yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, November 15, 2010

kamu berdua umpama susun silangkata terakhir.






Aku ingin bermimpi denganmu
Ke awana untuk teman bintang bulan
Kerananya lebih terang sinarnya
Dengan kehadiran kau dan aku




.atas nama cinta terindah.




.si buntal + si montel yang kini papa & mama buat sang puteri.


Bagiku kaulah yang terindah
Manisnya senyuman anugerah Tuhan
Memarakkan api dalam diriku
Tak pernah aku sangka ada

Asingnya buatku
Asyik memikirkan dirimu


Kau umpama susun silang kata Yang terakhir untukku
Sekian lama ku mencari
Rupa-rupanya di depanku
Hidup ini tak bererti
Jika tiada cinta di hati
Untuk terus ku teguh berdiri


Bagiku kaulah yang terindah
Manisnya senyuman anugerah Tuhan
Memarakkan api dalam diriku
Tak pernah aku sangka ada

Asingnya buatku
Asyik memikirkan dirimu





Dan tak kira apapun
Yang terjadi dalam mimpiku
Usahlah ia berakhir
Tanpaku memilikmu

lagu : susun silang kata -aizat.




my cheekylicious.my gorjes.my inspirations.



my heart.my soulmate.my bestfriends.




mama teramat bersyukur kerana ada kalian :)
mama sayang kamu berdua..
sampai ke syurga.





notakaki : mode rindu papa qies sayang, baru 15 jam tak jupe dah rindu.haha.*gediks*.papa qies busy menyelesaikan masalah negara kat seremban.just 2 of us tonite. qies dah selamat 'sailing', mama pulak layan AJL, layan lagu aizat+ adira yang besh giles.dapat top 6 tau.ngeee :)

oh gambar-gambar gorjes ni seme our weekend activities, meronggeng ke kuala selangor-jeram-putrajaya.


8 comments:

Memey Anuar said...

hi yat.
geram tgk ninina

anyway
saje la nk bg pendapat
i think kalau baby girl pakai dress, lebih manis kot kalau pakai panties.
bila terselak2 takde la nmpk diapers je.

i rasa la.

hope u dont mind :)

~LaDaYaNa~ said...

besor nye qies sengeh tu..huhu..pandai iye soke cm tu..hehe~

yunz_02 said...

hi there..

slm kenal.. pic was soooo nice!! i link to u yeah.. :)

Mama Qiestina said...

memey,

eheheheh gewam gewaaam!

haha, tulaa panties qies seme longgar sbb qies selim melim skrg ni..part pinggang tu fail. bau qies pulak kan baju saiz anak mat salleh.hahaha.

Mama Qiestina said...

yana,

memanggggggggg tula moke cheeky dia mama nak marah pon tak jadikkk!

Mama Qiestina said...

yuns,

ma kacehhhh :D
ala amatur work je, main snap2 jeez.

tq for link us :)
salam kenal eh.

Mariana said...

schweetnye senyuman qies...
leh caer sape yg tgk

Mama Qiestina said...

antie mariana,

ma kacehhhhhhhhhhhh :DD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails