yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, December 3, 2010

Oh la la! it's friday again :)

salam hari jumaat :)
+______+


pagi-pagi mulakan dengan senyuman tauu!
walaupun masham musyuk baru mangun titon macam shaye :P
walaupun tgh caket gigi cam momma shaye..
Teheee-heee..





^__^

gumbiranya budak kenit gigi 6 batang thayang!
nie baru betul mami pokok punye tagline, tdo lena bgn penuh cenyuman :)






happy kan shayeee!

*qies just back from lalaland*






coz i am papa mama lil sunshine :))

* qies baru bangun titon dari jalan-jalan holiday kat melaka tu hari, kan car rumah kedua ninina since papa cuti ni, tu seat penuh toto.dah macam reban car poppa shaye.hihihi.*



dan lihatlah lah image baru ninina...





ermmm okay tak shaye pakai tudung momma shaye?
haha ni baru trial tau :P


shaye gewaaaam lah sbb momma tu gile kumpul tudung camni skrg..
tapi eh siyes senang lah pakai tudung gini, sarung je..sesuai mama pakai sbb nak cepat selalu kena kejar shaye.haha.mama kata trend tudung gini right on time sampai time shaye dalam womb.so bile shaye kuar mama dah takyah gosok-gosok lagi tudung bawal & mortada peberet momma mcm time single mingle tu..eheheh bagus kan!



eh okaylah.
nanti mama tempek gambar jalan-jalan expo MAHA 2010 plak eh :)



1 comment:

belogmummy said...

chomey nyer ninina....

kang cubit pipi kang!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails