yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, December 5, 2010

Expo MAHA 2010 yang syiok





dan tamatlah expo MAHA yang gilang gemilang kat MAEPS serdang arini :)
for sure kami tak terlepas peluang nak tengok ape yang menarek kat MAHA.lagipun event maha ni cume ade 2 tahun sekali je.

papa + mama + qies and family atok kluang pegi ari selasa aritu.
ingatkan saja nak pegi weekdays sbb tamau sesak, sekali sesaaaaaak jugak.cumenya takla macam time weekend.semalam papa mama qies igt nak bawak qies tgk kucen & moomoo kat situ, sekali tgk dari hiway serdang tu jammed gile teros kensel niat.haha.
tapi takpela, tak kempunan sbb dah sempat pegi ngan atok nenek qies ari selasa lepas.

ape yang menarek kat MAHA?
hoho macam-macam ade! pertanian,ternakan, buah-buahan & segala R&D ada.
yang besh tu ade tramp disediakan.ala-ala macam kat zoo okay.bus panjang2 siap ngan tourist guide seme.ai tink it gud lah because MAHA tu luas giles kalu nak berjalan.kira mesra alam lahh.cumenya for babies n preggy mom tak brp sesuai sbb sesak.qies pon dok dalam car je ngan papa dia, cume time tgk kucen qies ikot sbb qies sukeee!

atok ngan nenek qies mmg super syiok lah kat sana, yela derang memang suke berkebun ni.nenek qies siap beli pokok bunga orked bawak alik kluang.
hihi ala-ala kenangan terindah.
gerai-gerai pon banyak giless especially gerai buah.macam-macam buah ade.
nangka gemoks paling jadik perhatian, sodapp pulak tuu..


tak sah g memana kalau takde bahan bukti, so mari kita lihat layan bukti :)
[ poyooos je ayat,haha pasrah je lah u all].




wehoo tecik tecik mama dah bwk g sini..saja kasi qies exposure..





muke dak kenit teruja habes, nampak ape tu yayang?

qies nampak boyish ek pakai camni? haha mama saja bagi sempoi.tak sesuai pakai gaun..





pelan maha.kompem tak sosat!




atok nenek qies with nangka gemoks yang sodapp!




the family in da tramp.qies titon dalam car je ngan papa..





cik dylla n cik farra teruja nak naik tramp..





atok nenek obsession..laman sayur..



Align Center
waaaaaaaaaah panjang + besar.uik jgn double meaning..





nampak sodapp!




subhanallah..




weeeee this is tempting..stoberi cecah cekelat!






kak farra + kak dylla feeling ala kat cameron.haha.



Align Center

mak lang si gadis payung.takot mekap cair.kuikuikui.




syedaaaaaaaaaaapnya air kelapa! qies suke sgtlah ais..




bunge apa ni mama?

orkedlaaaaaaaaaah..


alalalalallaalala adik & kakak ")


nampak besh gilees kan..

^______^

haha ni sebahagian je peeektures from ours.oh tingat aritu ramai sangat DSLR user datang, seme sakan menembak nice view kat sana.yelaaa kat taman sayur tu cam ala-ala cameron tuu.rugilaaa kalau tak captured ciptaan ALLAH yang indah tu..


nak tengok gambar lagiks?

tak boleh lah nak tempek seme, a few dah upload kat muke buku ye ;)







10 comments:

ZuRaNaI said...

kak yat,,kalau kak yat dtg smalam nk tgk kuceng..kuceng da xde da..tinggal 2 ekor je..hiii

aresaliyana said...

mum pon kata seronok gi MAHA... bumi hijau gitu..ehehe..

HaninFarshid said...

best eh MAHA...hanin tak pernah gi sana lagi....seronok qies papa dier ada bw dier jalan2 :)

nadia comaneci said...

waaaa bestla..x sempat nka gie, dpt tgk kat blog ko nie jer okla..heheee~

Mama Qiestina said...

zurana.

aaaaaaaaaaaaaaalalal ye kee> mana seme meowwwwwwwww tuuuu/ huaawawawawawa

Mama Qiestina said...

yana,


tula atok nenek qies sukeeeee bangatt lah kebun2 bagai nii..

ngan qies sekali sukee.bagus lah mesia ade expo camni :)

Mama Qiestina said...

hanin,

eheheh tula yat selalu missed nak g, seb baeeek this time papa qies ade.so bole bawak qies jalan-jalan :)

Mama Qiestina said...

nazat,

hahaha takpe.lenkali agi 2 thn ko datangg ekk :P

Mawar misswateva said...

xjumpa kak yat punn..=/
sepoloh hari mawar berkampung kt sane tau!huhu..=)
klu bgtau mawar nk masuk MAHA, i bg u sticker vip tau kak yat..haha.=p

Mama Qiestina said...

mawar,

laaaaaaaaaaaahai ruginyeee :(
kalau tak sure dapat pass vip takyah parking jejauh kann..

takpe..next time jupe eh :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails