yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, April 29, 2010

mood tgh tak cantekk dan depressed!

astaghfirullahalazeem...


* tarek nafas pepanjang*



korang ternanti nanti entry terbaru ai ke?


hmm nantilah ye,mood tgh ke laut skrg ni.
tengah depressed lagi tertekan ngan macam macam hal.
&&%@!~!$^%
sentap betullah.


haih dugaan oh dugaan.
i'mm sooooooo sick n tired...
ntah bile nak berakhir permainan duniawi ni seme.haish.




tengah badmood neh.huhu



so piss off dengan...[ biarlah rasia].




pleaseeeeee polok polok me!




bluurghhhh..napalah susah sangat nak meluah rase emo kat belog ni?
kalo entry citer besh tu laju je idea kat kepala neh.
maybe i'm not the type org yg berbelog utk tujuan marah marah emoo emo maki maki memfitnah jauh sekali.
it's sooooooo not me!

hmmm.

*tarek nafas lagi..*


sabar sabar yat.
be kewl,bawak bawak istighfar bebanyak..
jgn diikutkan hati yg amarah..

biar orang buat kite yat,jangan kite buat orang...
biar orang yg mulut *!@~%^# dan backstabbed tu dapat balasan sendiri satu hari nanti.
percaya pada hukum karma, what goes around will come around.
ALLAH maha adil, one day die akan tunjuk kebenaran.


hati bersabarlah..
selagi boleh sabar..

sabar sabar sabar sabar...


baekkk ai stop sini seblom banyak kata kata tak enak.
kang Qies baca sok buat maluwww jek.


lunch jom!

16 comments:

Elin said...

sabar la yat...i pun tgh emo2 gak :(

Dokter faRyn said...

itulah, semoga ALLAH kuatkan hati kau :)

aku pun tengah pissed off ni. nasib baik tak makan orang lagi ni.

hehhe. sabar, sabar :)

Cik E said...

betul la yat...
biarla org tu buat kita..nanti satu ari kena kat dia jugak...

kita sama2 sabar yek

Mama Qiestina said...

elin,

tula ape nak buat kalo emoo camni???

rase nak zasss je kan!

Mama Qiestina said...

faryn,


tula hangen je kan..piss off sungguh aku..seb baekkk still sabar lagiks..

rase camm nak makan jek kan...
sabau jelah..

farynn ko ade tak obat utk org suke backstabbed oo tabur fitnah ni?

Kaseh NazLieza said...

npe sentap ni kak yat...sbr ea...

Mama Qiestina said...

kak lin,


hmmm rasenya kak lin musti tau kan yat citer pasal ape?

huh inilah dia permainan duniawi..

Me_Lina said...

huhhuh ini lah yg den rasa sebulan dua ney... sedih sgt...

Mama Qiestina said...

kak alina,

tula rase cam down gile bile segala pengorbanan penat lelah usaha tak dihargai kan?

sob sob*

Mama Qiestina said...

liza,

pasal biarlah rasiaa...

lalalalallala.

Iryani Noor said...

bnyk kn bersabar ye yat...
pastu bnyk2 berdoa..
doa org yg teraniaya, Allah makbul kan..
so chill aite =p..

cahaya kasih said...

salam kak yat..

baru dapat leave komen pada akak nyer entri...
suka baca semua entri2 akak n qies comel...

btw, jangan marah2 la kak..
banyak2 baca Ya Latiff..
Moga2 AlLAh lembutkan hati kak..

ape yg org buat, biarkan dia...
jangan ingat dia x mati...

Utk Qies, jadi anak yg solehah ye syag..moga membesar dengan baik dan jadi org berguna..

to kak yat n suami::..all the best..semoga sentiasa dalam perlindugan dan kerahmatanNYA..

hope leh keep in touch ngan akak:)

cik mas said...

sabar yatt sabar.. biar blog kita ni utk yg hepi2 jer.. :)

Masrina binti Alim said...

Nape ni k yat???
jgn tensi2 sgt yer..tak bes arr kalo akak tensi2..nanti xda entry yg shantekk tetarekkk dr akak pulak..
biarkan org tu..juz think +ve..jika yg x elok tu,akak ignore saja..mungkin di sebalik yg x elok tu,ada kebaikan..who knows,right???

linda said...

saba yer kak :)
senyum selalu :)

cikmin said...

cikmin to yat

sabar la ye yat..memang tak sume kita boleh luah dalam blog ni..karang mendatangkan mcm2 fitnah..istigfar byk2 ye.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails