yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, December 13, 2010

Oh my gucci ladybird photoshoot session

Bersempena qies 15 months old young..
mama buat photoshoot untuk kenangan terindah.
^_^


for that photoshoot mama pakaikan qies costume lady bird & kasut syomels yang antie leen & kak nur geng cinta org kapal sponsor tu!
tengkiu so much antie leen & kak nur :)


location? haha kat taman yang ade tasek kat depan our mini home jez.
tak perlu jejauh sbb kat putrajaya nie banyak tempat recreation yang tantek menarek..
so sambil jogging dan membakar kalori yang ada, bole amik gambar!

since ninina dah pandai berlari ni, haiyaaaaaaa sket punye payah nak amik gambar dia.
puas nak ralitkan dia demi nak dapat shoot terbaek.
memang tamau diam, so vitagen lah umpan dia.
dapat je minuman kegemaran no 1 dia teros behaved :DD


tukang agah aritu tak lain tak bukan mak ngah diye & kak farra dia.
panggil je ninina! ninina! ninina! teros gelak besar HAAHAHA.
dia suke betul kalau jupe kak farra.yela nielah sorg kazen dia kat putrajaya ni.maunya tak close kan :)


nah, inilah hasilnya candid photoshoot cik ninina..



yes momma, i am ready to casting with u now :P






kita minum dolu!!





gorjes tak ladybird shaye?





amboi kemain num vitagen penuh perasaan..
nie nak jadik model vitagen ke hapa? lol.





mama, qies nak eksais boleeeeeeeeeey?






oloh oloh sunyum simpul gaya macam momma :)






she's explore nature..





lakeside view.

macam cun pulak kan merah combine ngan ijau :)





weeeee macam ladybird real jeee kan :DD







wif kak farra her beshfwens :)





and mak ngah her momma no 2 :)

sukeeeenya dia, gigi 6 batang.



okay dah abes dah photoshoot.
semenya style candid-candid sbb mama nak nampak real moments tuu..


dah fenat lah, mari pose polok polok mama pulak!
haruslah potogeraper tak bertauliah nak enterprame jugakkk :P





mama shayang qies manyak-manyak :)
that's for sure!


happy 15 months old our adorable pwincess..
teros menjadi gula-gula hati papa mama tauu..tamau notty sangat plisss!



** inginkan photoshoot bersama qiestina? contactlah mama qiestina di talian 888888.
haha.gurau jeez.kasi mama dia blaja dulu memantopkan skills guna DSLR ek.sekarang nie main tembak jeeez sesedap rase :))

34 comments:

mamaelly said...

sweet senyuman qies.. hihi

Marsha~ said...

hahaha.. suka nau dia dgn vitagen ek.. mesti berak lawas ni.. heheheheheh

.cik yaya. said...

adoi..dah mkin iras mama dy dah.

Mama Qiestina said...

elly,

hahahaa dah macam mama kannnnnnnnnnn?

heheheehe :P

Mama Qiestina said...

marsha,

tulaaaa satu hari 2-3 kali poopoo.tadi mama bz nak p keja pon sebok agi basuh berakk dia dulu 2 kali.hahahaa

Mama Qiestina said...

yaya,

kaaaaaaaaaaaaaaaaaan?

*kembang semangkuk*

jelessss asek seme kata moke papa :P

dieha said...

qies sgt cweet,..geram tengok..adoila..

. Amiera . said...

oloh oloh... comey sesgt lah ninina ngn baju ladybird die..
meh nk polok cium sket..

muahhhh3...^__^

ee.. geram lah kt dia.. hehe

Mariana said...

susah nak amek gambor budak pandai berlari nih...
abeh seme gegambor tu goyang
ehehe

Mama Qiestina said...

antie dieha,

cuwit cam gola golaaaa kee? hihi :D

makin ngade2 manjeee ni tauu.grr

Mama Qiestina said...

mira,

meh polok2 shaye mehhhhh :D
shaye mashamm nii..

geram aku geraammmm!

Mama Qiestina said...

mar,

tulaaa pasa,seb baik pakai dslr bole adjust shutter speed seme, kalau tak hancus seme gambauuu.hadoiyai..

Twiggy said...

you know what i just realized? banyak tarikh-tarikh penting dalam hidup kita dekat-dekat sama!!

I got married in april '08, you in march '08. my birthday's 8th may, yours is 14 may, my baby's birthday is 2 sept 09, your baby's 5 sept '09!!

hahahahah

cik puan akish said...

pewwwiiittt!!!!mmg cun!!!!!

aha...anti mau snap pixture daddif ngan ninia bleh?????

=)

Ainul Hayat said...

yeyeay...da dapat tgk muke ninina yg cumel itu...aksi2 yg chicky lagi...rasa nak polok2 jer...

PuteriKureKure said...

kejap je qies besar. bila qies nak tambah member ni? hehe.

OneSimpleMother said...

alahai.. cumelnya dia pakai baju ladybird.. untung qies cantik2 gambarnya. buat tatapan masa depan. :)

Mama Qiestina said...

mommy alisha,

hahahahha waaaaaaaaaat a coincidence kan dear :)

tapi wedding date ai tu 16 march.

bab bufday kita ngan anak kita tu lebey kurg saaaaaaaaaama je kan :D
haha.ai kenal u pon since kita baru2 kawen gitu kann..pastu tup2 u announce u preggykan alisha & mine pon mule uwek2 kan qies.how cuwit kan dear.

someday kita jupekan sept 2009 babies ni & photoshoot sama kay!

Mama Qiestina said...

kak mas,

hahaha nasib qies dapat mama gile amik gamboo.kuikuikui.

ye betul utk future reference :)

Mama Qiestina said...

mama dadif,

boleeeeeee! maila bawak dadiff dtg putrajaya.kita gegolek photoshoot larik2 kat park :D

Mama Qiestina said...

ainul,

weehoo dah bole tgk eh moke ninina? yeah terubat rindu angau seme dah?

Mama Qiestina said...

mama khalish,

hahaha part adik tu nantilaa.pobia mabokk tak boleh blah tu masih segar diingatanku.huahuua huaaa.

@e_da said...

cutenya dia pakai costume... budak2 kalau pakai baju2 costume camtu mmg gojes rasa nak geget2...

Mama Qiestina said...

eda,

tulaaaaaaaa memang rase gorjes nak kunyah kunyaaaaaaaaah mak ngah dia kata.haduiss rase mama pon nak pakai gak costume tu..boleh?

waakakakaka

nieda said...

sweet picture.nieda pun pkai DSLR tak penah godek lagi manual..hehe selalu daddy humaira yg tembak..jeles ni, nk kena belajar. Jadilah tok guru saye..hehe.

Mama Qiestina said...

nieda,

thank u lalingsss.lahaii ni main tembak jeee :P

tula pemalag gile nak bukak manual.tu yat byk try n error je guna manual mode.tgk mana cantikk jee..ade dslr ni kena rajen godekk kann :)

bole je jadik cikgu,tapi kang lai jadiknya.hahaa

Ms Dots said...

antie olin memang suke sesangat dengan dots... dah la putih melepak.. kena ngan baju merah.. memang menyerlah baby qies.

Mama Qiestina said...

antie olin,

suke ngan dots? hihi tersyasul eh :P

ma kaceh antie olin, suka suki ajeee ni mama photoshootkan :)

linda ismail said...

arghhhhhhhhh. comelnyerrrrr qiessss. jatuh hati terus. ngaaa :)

littlehumblelynn said...

qies dah nampak iras yatt...:)

Mama Qiestina said...

linda,

jatuh hati eeeek? mama papa dia dah lapan ratus ribu kali jatuh hati :)

haha

Mama Qiestina said...

kak lin,

reaaaaaaaaaaly?

yeah yeah finally.mak sokeeee!:DD
* suara menjerit*

.::DinCma::. said...

alahaiii..
comelnyee dia..
dgn costume n air vitagen dia tuu..
nak skhitt..

photoshoot session akak mmg best laa..cantik!
like;-)

are-za said...

geram je tgk si techik nie..nk muah2 jerk rase..comel n so cute lorr...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails