yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, April 25, 2010

sneak peek gathering w.a.g.s geng kapal.

Amaran : Entry ini sangat syomel dan menarek tertarek menarek mmg da bomb.anda mungkin merasa cemburu [ pada sape yg tak join,ahahha] =P


wehooooooooooo bersiaran dari PD neh.umah nenek Qies la pe lagi...
kejap kat putrajaya kejap je dah sampai PD kan :))
*weken kan family time*


ai tau seme kompem dah tak sabo sabo nak tenok momen momen gumbira gathering geng kapal kat alamanda tadi..
seb baekkk ai bawak kabel dslr nak transfer gambo..ehehehe.




beshnya arini Qies ikot mama + papa g gathering geng geng org kapal kat manhattan fish market alamanda!!
ramai shangat kawan shaye ade tadi,tapi sy je sorg gegurl yg plg tecik...





Antie sofi lah organizer gathering geng geng kapal ni sbb die tuan punye grup 'geng kapal-kite semua bersama' kat FB tuu :)
* antie sofi gewaamm shangat ngan shaye,abes kena gomol gomol shaye tadi*





weeeeee arini dalam sejarah Qies dah bleh dok dalam baby chair nak mamam fish.tapi Qies mamam bubur ayam jek lah tadi :))





Qies dah kefenatan asek kenal gomol kiss ngan semua org,cranky and mama dodoi jap dah zzzz.
*gud gal anak mama + papa,die kasi can mamapapa mamam ngan aman + borak borak*






Qies the only 1 gegurl sailormen yg dok dalam stroller.
amboiii terhangat di pasaran yekk.tapi izz anak antie mas nampak ngorat anak mama je tu =P

last from right tu anak antie liza, waffiy yg penah penah menang bby contest kat mombloggersplanet tu tau.syomel & gud boi je dia.






ewah ewahh izz ngorat anak dara antie yaaa?
mementanglan stroller sama, toy sama.haihhh sehati sejiwa ye korg ni =P





ala anak mama shayang napa nanes tuuu..tamau ngan abg rizqy yeeee?
abg rizqy kat pemandu mac laren terhebat,keja bawak car je tadi..ehehehe.





papa tlg jaga Qies while mama super bz jadik photog + berborak ngan geng geng partner sailormen.

ehehee..Qies tak tinggal 'bee' kat tgn diye tu.syomell :))




alahai syomelnya anak bujang shida niiii...baby iman yg gudboi.tak meragam langsung...
musti daddy diye kat kapal tu rindu sangat kat si encem sorg niii...





anak dara kak effie pon sgt syantekk...bole jadik model iklan shampooo..
ala kakak Qistina antie yat lupe amik gambo close up camni pulakk...

* kak effie sgt beshhh,pestime jupe kepala sangat bole ngammm..terbaekla!*




candid bby iman + mama shida.
alololololo syomelll...

izz siap skodeng skali tuh.ahaha.cheeky boi!




hah bile sailormen dah jupe camni siaplaaaaaah borak tak hengat...
kapal,keta,bola,yada yada $#^^&!).
ngeeee...


* seb baekk ade pirate & tunang ika,kalo tak papa Qies tak join tadi..die segann.ehehe*




aksi mommy mommy superwomen + anak anak yg syomel


riuh rendahhh gath geng geng kapal bile dah campur anak anak kapal :)
dok mengejar + layan keletah anak je lebih kann..

eheheh Qies sorg je 'bunga' time ni.yg len sume kumbang.
dah macam kelab car combi + mac laren plaks time ni.wakakaka.



dan pose mustiiii di akhir pertemuan petang tadii...

photoshoot beramai ramaii...



kelab wife/partner sailormen dan anak anak yg syomel :))

10 org yg ade tadi,kalo datang seme ahli grup rasenya kena tempah ballroom dah =P




nak tenok agi gambo syomellllllllllllll????



mama kata shabo lah,die tgh cari mood nak edit gegambo yg manyak shangat ni...

tunggu tauuuu shemuaaa...


btw thank u semua yg datang, susah payah datang dengan bby tecik dari jauh...
gigih nak g gath ni walo tanpa ditemani incik suami sbb sailormen seme tgh mencari rezeki kat tetengah laut tu..
ade yg dtg dari somban,nilai,shah alam.
ai je org putrajaya.ehehe.
really appreciate usaha semua untuk berkumpul berkenalan beramah mesra bersilaturrahim macam ni...
dengan anak anak kite pon dah jadik kawan kan :))


insya allah lenkali kite plan 'mega gathering' yg agi wowwwwww punye eyh cik sofi :))

tunggu oke sok sok ade free time jek ai update gegambo syomel lagi.
mana yg nak original pix kot nak wat kenangan terindah ke wallpaper ke nak tunjuk kat hubb memasing bole kasi emel adress u all kat komen box and ai will emel pix later yeah.


tata.
niteeeee.

34 comments:

Lyla Ahmad said...

hehe kak yat..comel la suma bby2 kt cni..mmg wat org geram je tgk bby2 comel ni..tp plg Lyla suka skali pic Qies yg last skali..ee comel bangat Qies...;)

Dokter faRyn said...

yatt, aku skodeng belog kau tetengah pagi. hahahaha.


aku suka gila gambar yang bebudak comel dalam stroller tu. dah macam tengah get ready nak racing je.


hahahahha. cute!! :)

SoFi said...

ha'ah..sofi pn ska gmba qies yg last skali tu. he2. shomel dia.. tima kasih bbyk ye kak yat. mmg photog women sejati lah. hu2. insyallah next time kt plan aktvt yg lbh baik ye. hr ni sesi ramah mesra dlu. he2.
kak yat, nti ada ms leh le email gmbo kat sofi ye. fia_citrahoney88@yahoo.com.my
x puas gomol qies td. hu2

cikezza said...

salam singgah.. kak yat, btlla sy nmpk akak n bby qies kat fish manhattan alamanda td. nk tegur segan. lgpun sy silent reader je slame ni.tkut akak t'kjut plak nnt kalu sy tgur.tp perasan ble nmpk bby qies td.sampai dh blh cam muke comel bby qies tu..ruginye xtgur akak..kalu x blh kiss2 bby qies tu.geramm..

ez@din said...

ala kempunan lg nk joint gathering ahli kpl..dh plan nk g tp alih2 kena cancel sbb sabtu (smlm) sekulah ganti cuti raya nnti..sangat jeles tau..hehehe..maka kempunan la juga hamba nak menatap wajah qies secara 'live'..huhuhuhu..may b next time..insyaallah...tq kak yat coz abadikan pic gathering ni kat blog..leh gak tgk2=)

Ummi said...

yat..ooo..adekah yat memang serendah itu???nape org len sume tinggi??x sangke nye!!

_Yaya_ said...

kak yat..nnti bile yaya da tawen yaya nak join gak geng nie..hahaha..ok x?

Twiggy said...

wahhh!!!! happeningnye gathering nihh!!!!

saidiha said...

betul..setuju dgn komen lyla...sggh tomey pic qies yg last tu..hehe..apapu i'm so jeles dgn ghatering tu..nk p gak..uwa...

Mama Qiestina said...

ummi,

rendah rendah jgn sebot haa..ni rendah bukan sembarangan rendah =P

yups yg dtg ghat ni seme tinggi belaka..aku yg dah tinngi ni pon nampak rendah sbb derang.ehehe.

takpa tinngi rendah bukan ukuran yg penting hati harus baekk kan u olss :))

Mama Qiestina said...

lyla,

ramainyaaaaaaaaa suke last pix Qies tu.kak yat pon sokeee siap wat wallpaper ni ha.ahaha angua ngan anak sendiri,camno tu?

tunggu ya lyla akak tgh carik mood nak tempek beribu2 lemon gambo gath semalam ni...demi korg semua..tngguuu..

Mama Qiestina said...

farynn,

tula sgt cute kan..dah macam nak race memasing..

eh ehh kalo kite temukan aina + qies agi cute kottt.mudah mudahan bile bile kite bleh temukan our gal eh..

Mama Qiestina said...

sofi,

ahahahha kamu ni statement photog tu yg tak menahan...

biase jela sofi,jgn puji lelebih kang ade plakk org jeless ngan akak ni.lol.

seme suka last pix qies tu,ngan gambo tu kang akak emel kat awak nti yaaa.


tggguuuuuuuu...
tq coz organize gath yg besh gilee ni.muahh

zieta hafiz said...

wahhhhhh......gembiranyer tgk gambar2 yang hapening bangat ni!!rugi rasa sbb x dpt dtg!!!

Suliana said...

gmbr last tu mmg sebijik muka ekhram :-)

Mama Qiestina said...

cikezza,

alahaiiiiiiiiiiii ezza ke yg dok pandang2 kak yat n Qies semalam kat meja ujung tuu? akak ade pasan rasenya..aka bitau abg ekhramm time tu.diye kata peminat belog u kott.ahahah skali betoii kot =P

ala lenkali tego laaa syg..kami type mesra alam punyeee.adah ramai gak SR yg jupe tego..aritu siap tego abg ekhram sbb carik bb Qies..ahahaha.

salam kenal btw :)

Mama Qiestina said...

ezzadin,

alalaaaaaaaaaaaaa takpe lenklai kite jupe yaa lalingsss.kot akak trn kemaman anta abg ekhram naik kapal nanti bole jupe ezza kat sana pulakk..amacam??

apepun gath semalam mmg beshla.pestime jupe tapi cam dah lama kenal jekk.meriahh!

Mama Qiestina said...

yaya,

ala blommm kawen pon belh joinlaaaa dear :))

mailaaaaaaaaa,beshh woo.

Mama Qiestina said...

kak ita,

wehooooooooo takde yg besh melainkan besh besh belaka :D

* bagi jeless tahap dewa org yg tak join.wakakaka.*

lenkali kak ita jadik comitee pulak tau.kite buat mega gathh yg agi beshhh punyeee.kasi 'pecah' lah org kata.

Mama Qiestina said...

sue,

itula moke fotosetet bapaknya betul kan...takpaaa itula pengobat rindu bile papanya kat kapal..tuhan maha adil kan sue?

:)

i n n z c h u b b y said...

wah!!!

qies sorg je gugurl yg dok kat dlm stroller tu ea...

yg lain tu smue boboi...

harus menjadi rebutan ramai sang kumbang...

hehe!!!

next gathering bole wat masa inn kawen nnt... (^___^)

Kaseh NazLieza said...

amboi2...bgumbira sakan ea kak...semoga happy2 selalu..=0)

Lyla Ahmad said...

hehe xpe2 mama die mstla hepy sbb Qies comel cm mama die gk kn...hehe ktaorg sntasa tgu akak update pic qies yg baru..;)

Anonymous said...

yat..seronok tgk gambar tu..nnt leh hantar gambar bebanyak kat email akk yek..rash_shidah@yahoo.com

Anonymous said...

yat..seronok tgk gambar tu..nnt leh hantar gambar bebanyak kat email akk yek..rash_shidah@yahoo.com

Eyriqazz said...

ada pertandingan menyusun stroller ke>?hik3..

ety said...

k.yat sy pun nak pics yg akak ambik ms gath hari tu..email kat astavalista_84@yahoo.com...mmg best lar jmpa kengkawan br..wlwpun sy ni ex jer..but jiwa tu msih lagi ada..masih lagi terpahat sgala pahit manis sbg isteri ex-sailorman...apapun nxt time kl ada rezeki n panjang umur leh la join lg..penat melayan rizqi yg evry second xduk diam..

Anonymous said...

yat, emel me the photo... nisadaud@yahoo.com...

nice to meet all walaupon dtg dah sgt lambat....

mamamarissa said...

ala, dah besar anak dara sorang nie...muahssss

~LaDaYaNa~ said...

muke Qies yg last tuh dh mcm budak besau je..hehehe..sgt comey,geram2..heheh..:p

NURUL said...

so comel

mama_fatin said...

ala chomeynya semua...
sama la kita yat, anak2 fotostat muka papa masing2..
lama tul x jumpa ko ek..
fatin pun da rindu nak jumpa qies, bleh guling2 sama2...

nieda said...

comelnyer.best jumpa baby-baby..semua cute sgt

.ArianiAizat. said...

meriahnya!!sure besh kalau dpt join..rumah jer jauh..huhu..sume baby2 berkumpul..sumenya comel=) ni baru betul baby's day out nieh!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails