yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, April 21, 2010

mak ngah ninina dah ade belog!

pengumuman..pengumuman...



finally, mama shaye suda menyiapkan 'assignment' membuat belog mak ngah shemalam :)
sambil sambil jaga Qies yg cranky demam, sambil pecah kepala pk idea nak buat belog.ehehe.
mama shaye kan multitasking mom =P
[ sile muntah sushu,weekk].


senarnya ramai yg mintak tulung buatkan belog sejak tersampuk sindrom berblog dari mama shaye,tapi mama shaye bz sangat lately ni.mana yg bole mama shaye tulun la.tapi mama shaye bukanla expert sangat bab bab ni, just trial n error jek. kalo nak blaja wat belog u all bolela refer kat belog blogger yg otai tu,derang banyak tips kat situ :)



mama pon slalu blaja berblog dari ankel eyriqazz & antie syima ayoe.macam macam tips kat blog derang tau. p lah skodeng :))
sharing is caring tau.


hmm..nanti musti ade macam macam citer pasal kak farra, aruah baby faris aiman,pasal keja die jadik cekgu skola tu yada-yada kat belog mak ngah.
mak ngah shaye pon pandai berkata kata boombastic tau.pasni belog die harus mengalahkan belog mama,weeee....
maklumla mak ngah tengah mengisi mase lapang die dalam pantang ni,tgh mengumpul semula semangat yg hilang after kehilangan 'kazen boi ' shaye.
*sob sob*




mak ngah + pak ngah + kak farra




so bagila shemangat kat mak ngah shaye ye kawan kawan ninina & mama mama shemua :))
ni ajela yg mama ninina mampu tulun mak ngah,melegakan rase sedey mak ngah.biar mak ngah busy busy depan lappy & tak terlalu bersedey teringat bby aiman di syurga tu.


mama ninina dah link kan a few blog yg 'berkongsi cerita serupa' ngan mak ngah kat sidebar belog mak ngah like blog mama zarif & mama elly yg mama ninina suke shangat baca,tersentuh hati baca cerita kehilangan baby tersayang + kagum dengan ketabahan mereka.semoga ALLAH teros menguatkan semangat ibu ibu ini.ameen.





kak farra ade adek ninina.hari hari bleh dtg uma main main :)




sepupu power puff gal mana agi montel?




so pada shemua yg nak share share pape ngan mak ngah Qies just terjah belog mak ngah shaye :


http://mamababafarra.blogspot.com




yay! mama farra pon dah ade beloglah!
pasni kak farra bleh tulun updatekan blog mama shelalu ekkk.




welkam to bloggo world mak ngah.
kalo ade org komen tah hapa hapa tu buat bolayan je taw.miahahaha.

shemoga kite shemua dapat banyak ilmu bermanfaat pasni.bole tambahkan ramai kengkawan baru & eratkan ukhwah.insya allah :)


rajen rajen update tau mak ngah....
jangan bior 'umah bersawang'.ehehehe.


tukang taip,

ninina on behalf mama yg beezee =P

4 comments:

Mama Farra & Faris said...

tq lalings.........nanti banje baskin roben ekk

Mama Qiestina said...

baskin roben?????????

ai liokeeeeeeeeee.tapi org pantang mana leh makan eskremm..nguahahahaha.

mak ngah dah seme org pggk eko mak ngah cam Qies..kena boh nama tu..
ida or kak y.

mamaelly said...

ala mak ngah qies..dalam pantang boleh je...

yat..aku masa pantang si arwah azams dulu..kene musim durian ngan rambutan..amek ko..petang2 aku bantai rambutan sambil2 duduk kat luar rumah tu ha..hikhikhik

cik zatil said...

huhuhu..betul kak yat dah
terikut pggl mak ngah
gak neh..hehe

slmt berbloging mak
gah qies jgn lupa
pesan kak yat..

kalau ada komen
ntah hape2 tu
abaikan jerw..

hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails