yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, December 29, 2010

ku berjanji kerana cinta

Kumenunggu getar hatiku
Anganku hanya untukmu
'Tuk bersama selamanya
Kita berdua

Kau slalu mengisi hariku
Dengan canda dan tawamu
Kurasakan bahagiaku
Untukmu selalu

reff:
Kuberjanji karna cinta
Kuberharap karna kasihmu
Selamanya dan tak akan pernah berpisah
Sampaikan nanti

Kau selalu mengisi hariku
Dengan canda dan tawamu
Kurasakan bahagiaku
Untukmu selalu

Kuberjanji karna cinta
Kuberharap karna kasihmu
Selamanya dan tak akan pernah berpisah
Sampaikan nanti

bridge:
Meraihmu...menggapaimu

(Kuberjanji karna cintaku)
Karna cinta
(Kuberharap karna kasihmu)
Karna kasih
Kuberjanji karna cintaku
Kuberharap karna kasihmu
Selamanya dan tak akan pernah berpisah
Sampaikan nanti

Pernah berpisah

Lagu/Lirik : Nico Ajie Bandy
Vokal : Anuar Zain






senyuman tawanya yang selalu buat hari-hari mama beerti :)






dan kalian berdua antara yang terindah dalam hidup ini...
penguat semangat no 1!

dikala jatuh, kalian buat mama bangkit..
dikala kesedihan, kalian mengubat lara hati ini..


mama promise will always love both of you for the rest of our life..



hmm.. masa bertiga semakin suntuk.
next week papa maybe dah nak naik kapal semula :(

*sigh*

tapi kami happy sbb kali ini papa cuti lama, dekat 3 months.
semuanya kerana eryssa qiestina. papa rasa berat hati nak pisah ngan si tecik yang makin bijak pandai tuu..yang dah pandai nanes bile papa kuar tak bawak diye..
esok & jumaat qies takyah g skool. qies dok ngan papa tau :)



dan semoga semua urusan kita sefamili sentiasa dipermudahkan, Insya-ALLAH.
^_____^


~yat.ekhram.qiestina forever~

9 comments:

sHaM n NaDia said...

tumpang happy tgk keluarga akak yg bahagia ni.... :)

Mama Qiestina said...

nadia,

tq yangg!

doakan kami happy bersama sampai akhir hayat till jannah yee :)

one day nadia pon akan ade family sendiri.kak yat doakan..

littlehumblelynn said...

yatt


laa kejap je kan dah 3 bulan..macam x sangka jekk..selalunya kalo hubby naik kapal..berapa lama paling lama?sedikit curious..adakah 3 bulan jugak ?apapun yatt ,smg happy smp bila2!!

MamaAiman said...

sedih plak bace..atau adakah saye yg ter'emo' arini?hihihi..ape2pun semoga famili kakyat bahagia ke akhir hayat!masih ada lagi masa berkualiti yg tinggal, gunakan setiap saat supaya menjadi memori yg indah2 saje!

MamaAiman said...

sedih plak bace..atau adakah saye yg ter'emo' arini?hihihi..ape2pun semoga famili kakyat bahagia ke akhir hayat!masih ada lagi masa berkualiti yg tinggal, gunakan setiap saat supaya menjadi memori yg indah2 saje!

~aku_najwa~ said...

happy family!
follow yatt eh..

Mama Qiestina said...

kak lin,

ekhram naik kapal 3 months..tula bile dia naik kapal rase laaaaaaaaaama gile nak balek.tapi bile kat darat 3 mths rase kejaap je.tskk tskk.

*mengada je kan*

tq akak doakan kami happy sampai sorga tau!:)

Mama Qiestina said...

mama aiman,

syedih eeeh? tang mana tu dear?

insya allah, akan memaksimumkan masa bersama & tq so much for doa :)

Mama Qiestina said...

najwa,

hai slaam kenal :)
tq so mucg for following us.nanti akka terjah belog awak jugak eh :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails