yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, December 2, 2010

us everywhere.coz our time is definitely precious!

wuwuwuwuw~!


diam tak diam dah dekat 2 months papa qies bercuti-cutian bersama mama & ninina.
how time flies..
bila papa kat kapal rase laaaaaaaaaame gile nak tunggu dia balek, tak sesabar nak jupe.
3 months rase bertawon-tawon.yela, standard lah tu kan..alangkan orang tak jupe hubby/wifey sehari rase nak pitam kan :P
inikan anak yg masih terlalu kecil, yang cume tau nak bermanja ngan papa dia!
mama dia nie hokay lagila, dah separa immune.*kunun*


tapi bile papa tgh cuti cani rase haih, dah dekat 2 months ke papa lepaking gomoling ninina kat uma? wah! terasa mase sgt mencemburui kami.lol.
tapi mama happy sebab sepanjang papa cuti neh, aktiviti kami sentiasa full. kesana-sini tanpa henti. siang mama keja, malam jalan sini sana.car dah macam tempat tido kedua qies bila papa ada. macam tak penah kenal erti penat.
asalkan 3 of us bahagia bersama :)

tak kisahlaaaaaah kemana, yang penting quality time itself kan..
maybe bagi u all yang hubby/wifey 24/7 ada disisi tak faham kan.for us yang berbulan baru dapat jupe nie, memang every part of seconds rase so precious!

tiap hari ade je momentos.


:))

ini antara aktiviti sefamily kami..
kasi sneak preview peektures dulu lah ek, sebab D90 memang tak berenti menembak.banyak sangat aktiviti besh bila bertiga ni!




3 of us kat jusco equine, cari bag besar makcu nak masuk poli.
kemain itu makcu mengepow mama ninina bag polo yeee!

* alamak babat ku obvious la pulak, maluwwwwwwnye :P*






percutian sefamily ke tiara beach resort PD.
pergh besh gile berendam sakan!






ninina at abg aqil's 2nd bufday bash party!
haha gaya dak jepon.. makcu + mak lang dia punye keja.topi beli kat paso malam precint 2 tu je.manyak yang syomel-syomel.

sekarang ni, bib mothercare plastik ni tak bole tinggal bile ade aktiviti makan-makan sbb qies sgt comots nak mamam sendiri!






qies at MAHA expo, kemain qies suke bangat tengok kucen & moomoo tau!
qies temankan atok + nenek jalan-jalan.atok nenek teruja habes naik tramp cam kat zoo...

siyes besh gile MAHA, cumenya for babies + preggy mom tak berapa sesuai.panas sgt!
tu kami pon just 2 jam je kat situ, cik ninina dah cranky kepanasan.ehhe.






gaya like ninina like momma tak?


okay nie sneak preview je aktiviti ninina ngan papa mama, nanti citer full next entry eh :)
sabar menanti pasti tau!

*polok polok semua*


:)

notakaki : hargai famili tersayang selagi mereka ada, kerana mereka lah harta kita yang tak ternilai.







13 comments:

.cik yaya. said...

plg suka gmbr ninina pakai baju ijau tuh! hahah pandai gila posing

Mama Qiestina said...

yaya,


hahaha ye sgt potogedix.

mana tumpah susu kalau tak ke baju kan? :P

Mama Putri said...

alolololo, somelnye cik artis kita nih. hehehe. betul tu kak yat. semenjak putri dah beso ini la pestaim kene tgl dgn babah dia. dah sebulan. mmg gile la berkejar sana sini uruskan anak sorg2. baru merasa apa yg kak yat rasa skang ni. tabik springggg la kat akak!.

Fana Flora said...

fulamak qies!! ranggi begaya mutu keunggulan daku melihat kamu berbaju hijau berseluar jeans :D
muax. eee comel sgt!

@e_da said...

nak qies pakai topi.. kalau mika susah benor nak suh melawo.. topi paling tak suka dia.. anak boy tu...

Suliana said...

nak plak qies pakai bib tu ye. . klu aqil dah rimas dah.. senang, baju pun x kotor sgt klu pakai bib tu. :-)

brown19 said...

qies dh teror pose la.... =)

Mama Qiestina said...

brown,

hahaha tulaaa,ikot pangai papamamanya suke bergambar :)

Mama Qiestina said...

mama putri,


haha artis kee? maluw qies lah antie.

ye mmg struggle manage anak sorg2.
kannnnnnnnnnnnnnn :D
tau takpee.hehee.not easy to be mama tinggal tapi kalau terpaksa insya allah tuhan kan permudahkan segalanya :)

Mama Qiestina said...

fana,

hahahahaaa moto dunhill seh!
kikiki qies nampak boyish pulak kan gaya gini.ehhee.

Mama Qiestina said...

eda,

alaaaaaaaaa kejap je atas kepala pastu dia cabot gakkk.grrr..

baru je mama nak stylo kan dia.

Mama Qiestina said...

sue,

terpaksa wehh.aku siap belikan yang palstik punye macam baju hujan kat mothercare.sbb yg kain kompem basah lencun..dia dah nak mule makan sndri..

Mama Farra dan Faris said...

hahahhahha...

jeles ku lihat babatmu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails