yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, May 19, 2010

apa yang lebih indah selain nilai persahabatan ini.

:))
macam besh kan tajuk entri kali ni.
yea sempena hari sahabat.banyak dapat emel tadi wish happy friendship day.
bukan hari hari ke hari sahabat?


yeay akhirnya sempat gak nak update entry 'dating' anak dara ai dengan akim anak kawan seuniversiti, coursemate, opismate, sama sama preggy dan mabok yang maha dahsyat dan yg paling beshnya sama sama dapat september baby yg syomel :)

berapa banyak samaa daa?
ehhee.*suratan atau kebetulan*

bezanya mama diela dapat boboi dan ai dapat gegurl yg bam bam tu.


mama akim awal awal lagi dah update gegambo syomel ni kat belog diye.
almaklumla org tu tgh kemarok berbelog dek penangan sifu ni.ahha.
sowila mama diela, tutorial kite tergendala semalam sbb ai sangatlah very the busy.
nanti ntila yek ai bawak lappy then kite dok kedai mamak and kite wat deco deco belog u lagi.ekeke.
*bak sini pengeras yg dijanjikan dulu.lol*



ari ahad lepas, we olss temukan 2 budak bam bam ni kat funland alamanda.dah lama nak temukan our syomel ni but baru this time kesampaian.maklumlaaa busy bee tak hengat.



dah 8 tawon kite kenal since kampus life,ade baby pon sama sama.
slalu share citer mak mak ngan mama diela.

boleee berbesan kalo camni.kuikuikui.





Qies yang dah pandai naik kuda goyang goyang :)

sukeeeeenya diye!



5 september vs 8 september baby.haih seme tak dapat 09.09.09 baby.eekekke.
ingat lagi mama diela sarat barat visit mama n qies kat annur specialist tup tup soknye diye selamat kebabooo kan akim.
so suwitt :))


beza 3 hari tapi qies dah pandai angkat vontots & duduk sendiri.akim pandai tiarap mengesot laju berpusing.takpeee baby kan unikk,tak sama perkembangan dia :)





nenek qies kata qies ni macam gula, asek kena hinggap ngan semut je.selalu budak budak lain suke rapat ngan qies.eeheheh.qies pulak sukeee sangat ade kawan kawan nak main.haih macam mama jekkk,mesra alam :)



proud mama...


kami dan buah hati kami :))

*haih kalo kite gathering BBA UPM ngan baby masing masing besh kan*

yan & linda jommm kite gathkan anak anak kite nak???
tak lupe juge mommy zura,mommy mar, mommy aisyah sabah,mommy aisyah johor..jomlaaa..
rindu banget sudey 4 tawon tak bertemu kalian dowh..




anak gembira, mama bahagiaa...alaalalalalalalalaalal...


happening habes bile baby 2 org ni bertemu.qies siap babbling babling...




ewaaaaaaaah main main mata pulak diyeeee.haip!

akim mintak izin kat mama nak ngorat qies ekk?





mama gewammm diee.kan dah kena kisss!


* amboiiiiiiiiiiiiii akim pegang tgn anak antie yeee?*




Qies buat apeee tu kat akim? buat adegan terlampau yeee? babap kang!

shian rambut akim kena tarek,Qies mmg pantang nampak rambutt siaplaaa..




kami tak dapat nak lama lama kat alamanda aritu sebab memasing ade hal.
diela nak rush bawak akim g uma nenek diye and us nak g somban umah antie ena.
haihhh rase tak puas nak gusip and tengok our junior main main sama.

okeee lenkali yeee mama diela kite arrange date agi besh punye?
maybe photoshott outdoor.shall we baybeh?

*mana nak cari mak mentua sporting camni? agaggagagaga...*
statement mmg tak bleh blah betul.


sebelum mengakhiri sesi berkenal kenalan qies dan akim.kasi canla mak pak nak berposing dulu...cam bese ni sesi wajib.muahahaha...




happy family diela :))



kesatria baju hijau.eheheh.




okay doke nanti nanti ai share gegambo happening yang lain pulakk yeh.
weiiiyaiii banyak amat gambo syomel.tengok kat FB pak uteh papa ayiel pon kemain gambo ayiel syomel syomel gilee,almaklum papa ayiel tengah kemarok ngan D90 diye.
*welkam to dslr maniac pak uteh,nanti kite 'shoot' anak anak kite next month kat putrajaya eyh?*


mata rasa dah kelat, tengok qies pon dah selamat beradu so rase nak join jek.
besh kan jadi baby aman bahagia tak memikirkan apa apa.
dapat num susu,mama popok cket teros tido dengan lena penuh senyuman :)


yea hari ni adalah hari yg sangat penat mental fizikal basikal.
but keja banyak tu okay lagila bole cope tapi penat layan kerenah manusia yg ntahhapahapa ntah dan mende mende yg mendatangkan marah tu buat tertekan tahap dewa.
piss off sangat ngan annoying type ni..
haihs...pujuk pujuk hati.terus bersabar..just let it be.
some more, sampai bile pon kan si plastik plastik ni kan bertahan,cukup hari musti reputla.mana ade yang kekal pon kat dunia ni kan? bukan bole buat mati pon harta dunia ni seme..

fikir fikir dan renung renungkanlah.selamat beramal.




haa dah panjang melalut.
seblom banyak agi melalut emo dan mendatangkan marah baek stop dulu.
marah marah tak baekk utk kesihatan.moke musti ade sunyummm =)

^________^




dah.
titon polok polokkk agi besh,syorgaaaaa :))


nite peeps!

10 comments:

SMiLe said...

Dah titon... nak tanya. apa ceta http://addiemotor.blogspot.com/
Kedai offline ke? :)
Mak Ngahnya masih belajo programming...

ZuRaNaI said...

nk umpe qies...nk ggit peha..hii..omeyy sgt..

ninieZUERYANNIE said...

comelnyer la si budak Qies nih.. geram!

mamamarissa said...

wah yat, dah ada calon menantu nampak??? :)

mamaakim said...

syomel...syomel...nengok depa 2org tu rasa nak gigit2 jer...i mak mertua qies??? hehe...mana tau betul kot... hahaha..lalalalal....

Mama Akim said...

betul la..xpuas kiter nengok dak tecik 2 org ni main2...i jadi mak mertua qies???hahaha...siaplah i kerjakan kat dapur...biar pandai masak...lalalala....mana tau kot2 betul...hehehe...

mama_fatin said...

bila la nak jumpakan qies dgn fatin ni...
dua2 da sama2 lasak ni...mesti best kan...
cik abg aku asyik outstation je lately ni, tu yg payah skit..this sunday(23/5) ko ada g mana2 ker..
kalau x leh jumpa...

Shetreasures said...

Comeynyer baby!

-Shetreasures

abah dan mak haqq said...

tanak cakap comel..
nak cakap qies masam..!!!!
nyum nyum..
hahahahaha.. :P

-mak haqq

nieda said...

alahai comelnya..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails