yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, December 8, 2010

macam-macam keletah si gula-gula hati

^_^

sape lagi kalau bukan satu-satunya cik eryssa qiestina :)

at this moments satu lah, next time maybe dua tiga pat.
sila ameen di situ.ngeee..


si dia inilah yang buat mini home kami riuh rendah dgn memacam keletah.tamau dok dendiam kesana sini since dah dapat kaki neh.oh yea sudah pandai bergaya stylo mylo jugak :P
haih anak sapeeee lah ni?

harus terikut perangai mak cu & mak lang dia yang kaki melawa.
vavavaavava.

tapi bab bab melawakan anak ni, papa qies kata mama memang no 1.
*ececececeh kembang mak *
oh tu papa qies kata yee, yea mama qies tak deny memang sokeee bab-bab itu.
suke tgk bile anak kemas bergaya syomel :)


ala seme mak-mak pon camtuu kan?
lelagi yang ade anak femfuan..



si tecik mama papa neh, sekarang dah takde heran kena acu ngan 'senapang' panjang papa mama tuu.teros aaaaaaaauw chak kasi pose terbaek :DD
haha harus jangkit lagi sindrom suke bergambar mak cu & mak lang dia.
wakakaka. ampun mak cu mak langg!



ta caya tengok neh haaaa...




oh yeah mama dah hala senapang, qies smileeeeeee :))

bole jadik model iklan kodomo lion tak? kuikuikui






oloh pose manje golek ngan meow pulaaaak :DD






ececececeh gaya dak kenit tuuu..legging cekcis..






mama macam ni okay tak?

Hahahaha.





trademark qies mana bole lupa!

molot donald duckkk :DD








hehehe happynya shayeeee kan :))

jom mama kita jenjalan alamanda pulakkk..



btw qies nak ucapkan tima kaseh manyak manyak kat murid bebelog mama, antie saidiha mama saida sbb hadiahkan rompers oshkosh yang syomels ni.

terharu sesangat, sesusah je siap pos seme bufday pressie qies neh :)
qies appreciate it so much..dapat je hadiah ni teros mama photoshootkan buat kenangan terindah tauu.nanti bile qies dah besar qies tgk gambo seme mesti terharu sbb ramaaaaaaai syg dia :))

oh ye seme baju bajan yang qies dapat mama mmg photoshootkan siap-siap cume sometimes tak terupload kat belog/fesbukk. nanti eh antie-antie seme..
^_^"


okay daaa.muah muah from ericha ninina!




20 comments:

belogmummy said...

semoga qies akan menjadi anak yg selalu sayangkan mama n papa nyer ye....

cik puan akish said...

aha......so jeles tau....ninina neh..tak heran langsong same camera momma nyer kan..kalo dadif..adoi...tu yg ssh nak soh dia posing...mandang nk kejo camera aje..=)

linda ismail said...

qies someyyyyyyyyyy :)
awwww awwwww, nmpk seksi ngan bj rimau dia. ngaaaaa :)

Mama Qiestina said...

mama dadiff..

ahahaha meh amik gambo ngan ninina..sure dadif behaved jeee tu :)

ala qies pon kena kejar2 gakkk skrgg..mana tau dok diam..grr jugak mama.

Mama Qiestina said...

antie linda,

ma kacehh yanggggggg! :)

eheheh baju cekciss hadiah kawan mama.sokeee pakai..`

Mama Qiestina said...

belog mummy,

ma kaceh antieee.

aminnnkan doa antie tu :)

dieha said...

alolo..cute nya qies pakai rompers tu..suka...tq sbb suka bj yg untie kirimkan..next year untie hadiahkan lagi..yayang qies tau...peluk cium dari ibu saida n saida also...hope kita dpt jumpa satu hr nnt..

Syakila Kuzairi said...

qies yayang..muahhh2..syg si tomei ni
thanks yat sudi knl2 ila wlu dlm maya..tp insyaAllah leh berpnjangn rite..
auni pon mama suke bergaye tantek2 inspirasi dr kakak qies yg cumeless itu..

Mama Qiestina said...

antie dieha,

qies sukeee sangat :)
ma kaceeeh yee..

insya allah dieha one day kita jupe eh? tigin sgt nak jupe dieha & saidaa.bole hubby kenal geng kapal sekali..harus meriah kan!

tq dieha for this friendship.u such a nice & lovey fwens biar dalam alam maya kita kenal.

Mama Qiestina said...

mama auni,

ehehe dont mention dear :)

kita bersahabat kerana ALLAH.biar di alam maya macam dah lama kenal jee kan.

kiss for ur syomels bby auni.nanti one day kite jupe borak2 photoshoot sama eh!

Suliana said...

wah.. ceria je qies.. tu yg mama papa senang hati. cer mengamok skit.. hahaha.. habis la tarzan mama qies nnti. hilang sgla comel tuh. hehe

AizaZiha said...

hai mama qies,

slm kenal..i suke baca ur blog..suke tgk qies comey..erm, mmg byk citer leh share as chenta org kapal ni..hehe..ketabahan menguji chenta org2 kpl kan..hehe..tq link kan my blog yg baru nk membina..hehe..thankz mama qies...mmuaahh utk qies..

Mawar misswateva said...

kak yatt!!
tlg polok2 and kiss kn ninina yg sgt comel ehh..=D

littlehumblelynn said...

yatt

qies dah pandai cakap apa skrg?mesti seronok dgr budak besar nih mumbling..tomei2x..

Mama Qiestina said...

aiza,

ur most welkam dear :)

okeh pasni bole share citer beshh ekk.keep in touch tauu..

hehehe si qies la peneman mama yang setiaaa :D

Mama Qiestina said...

mawar,

muaaaaaaaaaaah manyak2 for mawar dahh.lebamm pipi dia asik kena kiss!

Mama Qiestina said...

kak lin,

qies dah pandai macam-macam tauu.kelakar gileee tgk keletah diaaa.tula penyeri hidup poppa momma diaaa :D

Mama Qiestina said...

sue,

mmmmmmmmmmg time buat hal mama pon grrrrrrr..

NK said...

jualan murah!! jom cuci mata

belogmummy said...

timer kacihhhh......wink**

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails