yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, April 2, 2010

dua orang masham musyuk manje kesayanganku .

haaaaaaaa skodeng ape tu olsss?
=P



alahaiiiiiiiiiiiiii beezeenya lah tak sempat nak update citer besh!
ngeee.hubby alek je belog cket berabok.wakaka.



gelagat dua orang kesayangan mama pagi ni yg buat hati mama berbunga bunga chenta :)
*walopon takde mood dah nak p keja senarnya,rase nak coti and dok spend time ngan derang jek*


baby Qies as usual kul 6 pagi dah bangun then diela alarm baby mama & papa,tukang kejot mama & papa solat subuh :)

budak tecik nila yg selalu yg menceriakan pagi pagi dengan senyuman manis dan gelak tawa dia.
rase ilang seme stress bile tengok dia.

mulut die time tu dah becok dah panggil..ma..ma..ma..
pastu pa..pa..pa..
pastu bebel bahasa german dia.ahaha.



korang tengokla anak manje papa sorg ni.
sepanjang mase tamau berenggang ngan papa dah skrg ni,haih tamau kasi can mama manje ngan papa dah =P


macam macam keletah notty dia,macam manala mama tak rindu bile p keja.huhu




papa mangunnnnnnnnn..wekap wekap..mangun sholat!!



korek mata papa,korek molot papa shampai papa mangun...



yeahhhhhhhhh papa dah mangun.
aummmmm pat kiss musyuk masham =P

lagi masham agi dap bau diye.



ala syg manje anak papa :) cepatnye lah ai bangunnnnnn...
nak ikot mama & papa solat berjemaah yee syg?


oho Qies nak tenok POCOYO yekk ngan poppa yee ?




owh nak maen tigger plak?




weeeeeee papa pulak yg happy gile :D


timang tinggi tinggi shayang anak papa :)


hati yang kusut,jiwa yang kacauing terobat bile ade dua orang kesayangan mama disisi.
sayang eryssa Qiestina..
sayang papa jugeee!




** yay yay sok mama & papa plan pertama kali nak bawak Qies g swimming pool kat precint 16
dengan abg aqil anak papa jijoi & mama anum. pastu nak g bekpes sesama and nak photoshoot agi.jomla sape lagi nak join us berjimba jimba!

9 comments:

.ArianiAizat. said...

alahai suwitttnya qies+papa ni..bahagia jewww!! :p


xsabar nya nak ada anak sendiri!! :)

shey said...

huhuhu . shumel nyew qies . ms tgh bc blog ney td , my mom tgok pics qies , and she said , sgt2 cutie pie . :DD

Memey Anuar said...

hi yat. td rasa mcm nmpk yat kt alamanda. hehe
tp xdan tego sbb tgh mkn eskrem kt baskin robbins hehe

Mama Qiestina said...

nanie,ahahaha.tula suwit coklat coki coki :D

yeahhhhhhhhh pasni jat pulak asek nak main ngan baby :)
happy tgk derang bermanje2.

Mama Qiestina said...

shey,

syomel eyhhhhh? ma kasheh antieee.
muah muahh!

Mama Qiestina said...

memey,


alamakkkkkkkkkkkk ye betulla la ai kat alamanda tadi..beli swimsuit barbie Qies..sok nak p swimming..pastu g lovely lace carik headband Qies..ngeeee.

alah napa tak tego..kalo tak bleh je kenal :)

penulis belog said...

comelnye qis tu..
family yang sweet je..
pandai qis kejutkn mama ngan papa die..
:D

Mrs. Eeza Herman said...

comelnye qies...suka sgt tgk dier...

Mama Qiestina said...

penulis belog,

hahahaha tula dia la alarm baby mama & papa skrg ni :)

thanks ya 4 kind words!
muahhss

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails