yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, November 11, 2010

random peektures from E72 momma






mase untuk berterapi lagi :))
wakakakakaa, macam iklan tora datang lagi.hahaa.sile gelak guling2 skrg :DD



sometimes mama malas nak hangkut D90 yang gabak tu, kena pulak nak handle si budak lasak yang macam olat beluncas nie, so berguna juga kamera henpon cap ayam ni.[ memang cap ayam, harap je 5 mp tapi tak sharp langsung!].okay lagi henpon lama ai, 6610 tu.gambar very the cantiks.tapi papa qies dah kasi, jgn banyak songeh boley?


ngeeeeeee...
ampunkan saya datok harimau :P


kalu kemana - mana, tak sah tak snap snap all the precious moments,



wakakaka mak datin to be :P
keja mak lang dia lah ni...




nie qies ikot mama jenjalan kat tasek UPM mengimbas nostalgia, tetibe windu gile kat tempat main 3 thn setengah tu! petang2 ajak papa qies round2 UPM.hihihi.





qies nanti nak study kat upm jugaklaaah mama, besh..luas!



nie pulak kat alamanda, ini budak sudah pandai main car okay!
haih anak papa katakan, car crazee :P





qies bawak porche tau ni...




hahahaha.



porche lahhhhhh sgt :P



oh skrg dah jarang bawak stroller kalu nak sopeng grocery, qies dok dalam troli jeeee.sonang!






wakakakka model enfagrow A+ :P
qies sgt kuat susu skrg nie, kejap je 60z bole abes, tak smpi 2 menit.

dalam nie pon bole zzzzzzz tauu...

* antie ika, nie baju antie ika kasi tauuu*





nie pulak nak g klinik, qies selsema tak baek-baekk.


baju nak sama ngan poppa je :D




tatott la poppa nak jupe dokter.huwawawaaaa..



dah siap jupe dokter, kita meround kat giant baru bukak kat sri kembangan tu pulak...
jalan-jalan carik tilam baru qies :)




dok dendiam tau dalam troli :)




oh dah dapat kaki, mana nak dok dlm troli saja..harus nak ukur giant :P


* bonda maya, qies pakai baju oshkosh bonda kasi, tomei takkkkkkkk?*

dah ramai igt qies boi pakai baju nie,hahaa.seb baek ade sepit rambut.





yes momma!



oh petang2 pas alik keja, skrg ni selalu bawak qies main kat playground....




wahhh dah teror tau main slide!






dan swimming kat pool, seb baek sebelah opis mama je ade pool.hehe.




nie pulak kat showroom, jenjalan riki our future home...


ewah budak teruja tgk umah cantik,hahaha :D





dan ini momen-momen kat kota keriangan, qies memang pantang nampak slide okay.
memang menyengih tergedik gedik nak main.hahaha.



wah wah pandai panjat tangga!





yeayyy! dah sampai atas :D






eh eh my sayang, stylo pulak :P




aloha, mak lang + pak lang to be tu sesuai bangett lah gaya ade anak kan...


lenkali kita g bulan madu kat awan biru pulak eh?

ade beraniiiiiii???






syiok habes sefamily berhiphiphoooray!


okay dah.nanti lah memalam cket ai tempek gambar penuh berjalan-jalan ke kota keriangan aritu.gile pemalas nak nak transfer peek yang cun-cun from our D90. haha.
ko memang lah yat, dah ade malas pulak :P
kalau takde mengidam bagai nak kamera tu, siap mimpi-mimpi. yea sila lempang.wakakakaa.


tapi rasenya banyak paklang to be & mak lang dah pemes amoskan gegambo tu seme kat belog derang.maklumla org tengah kemaruk ade belog.kuikuikui.


daaaaa...














3 comments:

mamaelly said...

yat... qies da baik selesema..kau bawak p klinik mana ek..Putry nak masuk 2 minggu da tak baik2 nie.. dah 2 klinik dah p.. huhuh

Mama Qiestina said...

za,

dah baik dah, alhamdulillah.tapi tula lamaaaaaa gile baru baekk.3 klinik aku g baru okay.aku bawak g annur + lita alis,obat dia bagusss.

tu ar aku cakap ngan papa diye, mementang qies lahir kat annur, obat pon nak annur je.grrr

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

haha comel nye..tapi besar ekh kak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails