yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, November 26, 2010

yeay yeay it's family reunited again! :)

selamat hari jumaat semua :)
yeay yeay qies suke hari ini sebab...


it's family timeee!

esok mama tak keja, mama qies cuti straight 4 hari.almaklumla orang banyak cuti kan :P
memacam plan start from esok, nak g bufday bash party boifren qies, abg aqil.atok nenek kluang nak g pameran MAHA kat serdang yang dah bermula hari nie.

then nak berholiday kat tiara beach resort PD dengan family atok kluang.yay agiks :D
hmm nie percutian sempena menghantar mak cu register politeknik kat PD.
oh mak cu, selamat belajar kembali & selamat menjadi warga PD kampung ninina :)



cik eryssa qiestina suke bangat lah sebab nanti for sure atok, nenek, mak cu & mak lang manjekan diye tahap maksimum..raamaaaaaai suke melayan keletah dia yang macam-macam tu..
bagus bagus, mak cu & mak lang bole jadi bibiks momma cam selalu :P


nanti bolelah makcu & mak lang bawak qies main slide sampai fenat kan?
yeay yeay!




terjelir-jelir lidah, pantang nampak slide suke kemain!




yea mari memanjat!



momma & poppa nak join?





papa, pelisssssssssssssssss qies nak main lagi!! jangan angkat qies..



dah penat main kat park bawah umah, papa & mama bawak jenjalan sopeng pulak..kali nie g jenjalan giant baru bukak kat sri kembangan tu :)

saja nak tengok ape yang menarek..




alahai si co-pilot papa.suke bangat lah!
manja tahap dewa dewi, kadang nak dok atas riba papa.haih ninina..



sekarang nie, papa dah ade gufren baru bersopeng, jalan pegang tgn tak lepas okay.tak kasi can kat mama langsung :P




jalan-jalan siap benti usha spek utk momma ye yayang?
DKNY 1 plisss!




papa, qies nak toys plisss!
gaya pasangan bercinta habes..wakakakaka.





hohoho jupe slide lagi kat funland.siaaaaaaaaplah!





oh my gucci! tangga memang peberet no 1..mama larang lagi dia panjat.grrr...






yiehaaaaaaaaa nak main train pulakk.haha eksaited sbb goyang-goyang!




attention bonda hanitamaya :
tenkiu so much for oshkosh jumpers nie, sangat boyish hokay bile anak angkat ekau ni pakai :P
dah macam klon incik mohd ekhram sharip pulak rupenya kan?

hahaha.





yeay yeay can't wait nak tunggu family atok kluang datang ptg nieee! :))
bukan takat ninina yang suke, mama dia lagi laaah suke :DD



semalam kami dah sesopeng groceries, yela family nak datang mustila nak makan-makan masak-masak special ckit.
hope, semenya berjalan smoothly as planned.family atok kluang selamat sampai..
insya-Allah.
tunggu eh nanti mama & papa captured moments manyak-manyak :))
mak cu sure tak sabar nak try 'senapang' baru mama kan :P
hihihi.


tata!

8 comments:

littlehumblelynn said...

TBR?????waahhhhhhhhh nak pg jugak..kena paksa itu auni sihat cepat2..seronok pg sana...si qies..jgn notti2 tau!!nanti aunty geget!!!!!!!

Mama Qiestina said...

kak leen,

yeaaaaay qies pon tak shabo nie nak main air kat TBR! ngeee.harus splash2 sampai kecot itu budakk :P

auni pat sehat eh, nanti bole g swimming n jalan2 ngan papamama kat TBR gak.

yunz_02 said...

hi there!!

ni out of title huhu!

anda telah di tag contest! kindly visit my blog yeah! ;D

NaDia CoMaNeCi said...

best best...suke tgk jalan2 spent time ngan family camnie.. ;)

are-za said...

lame xmenyinggah sini..kebzian..geram sguh tgk dak ninia nie..soooooo cute daaa~~

Mama Qiestina said...

areza,

ma kacehh antieeeeeeee :))
update la citer besh eh..

Mama Qiestina said...

nazat,

aku pon sukeeeeeeeeeeee sgt kalau dapat jupe family camni.yela kami jauh diperantauan kan :P

Mama Qiestina said...

yunz,

tq yeah.insya allah i buat :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails