yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, December 10, 2010

Hajjah Dokter Eryssa Qiestina in action :)

salam hari jumaat :)


haha tajuk memang tak bole blah kan :P
tapi doa ibu tu paling makbul kan.. lagi-lagi hari jumaat yang mulia ni..
moga satu hari tercapai cita-cita nan murni papa mama nya ini..
cecewaaah.


semenjak qies dah jadik anak dara neh, dia laah model mama melaram.haha.
like mama like doter gitu..
kali nie mama cube try test kan dia tudung yang mama needa jual tu.
meraaaaaaah menyala mak ngah oii!


since mama ninina tak penah ade kaler merah, so teros rembat satu..hihihi.
* mommy emmi jgn jelessss*






haha okay tak qies pakai tudung merah ni? ngeeeee..






mak ngah kata rupe amoi bukit :P
kuikuikuikui.

amoi bukit pon kecayangan mak ngah jugaaaaaaaaak kan..





dan finally..




moke pasrah dah fenat jadik model tudung mama.hahaha.

qies oh qies sabau je laaaah ye nak, nasib qies lah dapat mama cenggini.ekekee.



haaaaa okay dah.
terubat dah windu maklang + atok nenek kat kluang tu dah nampak qies hari ni?

eleee mak lang tu sure save peek ninina wat profile fesbuk jap agi kan :P
ninina tauu lah.


nanti free-free mama tempek lagi album gambau qies kat sini ekk.
jangan buhsan tau :DD


^____^












20 comments:

Mariana said...

nomeyyyyy

Kaseh NazLieza said...

xpernah bosan pon kak..eheheheh

liza said...

insyaallah..amin..doakan yg terbaik.somelnya qies pakai tudung.kena buli ngan mama yer qies kena jadi model..hehe

Mama Qiestina said...

liza,

hahahaha tu dia muke pasraaaah je kena buli.ekekeke.

tq antie liza,moga makbul doa :)

putrifaidz said...

amin..
cute nyee cik model pakai tudung merahh ni..yg plg x tahan nengok gmbr yg last tu lah..dh gaya budak2 besar dh..qies..qies..:)

zieta hafiz said...

eeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......comelnye anak dara ni...............angau antie kn qies ni lh........

kella said...

halalalala.. comeynya dia! comey sungguh!! mahu pula dia menggayakan tudung tu kan? biasanya budak2 mesti buang dah tu.. :)

salam singgah sini... :)

Sayang♥BeeBee said...

Haha.. pasan ninina..qies dok ngan maklang jela kat klg ??

Mama Qiestina said...

mak langggggggg tak keroje ke nak jaga nininaaaaaaa?

nanti mama anta ninina eh.

momma & poppa nak g animun ni..

Mama Qiestina said...

antie zita,

ehehehehe angau eeeeeh?

meh polok2 shayeee :D

Mama Qiestina said...

kella,

hai salam kenaal :)

hihi tula baek pulak tak bukak tudung tuuu..tapi lama2 dia rimas jugakk..

Mama Qiestina said...

mama amani,

tula kejap je dah anak dara..rindu time dia baby bam bamm tuu..

Mama Qiestina said...

antie mariana,

nomey momeiii :)

QaQa said...

hihihihi..comel betul ;)
kak..try la bagi qies pakai tudung kanak2 yang ada bentuk2 ladybird, butterfly, sunflower pulak :)
mesti comeel jugak ;) geram betul tengok die :)

Mama Qiestina said...

qaqa,

hiihihi ma kaceh antiee.kembang montots qies asek kena puji tuu :P

mana nak carik tudung camtuu?
aritu akak ade belikan selaii..tapi takdela menatang tu seme..

Halia Kentang @ Annpaan said...

kiut nyer...
akak pkai dslr model pe ni???

Mama Qiestina said...

halia,

ma kacehh :)
ala gunadslr biasa je,nikon D90 :)

kenapa tantekk ke gambau?

@e_da said...

bagus dia pakai tdung lekat..taknak bukak...

aresaliyana said...

heee.....cutenye qies..... dah pndy post dah...hehe

mommysofea said...

ehehe...semoga jadi anak solehah.jom kwn ngan sofea=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails