pakai cd :-)

nalhuda said...

ala syomel-syomel qies..jgn tunang agi..melepaslah..abang que nanti..abang que pun minat jugak kat qie ni...

Kaseh NazLieza said...

lieza pon dh jd follower mak ngah...hehehe

Lyla Ahmad said...

hahaha pndai la kak yat macthing kn qies dgn aqil...hehe due2 comel sgt...mmg pdan jd cute kapel time baby ni...hehe;)

ieyka02 said...

comey nyer baby korean nie...geram comel sgt..

Mama Qiestina said...

sue aku beli mamki poko tu 3 pax M 48 90 henngget jek.murah kan? tgh sales gile gaban time tu..

hmm Qies siang drypers jee,nak nipis cket.malam kena tebal pasal die bsh cekt terjaga..shian.biar mahal cket asal die selesa :))

Mama Qiestina said...

nalhuda,

blehhhhhhhhhhh Qies available agi lahhh..isi form dolu =P

Mama Qiestina said...

antie liza,

mak kasehhhh,kasilah sapot kat mak ngaj shaye yeee :D

Mama Qiestina said...

lyla,

hahahahahhaha suka suki je matchmakerkan tuu..2-2 kulit puteh cam sesuai je kan.ehehe.

Mama Qiestina said...

ika,

baby korean dah nottyyy & kuat bablingsss :D

Mama AqiL said...

Mak ai..terkezut ai ngan tajuk u nie..hahahahhaa. ai mmg geram abis ngan cik qies nie..rasa nak polok dan nak ngomol2 jea...mesti ramai yang jeles tgk abg aqil ngan cik qies kan..kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails