yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, April 23, 2010

happy berbelog sambil tu NUFFNANG kasi rezeki.

whoaaa tajuk cam ape je kan?
nampak RM teros bling bling kan.ahaha.


ari jumaat neh bukak bukak nuffnang terkejot tengok woweee ade RM*** ( prebet & konfidensel) untuk dicash-out kan.


syukur...
alhamdulillah ni semenya rezeki Eryssa Qiestina :))
mama diye suka suki berblog sejak last 3 years,share her 2 cent thought, babling + share gegambo momen momen kami sambil berkeep in touch dengan kengkawan,family dan new friends.dalam pada tu siap dapat duhet,weeee menarek bukan!
* eyh ko ade ke,mak ade*




lately,ramai gilelah yang tanya sy camana nakberbelog, camana nak carik idea berbelog,camana nak buat blog ramai visitor + camana nak buat duhet thru blog.
so far dah 3-4 org berjaya di 'tutorial'kan secara online oleh mama Qies,pasni kena bukak kelas kot =P


miahaha.



ehehehe nanti nantilah next entry saye share tentang 'amazing' bout blogging neh yaa.
tungguuuu...sekarang mase sangat beri beri the constraint.si tecik sangat memerlukan perhatian saye + keja banyak tak hengat.

apepun...

inila 'tanda kenangan terindah' from NUFFNANG sy prinscreentkan.


kalo ade yg rase ai show off terpulang la kan, we cannot please anyone.but niat saye satu je nak inspirekan kengkawan sy yg sedang berbelog so that blh rajen rajen update belog derang ngan citer besh tertarek menarek selalu :))
[ bukan buat belog dgn tujuan utk mengutuk org ke memfitnah whatsoeva ya,kalo ade yg buat belog utk tujuan camtu plsss la ko takyah wat belog,annoying oke].




alhamdulillah rezeki Qies,bolela lepas beli toy & baju bajan syomel :))




buffered earning ,metered earning makin naik hari ke hari.
alhamdulillah syukur nikmat :))





syukur lagi, walopon ade yg kata belog mama Qies ni poyo,tah hapa hapa,show off bla bla la dengki dengkos tapi traffic konsisten tetiap hari.thank u so much laling lalingss semua.


dan terima kaseh to BH sebab artikel mama + Qies tula traffic mencanak ni.ehehe.
tq to siti sbb u yg approach ai aritu,nanti ai banje u mamam yeh.
bile Qies nak jupe antie siti ni?


to mak enon pon tenkiu tau,tanpa u tak naikla traffic blog ai =P



hmm mama Qies tengah fikir ni nak cash out skrg ke nak tunggu diye 'beranak' dulu..
ehehehe.
tapi eksaited gak nak g cash out.ekeke.


apepun sebab gaji sula masuk arini,kite tunda hasrat ni dolu.
kite buat saving utk eryssa Qiestina dulu duhet nuffnang ni..
nanti nanti ade rezeki lebey bleh ai belanja my loyal reader pulak yeee.





yay mama shaye pat rezeki from nuffnang..alhamdulillah murah rejeki shaye:))
kan atok nenek dah kata,takde rejeki mama tang situ,ade kat tang sini..
*suke suke*





bleh beli toy,baju syomel manyak manyakk agi..weeee...




biarpon ade org kata mama 'enterframe' kan saye lelebih kat belog, shaye tak kesahhh...
sbb ramai windukan saye kat luar sana,kan mak lang kann??



happy happy belog mama, nanti shaye dah pandai shaye pulak belogkan utk mama :))



** ape apepun yg kite buat,nawaitu kena betul,kalo niat kite baek..baekla yg kite dapat :))
insya allah..




13 comments:

Mummy Zara Sofea said...

wowww..byknye ...bestnye..

sy pun bru cashout kan..tp bru bpe sen je.1st time cshout...

mne ade showoff..skadar nkshare, pe salahnye...

Faheem Jr said...

tahniah yat,kalau u nak cashout kan sebaiknye 30hb setiap hujung bulan.takpun tunggu je sume buffered tu metered dulu,nanti cashout sekali..mmg nampak byk tu hasilnya. :)

Suliana said...

wah..bestnye..aku baru jejak 3 angka..tapi tak sehebat ko la..hihi.. tahniah yat!! rezeki anak. blog ko pun mmg best :-)blog aku je ala2 gitu ..kikiki.ala, blog suka suki je..

Mama Qiestina said...

mama faheem,

tula rasenya nak tggu seme buffered earning tu baru nak cashhh barula wowww bolelah banje faheem mamam skali :D

besh kan berblog then dapat duhet.

Mama Qiestina said...

mummy zara,

ala takpe cket cket lelama jadik bukit..sy pon pestime nak cash out..baru install je nuff ads ni seme.seblom ni tatau pasal nuff.suka suka je blog.ahahha.

tula bukan show off,sharing is caring :)

Mama Qiestina said...

sue,

tula rejeki anak seme ni :))
ala blog ko pon beshhh la sue,macam macam adeee..kite kan kongsi infoo..ko lagi rajen update.musti pasni naik mencanak rejeki aqil tuu...

Mama Farra & Faris said...

wahh...

aku ni pun ader mood nak berbelog pas kehilangan ni..

anyway..congrats..bleh banjer kambing golek........

Mama Qiestina said...

kekandaku...

yeahh mari mari berblogggg bole wat duhet masyukkk wooo.bole tambah kawan..bole bebel bebel..beshhhh..tak ke besh bebel dpt duit? muahaha.

jommmmmmmm kambing golekkk mlm ni!

Niza said...

salam momma qis,
harap sudi terima sunshine award from me. :)
i've awarded it in my blog.
have a nice weekend! :)

Kaseh NazLieza said...

ader award utk akk sila ambil ea..

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

kak yat tahniah erk.. truskan brbelog.. i like.. nnt leh ajor ina lak cmana nak brbelog & brjaya cam akak.. n cmana lak leh wat duet ngn mr.nuffnang 2?? actually ina dh daftar tp x tau nk guna n check akaun dia cmana.. :)

NURUL said...

rezeki qies

n.a.j said...

ain pun baru belajar n merangkak...

dolu2 berblog kat yahoo 360 n kat fotopages (fotoblog)...

pehtu, rasa nak berblog kat blogspot sambil dapat rezeki xtra...

heheh..masih jauh perjalananku...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails