yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, December 21, 2010

ghau ghau bau apple!

Sekarang nie kan tengah Y.E.S :)
ape ke benda YES tu? kaum femfuan musti taaaau kan..
year end sale laaah.

^____^



mama teringat dulu time nak kawen ngan papa, time mcm nielaa sakan bersopeng buat preparation.sbb banyak diskaun.tengah nak krismas macam nie kaunter mekap + perfume buat promo baek punyee.
paling sukeee g kat SOGO KL memang sorgaaa..
since ade qies tak penah jejak dah SOGO, haih.sebab tempat tu macam payah nak bawak baby, sesak sangat.


antie sue musti selalu g kan?


so YES kali ini mama tak lepaskan peluang nak carik perfume.
kebetulan g jusco melaka yang besar tuuu last 3 weeks, so amik kesempatan sopeng perfume.
kali ini saja mama nak tuka bau pulak.

my peberet clinique happy since zaman uni dolu.tapi kali nie papa qies pilihkan bau apple from DKNY pulak :)
dah hubby pilihkan & bayokan, rembat je jgn banyak songeh laaa..


tapi siyes worth it, bau dia sgt besh & fresh.
bau buah yang lembut.

ghau ghau baaaaaaaau dia tau.hiks..




weeeeee bole buat teropong la bekas perfume momma :)




thank you papa yayang for the treats :)

sangat besh bau dia, mama sukeee :DD
and sangat syomel bekas perfume tu, bolaat macam qies :P





qies suke buat main tong ni, dia ingat toys agaknyaaa.hahaa.

pasni bole simpan wit syiling kaaan :)






yea inilah rasia kesyomelan shaye :P

kuikuikui.tetibe jeee cik ninina enterprameee.


ade anak femfuan ni kan, bile mama mekap ngan dia dia sekali nak mekap kan :)
pagi tadi main blusher mama sampai merah merah pipi diaaa.
haih laaaaaa...kelakar gileee.


tapi sebab mama tgh bz bersiap nak g keja, mama tak dan nak snap the moments.
lenkali arr kite tgk aksi ninina & mekap mama :P

+________+





21 comments:

Mama Farra dan Faris said...

warghhh..........


bole spray sket kat badan mak ngah..hahaha

Mama Qiestina said...

mak nagh,

boleeeeeeeh boleeeeeeeeeeeh :D
qies hari2 mandi perfume.haha

NURUL said...

lama tak pergi sogo. eh sogo tu selalu je ada sale kan. hehe.

.ArianiAizat. said...

dalam fikiran baruuuu planing nak tambah collection perfume baru,k.yat dah menshopin perfume dl.hehe :)

Mama Qiestina said...

nanie,

hahahah pe lagiiiii tambah la collection.kak yat memang suke kumpul perfumee :)

nani suke pakai yg macam mana?

Mama Qiestina said...

nurul,

hahaa selalu ade sale.tapi since ade qies ni kalo g jalan TAR tak penah bawak diaa.taulaa jam gile kat sana tuu..

amane9898 said...

sorry nk myampuk..sama mcm perfume sy..mmg best be delicious 2.btl kt yat.segar je bau dia.tp dh nk hbs pn..n skrg dh bli estee lauder-pure white linen..fresh gk bau..ad cpuran green tea..

:: noremy anak rahmat :: said...

suka sgt kt apple ijau DKNY nie..pernah pakai..skrang crazy of victoria secret..

Huszaini said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! nak apel merah lak! lapo laaa.. kekeke

Mama AqiL said...

ai Like this PerFume..sGt WaNGI kan..

Dapat PerFUME APPle ni time kawIn Aritue..papa Aqil yg KasIk..Till nOw Botol aje yang Tinggal..

** hint to papa aqil...**

hihihihi..

Mama Qiestina said...

amanee,

mmg syiokkkkkkk kan :D
bau dia pakai cket je dah ghau ghau.papa qies sukeee bau tuuu :)

tula worth it,beli time yes ni siap dapat body wash tuu.

Mama Qiestina said...

emy,

ehehehe samaaaalah pulak taste kita..tula pasni kak yat nak try estee lauder or bvlgari pulak :D

Mama Qiestina said...

abg aseng,

hahaha apple merah blom kuar agi :P

Mama Qiestina said...

anum,

waaaaaaaaah taste laki kita samalaa pulak yeee :D

haaa palagi sementara yes ni sile dapatkan di kaunter mekap berdekatan :)

Mama Kembar 3 said...

comeinya qies! pic last tu buat mama rasa nak tenyeh tenyeh je pipi dia heheh

SOGO mmg best! tempat fevret mama tuh hehehe

dakcik said...

comelnyeeee kisss senyum cam gituuuu...:)

Mama Qiestina said...

mama kembar,

kaaaaaaaaan :D
mama pon rase nak kunyah2 je diaaa..

Mama Qiestina said...

dakcik,

ehehehhee tq antiee :)

K-Baby said...

Hi Mommy,
Let's win cute slogan tees for your kids in conjunction with our blog launch!
mykedaibaby.blogspot.com

are-za said...

dak comel!! dak comel!! mcm buah epal ijau jugak si techik nie..he2..

Suliana said...

bau dia best, fresh kan.. aku selalu pegi tapi lalu jek.. haha.. slmt berwangi-wangian.. ehehe.. aku punya perfume zaman nikah tak habis lagi, botol besar.. bila la nak abis.. nak beli lain.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails