yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, November 30, 2010

wait for more updates eh *mwah mwah*

salam semua :)

so sowi nie hapdet 5 menit je, mama shaye shangat very the busy till max sebab family atok kluang ade kat mini home ninina. mama busy entertain lovely family, bawak jalan sini sana, masak-masak etc.semalam baru je the whole day antar makcu daftar masuk poly. selamaaaaaat dah mak cu jadik warga campus.stadi rerajen eh mak cu, cepat grad tau!


so jadual sesangat pack.
tak sempat betul nak ngadap lappy.
^___^
plus mama pon tak berapa sehat, saket gigi geraham bongsu yang alahaii sakit macam contraction.grr.tu yang menambah takde mood.tskk.tskk.





nanti bila mama free, mama kata mama hapdet citer besh momen sefamily cuti kat tiara beach resort + bufday bash abg aqil + manyak gambar santek eh!

sabar tau kengkawan ninina shemua..
ninina tau ramai tanya nape belog berabok.ehhee.i lebiu u all too lah :))

okie dokey, nak sesiap g bawak atok nenek jenjalan expo MAHA pastu nak hantar derang balek kluang dari bukit jalil.

tata!
:)

p/s : wah follower belog ninina dah 400!

19 comments:

Suliana said...

betul la berabok, ni pun lap tak habis lagi.. hehe..

koklie's said...

yatt i baru je lepas seksaan bengkak gusi sbb geraham bongsu nak tumbuh... mmg mcm contraction giler skit smpai xle tido huhuhu skang da ok terus x terpikir nk gi operate buang gigi tu hehehe

cik puan akish said...

aha...ade pon hapdate..auntie + dadif rindu bangat neh same ninina....

Huszaini said...

cuti cuti melesia aaa nih..!! best best best!!

nieda said...

nak pergi maha? best cuma penat nk berjalan

NaDia CoMaNeCi said...

mmg berabuk sapu x bersih lagi nie..heheee~

Ida said...

Salam, Mama Qiestina... Ida Here! Juts now yg jumpa Qiestina kat Alamanda. Best dapat jumpa both of you walaupon dlm masa singkat.

Lupa nak pesan, nak wat permintaan kehormat kat mama Qies gambar Ida ngan si comel Takmo post kat blog yer, make it as our own memory la yer :) Segan la hehe..Thank You for understanding...

Anyway password to prove that I am Ida " My first word " :p Qies suka x book tu? Sorry, ad-Hoc Grab!

Contact me at email yer : safagirl_1509@yahoo.com ATAU warda.skb@gmail .com
Tunggu reply from Mama Qies ni..

nak sgt jumpa lagik, bwk qies jumpa Insyirah my daughter, bleh make fren kan...

TQ... Jgn lupa kirim gambar td k, em..Ida Xde FB la Yat, sowie we contact tru email ya :)

liza said...

mmg tak tahan kalau sakit gigi..huhu

Mama Qiestina said...

ida,

tq so much dear :)
siyesly saye terharu sbb awak sudi tego kami kat MPH tadi, siap dah belikan buku utk qies.speechless betul.haih rezeki qiestina..

sowi ye qies badmood tadi, dia tgh sleepy.masuk je keta teros tdo.maybe kepenatan dari pagi dah berjalan.okay sy tak publish gambar ida ngan qies tu, sy emelkan nanti eh.

okay no prob, harus lenkali kita bawak our doter playdate eh.sure syiok lah!

thanks u tau antie ida,kim salam insyirah :)

Mama Qiestina said...

liza,

tula sakit mcm contraction dowh :(
haih sabau jelah..

Mama Qiestina said...

sue & nazat,

hahahaha okay kang free aku vacuum baiiiiiiiik punyeee eh.aku tau korg peminat no 1 belog aku ni :P

Mama Qiestina said...

abg aseng,

hihi cuti sementara hubby ada ni.kang dia dah naik kapal melangok jelaaah kat umah.tskk.

Mama Qiestina said...

koklies,

tula hazaaaaaaaaaab! rase nak lempang sengsorg kannnnnn.tapi on off sakit ni.kang dah tatahan sgt kena g jupe dentist.

Mama Qiestina said...

mama dadif,

qies pon winduuuuuuuuu dadif!

Mama Qiestina said...

nieda,

bessssssssssssssssssssh kan maha! siap naik tram cam kat zoo.qies suke gile tgk kucen ngan moomoo tadi :)

:: m.u.n.i.r.a :: said...

hye mama qiestina,

ur blog memang superb laa..
no wonder masuk paper!*clap hand*

become ur follower and wish to exchange link wif you ya!

*semoga cepat sembuh!*

Mama Qiestina said...

hye munira,

tq for ur kinds words dear :)
tang mana yg superb tu? ehehe.

ala belog apalah sangat nie, merapu pasal ninina ngan papa dia je :P

tq yea.i link urs too tau.
btw salam kenal dari ninina & family :)

belogmummy said...

hai puan tanah....

tumpang meninggalkan jejak.....

blog awak meleretzzz!!!

i loike!!!

Mama Qiestina said...

belog mummy,

tq u dear.belog awak pon meletop!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails