yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, December 30, 2010

kerana bola esok cuti umum semalaya!





salam selamat pagi dahlinks semua :)


after solat subuh teros bukak lappy.cik ninina masih sleeping beauty lagi.bangun mintak susu pukul 5 tadi teros babam balek.penat tengok bola laah tu kot.haha.

mama tak bole nak babam balek sebab batuk batuk makin kronik lah pulak.semalaman asik uhuk uhuk.sejuk lah kot.dengan selsemanya, asik terbersin bersin.kompem menjangkit dari ninina.
kejap kejap lagi after breakfast musti makan obat nie.

malam tadi, we all sefamily layan bola together tau.kunun nak g tgk skrin besar kat perbadanan putrajaya sekali ujan la pulak.then tengok kat teja precint 9 je sambil dinner.ade skrin besar jugak..siap ade press lagi..yang kelako tu press zoom in camera gabak dia kat ninina.haih kang tgkla kot moke ninina masuk paper lagi :P ke masuk tv tataulah..

qies kan tgh eksaited dah dapat kaki.mana dia tau statik kat babychair dia.kejap kejap nak turun and ukur foodcourt.nak tgk air terjun buatan laa, nak tgk lampu2 laah..sampai ke kedai mamak double triible dia ukur.tapi seriyes sgttttttlah happening suasana tgk bola ramai-ramai kat luar.siap ade yang berjersi malaysia bagai.pastu sorakkan kuat gile macam nak pecah gegendang tinge ai tau :P


pastu dah masuk kul 9, qies dah mula cranky nak titon.we all pon zass balek umah, seb baek drive 2 minit je dari teja.haha.sambunglaaah tgk kat tv becau umah pulak.lagi syiok bole golek golek atas tilam :)
lagi riuh sebab jiran budak budak bujang kiri kanan bersorak macam apee.hehehe.meriah!


tup tup, alhamdulillah malaysia menang Piala suzuki AFF 2010!!!
:DD
cayalah, congrats to all players for their hardwork.derang memang deserve menang kan..
^_^


dan pagi ini bukak utusan online ade very very gud news:

Jumaat cuti umum

29/12/2010 11:38pm

Kuala Lumpur Dis. 29 - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak mengisytiharkan Jumaat ini sebagai cuti umum bagi meraikan kejayaan sulung pasukan bola sepak kebangsaan menjuarai Piala Suzuki AFF 2010.


source : Utusan Malaysia Online


*yeay yeay lompat lompat*



yeay yeay esok momma cutiiiiiiiiii!

eleeeeeeee sukenya daddy girl tuuu...



yeaaaaay bola finish!! hihihi pandai qies tiru aksi papa dia...


*today papa qies jadik mr mama*

gudluck poppa!


sure seme orang happy kan dapat cuti? kenalah hari sabtu new year :)

so selamat bercuti semua, manfaatkan cuti kalian bersama yang tersayang eh!


** terjupe belog awek keeper malaysia, khairul fahmi yang rupa macam korean looks tu.how schweet love story derang.likey lapanribu kali :)

7 comments:

nadia comaneci said...

happy holidays yat..

comei qies dgn teeth dia tu..

Mama Qiestina said...

hihi tq nazat..gigi arnab suke geget :P

yeaaaaaaah ayuh kita selamat bercuti..

::zAsyikein:: said...

yeyyy..slmat juga..
semlm baba adam tgk bola sorang2 kat mamak double trouble tuh..ehehe
mama n adam tgk kat umah Maktok dia..ehehe

~aku_najwa~ said...

selamat bercuti bersama yg tersyang!!!

Kaseh NazLieza said...

kak yat..cerita psl fahmi dh sama hebat dgn kemenangan mlysia kn..

Ms Dots said...

unexpected leave memang best kan?? harus gi jenguk kat awek fahmi punya blog... by the way K lin tag Yat for very interesting giveaway contest from ... jemput singgah yea

Suliana said...

dah makin byk gigi qies.. cepat tul dia kuar kan.. :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails