yatekhram jr pwetty pwincess

Saturday, November 20, 2010

jom ikot qies cuti-cuti melaka pulak :)

just quick update, ai know ramaaaaaaaaaai ternanti-nanti hapdet ninina kan :)
siap ade yang mesej kat fesbuk termimpi-mimpi muke ninina, haih kronik tu.
ninina kesayangan mama papa pakai ilmu pengasih & penyayang ke? ekeke.
+_____+


mama baru je siap packing bag .nak g travel lagik!
rasenya mmg every week bila papa ade nie asek berjalan sana-sini.tak melekat kat umah.hihihi.
bag travel tu kejap kejap kuar masuk keta je.ni bagasi qies je dah 1 bag ngan susu,pampes baju bajan diye.nak cuti 2-3 hari jegh, tapi taula si tecik tu cepat comot. tak masuk agi brg wajib bawak, dslr & lappy.kuikuikui.


haih kemana aje destinasi kami kali ini?
papa qies ajak jenjalan carik mamam kat melaka pulak :)
we all tak stay hotel, just stay my SIL home.kan dah mula cuti skola, so my SIL yg cekgu tu will be our tourist guide nanti.ahaks.jgn marah mak ngah :P
kira nie family get together jugak lah.this week with family in law, next week with my family.wah fair n square gitu kan!


papa qies dah mengidam nak asam podeh kaw-kaw melaka tu.mama qiestina pulak mengidam nak ikan bakar umbai.haha.memacam hal lah..
tengokla nanti camana, hope qies sehat sehat je.tak demam ke apa..
yang penting kami dapat berjalan-jalan sesama, spend our precious time together.


yang penting, mama & papa nak qies happy, sbb qies mmg suka sangatlah diajak berjalan skrg ni.dah pandai hokay kasi kasut dia kat mama, tanda ajak berjalan :P


yealah selagi papa ade ni kita berjalanlah sampai penat, sok papa dah naik kapal dok umah dendiam.ehehe.



yeay hari nie papa mama bawak jenjalan melaka pulak :)

shalalalalalalalalaaaaaaa...







qies nak ikot mama papa jalan jalan carik mamam!




ehehehe ape lagi yang menarek kat melaka eh? g zoo?
eh mama kata nak ukur jusco melaka yang besau tuu.sesopeng :P



attention to bff mama, antie emot & dokter farynn, nanti kalau berkesempatan qies jupa antie-antie seme eh.tengok program papa & mama nanti camana :)

antie emot, lama tak jupeee, winduuu nak gusip-gusip gelak HAHA ngan ekau.
rindu nak bergonjeng macam zaman solo molo kita dolu!

dokter farynn, qies langsung tak penah jupe, kalau sempat bole jupakan aina n qies pon besh kan..mama pon dah 16 thn tak jupe mama aina, last mase darjah 6.haha lamaaaaaaa giles kan :P


okay dokie.
nak bersiap dulu.
ade wedding nak kena attend plak.haih dah mula dah musim mengawan.hahaha.


p/s : to dokter hanin & suria, sowi tak dapat housewarming party u all, clash la pulak :(
tq so much for invitation.


2 comments:

:: noremy anak rahmat :: said...

jalan bebaik ok...jgn lupa tembak best pose qies kt Melaka ye mama qies..windula untie kt qies bam bam nnti!

@ MaMa ALyA @ said...

walaupun mulut qies comot2 mamam tu..qies tetap maintain cute... hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails