yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, November 11, 2010

wah ramainyee yang sayang *yeay yeay*

okay okay sekarang dah BUKAK demi kalian yang tersayang!
*dah lap lah airmata,ape sesedey tu,kehkehkeh*
+________+

ape yang bukak-bukak ni?lol
status wall muka buku mama qiestina hot n spicy tonite :P


HAHA.
once mama qiestina post kat wall ' belog diprivatekan' terus seme bersedey yea.alahai u all nie..
teros berdas-das komen memujuk yadayadayada.why oh why.
ai pon sedey tau.
siap ade yang PM kasi emel adress mintak invite coz tamau terlepas citer besh ninina.
ehehhee.


okay okay sekarang saya admit bahawasanya korang memang totally sayang banget kat kami kan.so nah, tataplah moke kesayangan korang [ ninina lah!] pepuas ye.
ngeeee.*yeay yeay lompat lompat*



eh mama qiestina, bole tak berlagak macam mama-mama pliss :P
pang sedas kang! kuikuikui.





mama shayang sgt qiestina! :)
fullstop.







ayaayyayayayai ramainye memujuk soh bukak belog semula.haih korang ni, ai nie cepat cair tau org pujuk-pujuk neh :P






dan ini perhatian buat yang berkenaan, yang meng add ai kat fesbuk tu, pliss plisss pliss lah introduce urself kat PM.cakap je saya belog reader, kawan sebelah kampung, kawan kpd si polan sipolan,whatever.sebab ai taleh lah suka suki nak approve, kot kot yang add tu stalker ala-ala mak enon ke kang.bahaya!



so sowi, 20 friends request still tak berapprove.because tak kenal pon sapa-sapa.
saye memang mesra alam, tapi kenalah berhati-hati pilih kawan kan :)





okay okay,dah pukul 12.41 malam.
kelihatan cik eryssa qiestina dah tergeliatgeliat nak susu lah tu, jap agi bangun huwaaa lah tu.baikla mama buat susu siap-siap.papanya pon nak susu gak ni :P haha.adoyaii.





cik ninina yang manis macam gula-gula setia menemani mama :)

petang petang pas mama alik work bawak dia main kat playground tepian tasik.oh beshnya!




a walk to remember..priceless.

let bygones be bygones laaaah omputeh kata.


mana bole berenti bercerita pasal si bintang hati kesayangan mama seorang ni :)
hari-hari nak story pasal diye.so dun wori, never stop babbling here.ehehe.



notakaki: tantek tak header baru belog ninina ? haruslaaah kan :D

17 comments:

Najwa_La said...

YEAYY... saya ada dekat dalam gambar nombor 2. Baru boleh tidur malam lepas tengok ninina. Mimpi dapat baby comel macam ninina.. krohh krohh

cikmin @ ibu faheem said...

salam yat,cikmin view blog ni dari N97,x dapat tengok gambar2 huhuhu!yat ada mention tutup blog?oh no no...nanti cikmin rindu nk tgk gula2 hati mamaqis tau..wlupun i jarang tinggal komen,visit blog ni wajib tau..cikmin sayang ninina ketat2.. :p

iNtAn aIzaN said...

alah tak yah lah Yat :)
Rindu kat Qies nanti...

Yup, blog yat dah jd wajib Ezan singgah wpun jarang bg komen
ade "gula-gula" taw kat sini :)

kdang2 bg semangat kat Ezan
yg duk jauh dgn hubby :(

seriyes taw :)

Keep on updating k
rmai yg tgh tggu nie :)

dieha said...

hehe..alhamdulillah..mama yat kembali again..ingat...biarkan orang-orang itu..sabar ye yat..apapun kami ttp support yat..wat qies..sayang qies manyak-manyak...mmuahs..

far_east said...

salam...kak yat nk private belog kerrr?? huhu cedey nyerr patut laaa dua tiga ari ni nama kak yat dah xder kat page belog saya...hhuhuhu
p/s: ur silent reader

cik puan akish said...

cunnn babe...cmne nk kasi center ek...????

NURUL said...

yat lantak pi la si anon-anon tu yat. jgn di layan sgt. kalau nak private blog bgtahu okeh. hehe

teringat dulu blog nurul pernah kena serang dgn si anon-anon malas nak layan yat. lagi di layan lagi sakit hati.

helo qies. kim salam kat dia. ckp raina kim salam. hehe :)

Suliana said...

la, nk privatekan ke?? x pyh la. klu kita nak puaskan hati semua org, susah la.. kita dgn cara kita, klu x suka, x pyh la baca kan.. anyway, teruskan la berblog ni.. kita share apa yg kita suka & x suka kan.. huhu. org lain je yg x phm..

Izyan Momma Izdamia said...

salam..
ape??? mama qies nk private blog??
jgnn kak... nanti seme org angaukan qies.. saya ari2 "wajib" bukak blog akak..ngeee...sowii...

** abaikan m'nusia b'hati busuk itew kak!!!

~LaDaYaNa~ said...

yeyyyyy...thanks kak sbb memahami kitorg yg memang x leh b'pisah ngn blog HUNEYHUBBY nie...hehe..muahhhhh 4 qies...=))

ummi nia said...

cantek header baru..

littlehumblelynn said...

private??no way yattttttttt.......kak lynn cekik2 ko nanti..heheheh :)

Mariana said...

salam...nice blog
jom exchange link
http://diarialeesya.blogspot.com/

Mariana said...

salam
jom exchange link
http://diarialeesya.blogspot.com

mar said...

hi yat
nice blog
jom kite exchange link nak x?
http://diarialeesya.blogspot.com/

Mariana said...

sorri...ingatkan comment i xmasok td...dah ter komen 3 kali
sowwiiii

Mama Qiestina said...

dear laling sekalian alam,

ahahhaha anda seme terkena panggilan hangit!!!


yela yelaaa pasni tak privatekan lagi sbb ai tau ade lapanblas juta peminta die hard fan ninina :D

i lebiu beri string lah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails