yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, December 9, 2010

sweet basken roben time :)







Teheee-heee-hee..
Syioknya if dapat berbaskin roben time gini!
kena time lepas lunch time.dapat dessert memang sorgaaaaa kan u all..


ingatkan papa mama je suke pekena eskrem nie, tapi dah terjangkit kat anak dara sorang ni tauuu...
maybe sbb time preggy dulu mama suke makan eskrem, tapi 5 minit pastu terbluwek lah balek.
ekkekee.


^____^


tak caya tengok aksi ninina bile dapat berbaskin roben ngan papa mama baru-baru ni kat alamanda..



hahaha muke beria je nak mamam eskrem!

tak bole blah betul aksi..
slurpppp slurppppppp sampai 2 cup ninina mamam :P





sengaja mama jauhkan cup tu sbb qies bukan takat nak cedok, tapi nak main-main ngan eskrem.hohoho no no no!





sonoknyeeeeee papa banje mamam basken roben :))

hihi anak beranak antu ekrem :P
tak toleh kiri kanan menghayati kesedapan berkekalan.kuikuikui.





lepas pekena basken roben ,harus play timeee!



cik ninina dah pandai main kat terowong

yeahh! :)



yeay lepas bebas ukur mall!

nie lah hobi terbaru dak tecik neh, kasut tah kemanaaa.mama rase grrrrr je kat dia tau...
papa gelak je kat belakang tuu..tak larat dah nak kejar anak dara kesayangan dah pandai berlari.



haih tgk keletah anak-anak nie hati lara pon bule terubat kan..
dengan senyuman manje dia yang ala-ala cheeky tu..
they are so adorable :))

tapi bile datang time notty dia rase haiiiiiiiiiih nak cepukkk jeee, tapi tak sampai hati.

yayang,
nanti papa mama bawak g mamam eskrem basken roben and main kat park agi eh..
kita puas-puaskan mase bersama selagi papa ada ni :)


p/s : kewl tak header baru belog ninina? hasil photoshoot sepetang jalan2 tepi tasek, ngeee.

19 comments:

@e_da said...

sedapnya teyem dia.... mmg tak terlayan sejak pandai jalan kan.. keja kejo dia...

Mariana said...

hihi tang nak cepuk tu buat mamaleesya tergelak...
same la kite...kalo time nakal tuh...geram je rase

Mama Qiestina said...

eda,

tulaaaaaaaaaaa pasalnyeeee.
skrg ni keja mama dia sek mengejarrrrrrr dia jeee..

haha tak terlarat tapi tula kan dia tgk syiok explore :)

Mama Qiestina said...

mariana,

hehehe kang cepukk cian diaa.bukan tau ape pun kannn :D

aleesya pon notty yeeeh? hihihi bagi mak-mak diaorg ni kurus cket kot :P

dieha said...

hehe,,ayat cepuk best d dgr...betul yat..klu buat pun diaorg bknn tahu apa...sian plak kan??tp klu tmpr manja boley kot...dha sll wat camtu...hehe..

cik puan akish said...

aha...mmg cun header tuh....

yatt...mau tau bape kali bape uukuran header tuh????

apepon...lil dadif pon suke yg hamat mkn eskrem!!!

littlehumblelynn said...

yatt...

chantek header tuh..wat kan utk kak lynn aci x?nanti belanja aiskrim utk ninina ..hehhehe

Mama Qiestina said...

mama hadif,

oho tanteeeek eh?
:D

ma kaceh..
oho ukuran tu kena trial n error je.paling cantik saiz 100kb camtuu.

haha qies bole geng ngan dadif pasni.

Mama Qiestina said...

dieha,

tulaaa sekali aku cepukkk :P

kikikiki.
tak smpi hatiii lah, cepuk manjee jee.

NURUL said...

amboi qies suka bebenor dpt mkn ais krim. minta sikit. ececeh :)

PuteriKureKure said...

amboi..BR lagi tu. sini takde baskin la...huhu.

Ann said...

Mama Qies,

Nak jemput mai besday Kaisya. 1hb Jan and spt mana yg telah di request seblom ni. nk minta mama capture gambo cantik2, boleh tak?. mcm mana harga?. hehehe.



email : nraihanilias@yahoo.com

Ainul Hayat said...

Kak Yat...
saya asek baca blog tanpa gambo je...gampo yang akak tempek & header sume tak kua. dpt tgk tulisan je...sedeynye, bukan je blog akak, blog2 org lain n saye pun begitu. Pasaipa ek? (ai ni buta it sket) minta tulun aja...heheheeh

Mama Qiestina said...

mama alia,

alaaaaaaaaaaaamak siyes ke nak amik yat jadik official photog besday kaisya? aduh yat ni main tembakkk je, bukan pro punn..maluw pulak rasenya :P

btw nanti yat tgk jadual camana eh ann, takot ade clash ngan kenduri kawen / papa qies naik kapal.papa yat emel ann personally ek.

btw tq sooooooooooo much for invitation.tetibe terharuuu ni :)

Mama Qiestina said...

ainul,

ayoyo apa macaaaaaaaaaam kalu?

akka rase internet/lappy awak prob laaa ainul.cube cek belog kat lappy kawan..kalo oke means lappy yg prob.

Kaseh NazLieza said...

coo hbz lol header bru akk..

Mama Qiestina said...

mama kalish,


alaaaaaa takpe.nanti yat banje makan eskrem eek.bebila dtg putrajaya roger tau :)

Mama Qiestina said...

nurul

alaa mnyepah je lebih tuuu :P
macam2 kerenah budak ni kan..

kella said...

wow.. gambar gambar kat sini bagus bagus belaka... entri pun warna warni...

:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails