yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, December 17, 2010

Insya Allah, esok qies nak alik kluang :)

Salam hari jumaat semua :)

sekejap je dah friday semula.haih pasan tak skrg nie mase berlalu so so fast.
tawon 2011 pon dah nak menjelma..



btw, mari kita mulakan hari baru dengan senyuman
^_______^







senyum laaaaaah dari hati macam shaye :))



wat for aktiviti this weken?
selagi papa ade ni, we all sefamily masih bole berjimba-jimbaan.






kita ke mana weken ni mama?



insha ALLAH esok pagi we all nak alik kluang kampung mama ninina :D
dah 2 bulan tak alik kluang..
yeay yeay.

* mama lina sila jeless* HAHA.


selain nak lepas rindu kat kg halaman, mama nak pegi wedding BFF mama time form 6 dolu, ankel epol kat felda kahang timur ari ahad nie.

bonda hanita maya pegiiiiiiiii tak?
kawan-kawan mama mase form 6 dulu pegi taaaaaak?

jupe ninina kat sana ehhh!
bole buat small gathering, eeeee besh seme dah ade baby syomel :)





makcu jom nakkkkk itot balek kluang taaaaaak?
nanti poppa momma amik kat poli..mau dak?



hope semuanya jadi as planned laah.
hihihi cant wait nak jupe atok nenek qies.tak sabar nak mamam ketam masak lemak cilipadi atok masak + nak pekena roti bakar kluang station..


u all pulak kemana weken ni? sure banyak g kenduri tawen kannnnnnn?

mama ninina pon banyak gile dapat invitation ni, opismate mama hajar pon nikah esok + geng cinta kapal, linda & shidi pon nikah esok.so sowi dahlink seme coz kami tak dapat nak attend.

tenkiu so much for invitation..
tahniah semua, welkam to da club!
kami doakan semoga bahagia till jannah and cepatlaaaaaaaaah kasi qies kawan :)
* nanti pressie later eh*


have a nice weekend ya all :))





23 comments:

Anonymous said...

selamat jln yatt sefmly..beshhnyer rti bakar kluang tu..nyummy2..qies msti hppy sgt2 dpt jmpe atok nenek kn..tk care yer..hepy2 weekeend =)

Suliana said...

aku plak nak berjimba2 ngan family aku, diorg dah sampai sini semalam, nak gi mkn ikan bkr kat muara :-)slm hjg minggu!!!

NaDia CoMaNeCi said...

aq pun balik...huhuuuuu~~

:: noremy anak rahmat :: said...

untie nak ikut gak qies balik kluang....pleazzzzz!!!

Till The End said...

Aminnn Thanks kak yat ^__^..nanti majlis dkt kluang qies wajib dtg tau hehe

Mama Qiestina said...

linda,

okeh dear :)
selaaaamat jadik wifey org kapal eh..tahniah tau.semoga majlis linda berjalan lancar.nanti update tau peek wedding kat belog!

nanti hadiah later ekkk.frust gak ni tak pat g, tapi clash pulak ngan wedding BFF akak kat kluang.

Mama Qiestina said...

nazat,

hoho nanti bole hello2 kot nak makan roti bakar kluang station sesama ekk.aku igt nak jupe emi if sempat..nak gomol haziq.

Mama Qiestina said...

sue,

samat berjimaaba! syiok ar family kluang dtg.aku pulak trn kluangg.yehaaa :D

Mama Qiestina said...

anon,

ma kaceeeeeeh dear :D
jom kluangg!

Mama Qiestina said...

antie emi,

jom jommmm roti bakar terbaek!

Anonymous said...

nak kim beli kopi bley?
nanti sy amik kt putrajaya..hehe..
nk g kluang smata2 nk beli tak tau mane destinasi nk tuju...hikhik..

intan said...

hurmm..kluang mmg best!
so sad...esk sy akan tinggalkan kluang after 2 yrs, 6 mnths been here... wonderful kluang! jatuh chenta trus... hehehe...

Mama Qiestina said...

anon,

sape ni ekkkkkkkk?

bole je nak kirim.nak berapa paket?

Mama Qiestina said...

intan,

org kluanggggggggggg eh?
* haha eksaited jupe org kg*

Mariana said...

kluang station kat tesco ampang tu sama ke mama qies? cawangan diye gak ke

Anonymous said...

k yatt,

sy sabar,feminat qies..ada add kt FB tu.hee...sini jadi anon la pulak..tp jgn panggil mak enon dah la..hee

nak kim kopi tu, nk yg sachet punya..tak kisah la brape paket..klu 1 paket tu ada lebih 50sachets, cukup dah tu..klu kurg beli la 2paket..nk try kopi kluang la.. :)tu pun klu xnyusahkan la..hehe

Anonymous said...

k yatt,

sy sabar,feminat qies..ada add kt FB tu.hee...sini jadi anon la pulak..tp jgn panggil mak enon dah la..hee

nak kim kopi tu, nk yg sachet punya..tak kisah la brape paket..klu 1 paket tu ada lebih 50sachets, cukup dah tu..klu kurg beli la 2paket..nk try kopi kluang la.. :)tu pun klu xnyusahkan la..hehe

Mama Qiestina said...

oke darling, nanti msg kak yat kat FB plisss :D

takde hal, boleee nak belikan kopi tuu.mengandong ke ngidam ni? hihihi.

Mama Qiestina said...

mariana,

samaaaaaa tapi rase yg kat kluang original lagi terbaek.rase sekali kompem nak lagii!

Anonymous said...

dua2 la k yatt
ngndung pun ada..ngidam pun ada
org ngidam takley hampakan
kan kan kan...
tadi nk msg kt FB, tp Fb wat hal la
sy xleh nk post, nk comment ape2 pun
nk click like pun takleh
hampeh betul la..
nanti klu dh ok sy msj ek..
kim slm kt ninina sepet tu..
kt family kluang gak..

intan said...

tak..intan org perak,..
merantau cari rezki kt Kluang, first career kt sni.. esk dh transfer ke Melaka...
kluang best, sesak jgk kdng2 tp x terlalu sunyi...luv kluang!

intan said...

tak..intan org perak,..
merantau cari rezki kt Kluang, first career kt sni.. esk dh transfer ke Melaka...
kluang best, sesak jgk kdng2 tp x terlalu sunyi...luv kluang!

Twiggy said...

Drive safely!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails