yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, November 8, 2010

alahai si cheekylicious papa mama neh *grrr*

Semalam, jantung mama bagaikan terhenti sekejap sebab tetibe wallet termiss placed gara-gara keja anak momma yang notty neh.* qies kan obses gile wallet pink mama*


mase tu kat babyroom alamanda.qies poo poo then tukakan mami pokok diye. dahla meronta ronta tamau diam baring kat tilam tu.pastu teros dukung diye and g lunch kat the ciken rice shop.time tu dok tgk handbag cek duhet.

terus panik.
eyh mana wallet momma neh ????????

huwaa rase nak nanes.takkan tercicir kat uma kot.otak dah fikir memacam.dahla ade duhet ckit dalam tu sbb plan nak sopeng pampes ngan susu diye kat careffour.pastu dah terfikir pengsan nak g replace segala mak nenek IC, mykids qies, kad bank, kad insurans bla bla bla. memang pitam lah.
NO NO NO.

then tetibe momma dapat ilham, haih ni mesti keja qies mase dalam car otw ke alamanda.sbb qies suke bongkar handbag mama.papa teros rush g tgk kat dlm keta.tengok-tengok memang ade jatuh kat bawak seat wallet kecayangan momma tu.

phew LEGA AMAT :)
masih rezeki mama.


huhu nie la ragam ade anak kan :D
memacam hal.
tangan qies tgh melasak betui, skrg ni dslr mama pon dia nak angkat tau.adoiii seramm.
fengsan lapanblas kali mama kalu qies hempaskan kat lantai.ehehe.
tu fikir balek semalam, kalaula org nak curik hendbag time mama tgh tukakkan pampes qies tu baek kaut dslr mama, lagi berbaloi baloi.nie dalam wallet ade berapa sen lah sgt.sbb payment seme guna e-debit je.takot woo bawak duit manyak after kena copet dolu.blaja dari pengalaman.


adoyaiiiiiiiiiii ninina sayang, kamu bikin mama susah hati sekejap. smpi dah order nasi ayam kat TCR tu tak jamah pon.tak lalu langsung sbb risau.tskk.sudahnya mak lang yg mamam.ekekeke.

ini budak dah becau, macam macam akal diye tauu.
moral of the story, kena masuk dalam poket jeans jugak wallet tu so that qies tak dapat nak main-main.tapi harus qies jerit.


alahai cheekylicious doter mama + papa, pandai tauuuuuuuuu cairkan hati mama bile dah buat salah.

tengok neh!



weeeeeee tomei tak shaye pakai spek belalang ni? agagagaa..





HAHA.tgn nak bukak je spek tu.tapi mama nak amik gambo.ekeke.




okay qies pakaikan kat poppa pulak, encem kan? ngeeee..




walau camana nottynya qies..


qies tetap...





POJAAN HATI MOMMA :))




happy 14 months old my lil pwincess.
haih anak dara mama, cepatnyeee lah besar.

mama sayang diye shangat.
mwahhh!



8 comments:

Mama Putri said...

sabar je la kan anak main wallet. ni ha sy pon tgh mencarik kad bank termissing tgl tang mana pon tatau. putri punye keje la ni.

Suliana said...

sabo jela.. anak.. berderau darah tgk wallet tak de kan. hehe

:: noremy anak rahmat :: said...

erm......
sweetnyer..xsabo nak tempuh pengalaman mcm tu...
qies bam bam dah besau,auntie masih berusaha lg..nnti leh kawan qies...
(wah,..tinggi angan-angan..)

Kaseh NazLieza said...

time ni la dye nk melasak kak..eheheheh

Elin said...

hepi 14 months old dear qies... muah2.

Mama Qiestina said...

mama putri.

tula sakit jantung kejappp bile wallet ilang.grr.anak oh anak :D

____________________________

sue,

ehehehe tula makin besar ade je akal.kalo betui ilang pitam aku :P


_____________________

emy : insya allah ur time will come dear.just DUIT ye.doa usaha ikhtiar tawakal :D


__________________


liza,

tula pasaiii :D

_________________

elin,

ma kacehhhh antie :D

Anonymous said...

comel nyee muke qis kat picx last tuhh. hehe.

Mama Qiestina said...

anon,

ma kacehhh dearrr :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails