yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, April 14, 2010

birthday papa + our belated wedding anniversary dinner.






Syukur alhamdulillah..


semalam birthday papa Qies yg ke 3....
ahaha.3 series suda ye pa =P
mama still 2 series agi.agagagaga.



So mama plan nak buat mamam mamam cket + seprais party for papa.
lagipon mama nak celebrate our 2nd wedding anniversary yg dah belated skali.nak kata celebrate tu tak juge actually bcoz mode maseh dalam 'berkabung'.so takdela nak bergumbira karok ke ape.
padahal papa + 2 mommy angkat Qies tu antu karok.ekeke.
next time la lalingss ya.


kali ni mama cam bese invite 'sahabat' 3 owang tu aje, tak jemput reramai.
sowila tak ajak yg len, just small dinner je u olss.
[ shian mak cu Qies tak pat ikot, lambat dapat sms dia dah smpi umah mak ngah ptg semalam tu].
takpe ye mak cu, sok mama & papa Qies bawak mak cu jenjalan bersejuk sejukkan kat kota keriangan pulak :))


so tema kami semalam biru + puteh [ ehehe sebab chelsea team faberet papa kan biru then tema wedding mama & papa aritu pon turqoise + puteh gak.imbas nostalgia gitew kan =P
[ tingat la bonda eyta jadik pengapit mama aritu,ehehe].


mama awal awal lagi dah tempah kapkek syomel utk papa + our belated wedding anniversary from opismate mama yg mmg pakar gile buat kapkek camni.
[ramai gile yang tanya kat FB mama tempah kat mana,ehehe].
biarla rasia boleh?



ehehehe.kiddin.
nak tulung jugak biz kengkawan :))
kalo u all nak order kapkek syomel camni bole klick sini.
macam macam ado,bole order for ur love ones!
berbaloi baloi.kan kak izma?



cam bese let's the pix tell the story,



happy birthday papa sayang!
tentunya hari lahir papa kali ni sgt beerti sbb dah ade anak dara sorg :))

papa Qies suke gile kapkek ni sebab ade team fav dia CHELSEA!!!
hoho.


from mama & Qies.first time tawon ni Qies ade celebrate bufday papa.
alhamdulillah dah 4 tahun dapat celebrate ngan papa,tiap kali besday papa & mama jek musti papa tgh sign off.ngeee

tu yg besh besday dekat dekat, papa april then mama may =P





mommy ori, bonda eyta & ibu rinie dok jaga Qies while mama & papa lovey dovey :))


papa drive the power dream sampai Qies tertido..haih dia kalo 8 malam ke atas harus zzzzzz.
baekk je tak cranky time nak tido dalam car.



mommy owi punye bahu jadik tilam empok =P




kami decide nak dinner kat tupai tupai restaurant kat bangi.
jauh bole tahan gak from putrajaya, siap masuk jalan hutan hutan.hoho.
dari luar kedai nampak eklusive gile tapi makanannya?
alahaiiiiiiiiiii..nan ado.pangkah bak kata papa Qies =P




birthday boi yg gumbira disepraiskan :))



the foodies.besday boi yg pilih seme ni.
shian bonda eyta bole mamam sayur jek =P




=))
syomel kan..our lil family pon jadi kapkek.
sayang gile nak makan oke.




berbaloi baloii. i liokeeeee kak izma punye air tgn.marbless dan sangat santek.
bufday Qies nanti nak order yg pwincess barbie pulak.
cehhh besday Qies bulan 9 dah plan dari skrg.hahaha.





papa & mama romantika d amore while bby Qies is sleeping in the stroller.
ngeee.kasi can ye sayang?




derang seme anti chelsea deswai derang mamam kapkek gambo chelsea.ahaha.

Qies dapnye titon while seme org tgh menjamu selera.gud galll :))




mama & papa dah siap mamam Qies pon bangun nak mamam nestum + sup sayur + ikan siakap juga...

mana bleh mama & papa jek mamam,Qies nak jugakk!




happy family momen at papa's besday :))




proud papa & his beloved daughter.
Qies gewammmmmmmm gile jek nak capai cake tu hokay!
notty..




mommy ori yg mithali suapkan Qies mamam nestum lauk ikan siakap.
Qies dlm womb mama agi dah suke fish siakap tu,ehehe.


Qies dah kenyang...alhamdulillah...
ibu rinie pulak nak gomol gomol budak bam bam ni..


tapi napa Qies tak bley mamam kapkek tu mama?


nak bergambar family tapi Qies dah cranky gile nak titon.adoyaiii...
moral of the story jgn buat event memalam.siang siang oke.
ahaks.



mama with 'org kuat' disebalek kekuatan berPJJ with papa Qies.
inilah laling lalingss ai yg very the taking care since mama solo molo,preggy + ade Qies dah 7 mth.
kalo takde derang rajen jenguk2 mama & Qies kat uma berdua tu kelamskabut juge.



thank u sooooooo much bonda eyta maya, mommy ori & Ibu Rinie.
next month celebrate besday ai ngan mommy ori pulak yeh.ahaha.
then bulan 6 bonda eyta plak.besh kan besday kite berderet.patotla jadi 'sahabat'.



dah sampai umah, haihh pwincess papa ni buntang kemain mata dia takmo titon.
mase dinner kemain cranky.kat umah asek nak maen jekkk.
kejap kejap nak angkat vontots merangkak,tapi pandai reverse je.blom pandai ke depan.

so syomelsss.
:))




merangkak, main ball ngan pappa + asek nak main remote asterok takot sgt mamapapa nak alik channel 613 diye.
haihhh,babap kang! notty kemain.



dan seblom mengakhiri entry besday papa & wedding annibersary papa & mama,

mama nak wish


.




.



happy bufday + happy 2nd wedding annibesary papa syg :))


kamu berdua lengkapi hidup mama :))
terima kaseh ya ALLAH atas kurniaan ini.
syukran.




Semoga Allah rahmati kite sefamily,dimurahkan rezeki dan biar ape pun halangan dugaan ujian yg bakal tiba kite tetap disini.sampai ke akhir hayat bersama.
sampai syurga.
ameen.

4 comments:

Dokter faRyn said...

kalau aku ada for sure aku pun dah ngapp cupcake yang ada gambar chelsea tu.


hahahahha :)


happy belated birthday to ekhram & happy belated anny to u both!!

Mama Qiestina said...

farynn,

wakakakakak ko pon sure anti chelsea kan? ahaha.adoiii aku layan je laki aku minat chelsea..


hihi tq for da wish babe.

Mommy Lyna said...

salam mama Qiestina

seeking for your email address tp tak jumpe.. would u mind to email me at sauberlina@gmail.com.. ada benda penting nak send to u.

:)

TQ. jgn risau ni bukan spam.

Mama Qiestina said...

mommylina,

my emel puteri_qiestina@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails