yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, November 2, 2010

like papa like qiestina, Ekhram Jr kan :)

Jeng! jeng! jeng!
mase untuk berterapi 5 minit :)



layan-layan gambau spt biasa.sekali ternampak ini.

oh sangat amazing moments!


anak beranak sebijik sebutik potosetet tak boleh blah.kihkikihkih.


ini kesah 32 tahun yang lampau, seorg baby boi bernama ekhram yang syomel sedang syiok menyusu sambil kaki bersilang atas sofa...




.




.




amboi cedapnye sushu papa!




dan ini in year 2010 ;

lahirlah seorang puteri yang juga syomel bernama ninina dgn teramat sebijik sebutik, tengok gaya derang...





.




.






sangat sama kan gaya menyusu.hahaha.bezanya qies suka gentel teddy bear mama lina kasik.
yela takkan papa nak main bear, tak macho lah pulak :P
papa suke main car jegh..


tengok! kaki sama bersilang.
oh tu mmg gaya peberet qies...




HAHA.

memang tersangat-sangat sama.mesin photosetet cap ape ni?
hihi itula kuasa tuhan.qies pengganti papa bile papa jauh di mata :)






shaye sama kan ngan papa saye?



dan diam tak diam, dah dekat sebulan papa bercuti cuti mesia.sangat sonok sbb doplohpat jam papa ada disisi qies, sometimes papa babysit, sometimes qies g skool sbb qies suke ada ramai kawan kat sana dan ada ibu yang cayang banget kat qies :))

hari-hari qies ikot papa nak g hantar mama work, qies naik car jalan-jalan and mamam roti telur peberet qies kat mamak dulu.hihihi.


yang paling syiok, mama pon rest ckitlah sbb papa rajen tlg mama buat housechores.bile mama alik umah sejuk je mata tgk seme berkemas. kain berlipat cantik. haa part berkemas ni memang papa qies superb! papa rajen bab-bab ni. bile balek keja, mama tinggal nak masak sedap-sedap for papa jek..
kelmarin asam podeh melaka menjadi, arini sambal udang potai pulak ye pa? ngeee..
bam bam lah kita camni :P





btw ma kaceh bee :)
itulah ape yang penting kerjasama..
kita sama-sama bekerja, sama-sama manage our family kan :))



mari sini mama & qies mwah lapanblas ratus juta kali kat papa..hehee.
we luv u for the rest of our life :)






tengok aksi si anak manje bila sambut papa alik,

ewah tak kasi can langsung mama nak polok papa tau :P





papa g mana tadi???




owh papa alik umah nenek PD yeh?
papa tak bole bawak qies sbb qies lasak, tamau dok dalam car seat..kena ikat ikat..huhu..

ya rabbi lasaknye anak papa skrg ni tau!






papa, qies sukeeeeeee papa timang tinggi-tinggi camni..ngeeeee :D




papa nak dukung!!! jom jalan-jalan...





okay okay apepun, qies tetap anak mix papa & mama :)
OUR KESAYANGAN.

GOLA GOLA HATI MAMA & PAPA.





mana tumpahnya sushu kalo tak ke baju kan :)

* pepatah paling sesuai ngan qies,hehehe*





eeeeeeeeeeeee mama windu diye laaaaaaaaaah!
windu kat budak gigi 5 batang tu shangatt.
yayang mama pliss gud gal oke cayang :)
mama alik nanti kita jenjalan cari mamam lagi.ngeee..



Futnote : kelakar gile bila g sana sini org panggil qies, EKHRAM EKHRAM!
kihkihkih.


15 comments:

Suliana said...

haha.. sama gaya nye. balik klg nnti nak cari juga la 'bukti'.. hehe.. gmbr ko tak de ke masa kecik2? mana tahu dapat 'bukti' sama mcm ko plak. hehe.. gmbr laki aku tak de kot, zaman dulu tak de kamera kat umah dia.. hehe

Mama Qiestina said...

SUE,

kan, hahahaha tak bole blah :P
aku gelak guling2 tgk gambo papa dia dolu2 sama ngan qies.wakakakakaka.

adoi harus sentap lakiku aku glamerkan dia dlm belog pemes amosku ini.kikiki.

adoi gambo aku mase bby seme hancur time banjir besar joho 2006 aritu :(

Rizziela said...

gambar yg last tu comel sangat Aqies.....putih melepak

Syoklah ....papa boleh gomol ajer aqis sekarang ni kan?

elya ezrin said...

comel sgt entry kali ni! mmg sama sgt, nti dh besar sikit tnjuk gmbar abg ekhram kt qies msti qies ckap gmbar die =p
*
nti adik qies ikut fotostet kak yat lak, hehehe..

dieha said...

hehe..betul mcm photostat...hehe..alolo..comeynya qies..gigi dah 5btg ye..saida tak naik lagi..hehe

Fana Flora said...

alolololo comelnye die dah ade gigi. ;)

gambar sama gile anak beranak tu.terutama part pegang botol susu. hehe
kata anak bapak kan..eceh

zieta hafiz said...

alaaa.comel nyer qies...memang sebijik potostet papa ni.....

vanilla ice said...

salam sis

olololo...shomel betul....gewwam anty dgn qies...

gmbr yg papa dia senyum tu mmg qies potostat papa dia...

comel3...

Kaseh NazLieza said...

mesin fotostat cak kak yat lol..ehehh

Mama Farra dan Faris said...

photostet cap kwang..kwang...

suka gamba ninah yang last tu..

Mama AqiL said...

cOmey nyer dak qies bam..bam nie..wat anty tingin nak anak pompuan lar...

coz papa aqil kata .."peel aqil 99%polo mama"..so nanti dpt bb gurl sure polo papa kan..kan ..anyt yatt

Dokter faRyn said...

nanti ada masa aku pun nak upload gambar apize masa kecik lah.

dulu aku ingat aina sama macam aku masa kecik, rupanya dengan apize, LAGI SAMA. cehh.

hehehhe.

Iryani Noor said...

ha'ah gaya mmg sama.. keke.. chomel jer...
btw gambo yg last tu sgt chumilll

Mama Qiestina said...

farynn,

apalaaaaaaaaaaaaaaaaaaagi patla upload gambo aina ngan ayah dia tuuu :D

Mama Qiestina said...

mama aqil,

pelagi buatlaaah adik aqil gal skrg :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails