yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, December 23, 2010

selain cerita qiestina, cerita apa?

Entah ape sal tah mood ke laut pulak nak membelog pulak neh :P
tadi dah draft panjang berjela pastu save je kat draft.
citer pasal cik qiestina laa palagi kan :)
nak citer macam-macam pasal progress dia, tapi tetibe err blank.HAHA.
soklaaa ye mama publish citer tuu..
^____^


tapi memang ia, mama dia addict citer pasal si buah hati sorang ni jee..
entry 2010 beratus-ratus bercerita pasal dia.
penangan anak memang ini macam kot kan mommies?


bukan niat untuk membangga atau yg sewaktu denganya. terpulang pada u all nak judge.
maybe ade yang kata : ek ele balek balek citer qies, poyo laaa.macam dia sorg ade anak'


tu contohlaa.
bukan mak enon yang kata.jangan tersentap pulak.

cerita pasal qies ni just nak buat future reference.nanti bile qies dah besar bole soh dia baca.hihihi.dan jugak buat bekap in case hardisk rosak ke hilang, dah sesiap bekap gambo dalam ini belog.

setiap hari nak amik gambar dia, pakai kamera henpon cap ayam pon jadik :D
sebab tgk telatah dia, gelagat dia yang macam-macam tu buat mama tersenyum bila stress melanda kat opis.magika!
dan bila rase give up datang melanda sebab masalah keja or rase-nak-lempang-orang tu hilang serta merta bila tingatkan qies.
:)



camana mama dia nie tak cair, tengok dia makan pon rase alahaaaai...



rase nak mintak ckit kopok tu! :P
nak kunyah kunyah budak tu sekali.hahaha





dan nak geget peha drumstick mekdonald dia bile pakai rompers cenggini :P



opss tergeram kat anak sendiri pulakk.


btw qies tengah tak berapa sihat sekarang ni, tu yang makin teringat kat dia.
since malam tadi dok merengek batuk batuk berkahak.pastu hidung tersumbat.
tgh musim kot skrg, budak budak ramai yang demam.
seb baek ade mr mama bole take care kan qies skrg nie, tapi ibu dia kat skool pon okay.
alhamdulillah dapat pengasuh yang baik macam ibu dia :)



eh rase nak citer pasal pengasuh laaa pulak.
hari tu mendengar keluhan ibu tentang perangai mak budak-budak yg dia jaga.
macam-macam hal..
sian ibu..haih..



citer tu next entry laaah ek?

:)








6 comments:

Mariana said...
This comment has been removed by the author.
NURUL said...

dah ada anak baru tahu kan. otak ni asyik nak citer ttg anak je. nanti bila dah besau suruh dia baca penulisan kita. hehe

ann @ hatiberbunga said...

takpe.. tak penah boring tengok & baca pasal qies.

tp mmg standard la klau geram ngan anak sendiri..

ann ni yg dah anak dua pun, baru tinggalkan anak kt taska 2 jam, terus rasa rindu kt dorg tau.. hihi..

cik puan akish said...

dah ade ank..konpem mau citer pasal ank...kang kalo cite psl keje kang...ade lak yg tersentap...ade takde...cite la psl kengkawan yg bek ngan kite kannn yatt???

ahaa..sekang mmg musim todd tak cehat la..dadif ponn gtu..bukan tak sehat ape...dok rengek2...gusi saket..gg mau naik lg...=)

Mama Kembar 3 said...

takpa, semua mothers pun camtu, siang malam citer anak je laa yg dlm kepala... pegi mana pun teringat kan anak anak hehehe

terus je laa crita pasal Qies yg comei tu :-)

armouris said...

info tentang hidung tersumbat di SIHAT SELALU - Hidung Tersumbat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails