yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, December 1, 2010

reason belog ini agak berabok adalah...





*blink blink*



refresh belog ninina ke dari semalam tu? tengok-tengok wah dah 406 pengikut cik ninina.
terima kasih u all, tanpa sokongan kalian tentu mama ninina malas gile nak menghapdet neh.
i lebiu beri-beri strong lah :)

hihihi.sowiela, memang vacuum cket je kat sini semalam even banyaaaaaaaaaaak sangat citer + peektures nak share ngan kalian semua.

nak tau sebab musabab belog agak terabai?

inilah sebabnya!


.






.








.






reason no 1, kebizian melampau melayan cik ninina ngan papanya!






ewah ewah suke sgt lah tu geletek geli-geli ngan papa!






terkekek kekek ketawa bile papa + mama manjekan and layan dia main-main..





dua budak musyuk kecayangan mama.


qies sekarang nie sgtlaaaaaaaaaaaah manje hokay.sangat-sangat nak perhatian 1001% dari mama dia.asek-asek nak amma je.tamau org lain.siap guling2 nanes kalau mama tak layan dia mcm kat alamanda semalam.dia sebok nak berjalan je ukur mall, then mama lah rase nak fengsan mengejar dia yang ligat tu! tamau dok stroller, dukung pon tamau.tapi bile dah fenat manjang dia nak mama yang dukung.adoyai..dah mula dah pandai tunjuk perangai.haih.



dah pandai merajuk pulak tu.marah je dia moody.siap guling2 tu tak bole tahan.haih lah anak!
semalam bawak main slide kat alamanda, wah sukee! dah pandai main kat terowong seme.tapi mama mama dia nila risau takot kena lenyek ngan abg kakak lain.sora mama dah ala-ala resakse gorgom panggil qies. lasak kemain dak kenit nie sekarang..

bebetul rase oh mencabarnya jadi mama.dulu qies baby je tak lari sini sana.sekarang sesaat tak bole lepa.
ye betul, bukan calang-calang.tu yang mase ngan lappy sgt limited.
* insaf sekarang, camtula mak abah besarkan ko yat,hehe*

tetibe rase kagum gile ngan BFF pakngah qies, abg aseng yang ade kembo 3 tu.
how he manage his triplet.salute 8888 kali ah!


reason ke 2, my wisdom tooth still sakit.haih macam bengkak pulak.nyut nyut je rase.
nak jupe dentist tapi sgt takottttttt.huwaaa.caner ni?
mama ninina oh mama ninina, aritu beranakkan qies kena belah pewot berani pulak!
mama needa kata die removekan 4 batang okay je.huhu.adus dengar remove tu yang sheraaam.gigil dah kaki nie.haha.
tapi tengokla nanti, dah sakit tak bole blah harus g remove kan gak ni.sobs sobs.
macam-macam dugaan.


so ninina yayang, jangan bikin mama mara ye yayang...
nanti mama geget dia!






cayang musyuk masham momma!


btw, hello disember!

wah cepatnyaaaaaaaaaaa mase.
tamau jalan cepat sangat pliss..
mama masih tak ready nak berjauhan semula ngan papa untuk kesekian kalinya.
qies lagilaaaaaaaaaaa maseh belom merelakan. manje cam gam gajah ngan papa dia.tssk.
tapi sooner or later kena jugak!



** thank u so much to silent reader..antie ida coz sudi tego qies kat MPH alamanda semalam.sesusah je siap belikan book 1st word kat qies.qies suke & terharu shangat! gambar ninina ngan antie nanti mama emelkan ye.

4 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

patut la akak sepi je..tapi kak teringin sangat nak tgk si comey ni pakai baju tu real life..iqa n ikhwan sangat heart kat baju tu...suke tgk qies pakai

belogmummy said...

melayan si comey kan..

sangat terleka.....

comey bb u...

Mama Qiestina said...

antie ika,

hehehehe tomei kan baju antie ika kasi :D

ma kacehh sangat.insya allah one day kite jupe qies pakai ye.

Mama Qiestina said...

belog mummy,

eheehee tq antie :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails