yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, November 23, 2010

ninina pon dah ade fesbuk okeh :D






salam, hye kawan-kawan :)
ninina in the houz :DD





senyuman untuk shemua :)




ninina ade citer besh nak share neh :DD


yeay yeay finally mama dah createkan ninina fanpage kat fesbuk.*dancing dancing*
wah dah maju kan, biasalah kite kan baby zaman milenium yang celik IT.
dah lama dah mama nak watkan khas utk ninina, tapi mama tula shebok aje ngan fb & belog diye tau.
mak enon jangan shebok-shebok ar, buat onar kat wall ninina, memang shiap :P



kepada shemua feminat kipas sushah mati ninina *kalau ade* bolelah join page muke buku ninina.bole kite sesembang kat situ.khas untuk kengkawan ninina, mommy daddy, antie + ankel yang raaaaaamai kat luar sana tau :D

saja suka suki je mama watkan nie, untuk tambah kengkawan ninina and kongsi citer sesyomel kanak-kanak riang.bole jugak mommies daddies sekalian alam share tips parenting yang berguna.sharing is caring kan?
jangan ade yang kata mama shaye poyo pulak, babap kang :P


sesape nak jadik kawan ninina, bolelah klick kat sini



okay nanti ninina soh mama tempek manyak-manyak beribu ribu lemon gambo ninina kat fesbuk fanpage ek.kat belog mama nie dah berat gile dah, banyak shangat gambar.





sleeping beauty papa & mama kepenatan bercuti kat melaka :)



ninina nak num sushu and titon dolu.
gud nite cemuaaa :)
daaaa.

7 comments:

far_east said...

yeay dah jadi kawan ninina di fesbuk....;) thanx kak yat

Rizziela said...

comelnya dia tido

Mama Qiestina said...

antie zila,

hahahaha keletihan tuuu.tulaaaaa rase nak ciommm jeeee.ekekeke.

Mama Qiestina said...

far east,

ma kaceeeeeeeeeh, keep in taching eh :D

littlehumblelynn said...

alah..alah..tomei..tomei!!nanti aunty join ok..kat opis xleh buka FB..hehehe..

nieda said...

dah mcm humaira ada facebook. tp daddy dia yg buatkan..nanti jadi kwn humaira ye..nanti humaira add.

Mariana said...

bertuahnye ninina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails