yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, November 23, 2010

moshi-moshi notty cheeky momma






selepas 4 hari bergolek-golek manje ngan papa & mama qies kena g skool arinie.
shiaaaaaaaan anak mama, kemain kuat di polok mama time mama nak g work tadi.dah tau manjeeee tahap gaban tau ngan momma sekarang neh.
nampak amma capai tudung je dia tau dah mama nak kuar hokay, bijak sungguh la kan :)


hmm mama windu lahh kat dak kenit mama sorang ni..

mulut dia dah mule pandai cakap,

ma-ma-ma-ma.

kadang - kadang pa-pa-pa-pa.
kadang-kadang mamam-mamam-mamam.

pastu bebel lah bahasa german dia, dah mule becok itu ini.ekekekeke.
memang sgt very the lucu tgk aksi dia yang macam-macam tu!


yang kelakar tu tau jeles bila mama borak ngan papa, siap menyampok 'amboiiiiiiii'.
hahaha kelakar banget!


haih anak kamulah penyeri hidup papa & mama :DD
sehari tanpa kamu rase tak lengkap.



ello moshi -moshiiiiiiiiiiiiiiii!!




mama pliss jangan kacauing shaye, tgh beezee texted boipren shaye niee..

* yea ninina sgt obses ngan hp, bajet harta dia sendiri tuuu dibaling sini sana*






daaaaaaan sgt terror memanjat sana sini.lagi amma larang laaaaaaaagi dia buat.
GRRR.somtimes sora mama dah cam resakse gorgom kat umah.jiran-jiran dah tau kot umah kami ade si tecik yang lasak :P

haih camanalah kalu mama ade anak kembo 3 cam uncle husz tu?
ehheehe.
anak anugerah tuhan kan :)


dan ninina juga sgt suka sumi jelly!



hahaha molot cebik tak dapat bukak sumi, lahaaaaaaaaaai anak amma :)
tomeinyaaa moke gitu.hihihihi.




dan since dah masuk 14 bulan nie, qies sgt monster susu :D
5-6 oz bole habes tak sampai 2 menit dan qies nak susu dalam mase less 2 jam sekali.
so far qies memang stick ngan brand Enfa perasa original coz qies serasi sgt ngan susu nie, pooped pon cantik.so momma malas nak fenin pale nak tuka tuka susu dah.bak kata papa diye, asal qies nak num susu so takpe invest ckit :)



num sushu manyakkkkk baru syomel, kuat & cehattt :DD


okaaaaaaaaaaay mase dah time.nak berangkat pulang polok syiom ninina dolu.
harus qies eksaited bile nampak muke mama, teros terpa nak pelok mama cam selalu. penah sekali tu qies campak botol susu [padahal tgh syiok nyonyot] sbb nak smbut mama balek.ehehe so suwit.hanya ibu-ibu yang memahami this feeling..
kan?


petang ni nak mama nak bawak ninina main-main kat playground ngan kak farra


:))


p/s : waaaaaaaaaaaah fanpage qiestina dah 68 orang, baru 1 hari launch page dia. cayaaaaaalah!
qies kata, cayang cemuaaa :D *mwah mwah*

2 comments:

Sue said...

comelnye ninina skang ni. makin lasak dia yea! geram tgk pipi yg gebu tu..

Mama Qiestina said...

sue,

eheheheh super duper lasaaak amat tapi tula penghibur no 1 :)

kak sue pekabarr? lamanya tak dgr cite..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails