yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, November 19, 2010

not feeling well, luckily Mr.mama at home!

salam, selamat hari jumaat :)
hari yang penuh keberkatan, penghulu segala hari..

yeay, beshnya dah jumaat.esok sudah weekend lagi.dan paling besh hari isnin mama on leave.
papa plan mau ajak mama & qies jenjalan ukur melaka pulak, bawak qies jalan-jalan.sambil tu bole sesopeng, pekena ikan bakar sekali.wowwwee can't wait!
hope semenya berjalan spt dirancang, insya allah.


err sunyinya belog 2-3 hari ni.u all pon membizi cuti eh?
takde pon update citer besh as usual.opis ni pon berapa kerat je yang ade,ramai amat on leave.

rindu laah.like siyesly.

btw, u all tak windu ke ninina? haha soklan macam hapa je kan :P
ehehe.malam tadi mama nak update tapi adoi pale fenin-fenin.tekanan darah rendah datang lagi.mulelah rase pusing nak pitam segala.anyone face same problem? bole share dgn mama qiestina..
mama dah jupe dokter aritu, dia just kata just take rest, cukup tdo, jangan tensi-tensi & make sure num banyak air masak je.tapi bab tdo cukup tu, alahai..tau lah ade anak tecik ni.malam 2-3 kali bgn nak buat susu.erm maybe pasni kena tdo awal ckit.after isyak je titon.ehehe.
tensi pon ye jugak kot,aaihh *^$!%&&&*^!.


balek keja je dah melepek tau semalam, golek golek ngan qies.rase fenin lain macam.
haih teringat time mabok dulu, tapi time mabok preggy is super duper worst lah.terbau-bau org tumis pon bole termuntah hijau.haha.siyes taleh lupa saat traumatik tu.ekeke.macam mana ni nak kasi qies adek? haha.nampaknya lambat lagila kot :P

err dah dah melalut.tak bole cakap lebih-lebih.
semenya keja tuhan.kalau tuhan nak kasi rezeki kita accept je lah kan :)


btw, hari nie papa qies jadik full time mr mama at home to taking care our darling ninina.
pengasuh qies pulak nak g bercuti, yealah nak skool holiday ni kan, kasi lah can dia relax.
kalau papa takde, harus yayang mama ikot mama g opis sekali neh, haha biar dia lari-lari dari kubikel ke kubikel,kuikuikui.




yayang plisss behaved ngan papa yayang eh :)





nanti mamam tau, pagi-pagi mama dah siapkan meals for yayang.for papa pulak mama masak nasi goreng cili api peberet papa, siap telur mata.so tak kelam kabut papa nak jaga ninina :)





tamau meragam tauu camni :P hahaha molot donald duck.



hope my yayang gud gal ngan papa eh, nanti papa bawak main slide kat park cam selalu :)
qies dah lasak ni, mana bole leka sesaat pon.ada je aksi berani dia tauu..




apepun, qies semakin manje ngan papa :)
dah pandaiii main ngan papa, auuuuuuuw chakkkk!!
ketawa besar kemain.HAHA.



okay.nak setelkan banyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak gile keja before bercuti.
jangan hengat ai takde keja mengular saje yeee.babap kang :P
nie terapi 10 menit je, nak ilangkan fenin pale yang nyut nyut nyut dari pagi tadi.
adoiii saket kepalaku!

tata!

5 comments:

Anonymous said...

kak yat.nak makan ikan bakar,jgn lupe roger kite.
kite ade ikan bakar baikk punya.
bole jumpe jugakk.windu kat qies.
ade number kite kan?
calling2 k..
-fiqah-

Mama Qiestina said...

FIQAH,

oraaaaait bebeh,btw camana akak nak kontek awakkk?

mehla emel no hp kat emel akak :
yat@pblt.com.my

:: noremy anak rahmat :: said...

beshnyer........
asyik jalan2 ukur mesia je...
jeles la!!!!!!!

huhuhuhuuhuhuhuh...

nieda said...

have a nice weekend..wow bestnya nk pekena ikan bakar..ninina mesti syiok..

Mama Qiestina said...

nieda & emy ,

eheheheehe harus qies yang super syiokkk :D

selagi papa ade ni manje lah puas2 kan:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails