yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, May 11, 2010

raikan cinta uncle kamal + antie elin di perak.

phewww...

finally dapat jugek hapdet entry wedding mama + papa Qies beshfwen ni :))
gigih mengedit gambo demi peranten baru kite incik kamal dan wife pn elin.


haih time so so constraint bcoz bby Qies sgtlah lasak skrg ni,tak bole lepa cket.
ni pon dia main main ngan papa sambil layan game chelsea diye.
dah berapa kali kepala die terhantuk sbb crawling sana sini.pastu bile duduk tumbang teros huwaa huwaa.
* haih baru tau gini mencabar jaga anak yg tgh lasak bangat*


oke nanti nanti citer milestone si manje kesayangan ramai ni.
^____^


ni nak citer pasal 'hari besar" bestman papa Qies kat bagan serai,perak last saturday.
kami gigih gileelah mengadap google map demi nak ke wedding sahabat baik kami ni.alhamdulillah berkat kegigihan meredah PLUS itu selamat sampai dengan jayanya.success even first time we olss ke perak darul ridzuan neh..ehehe.
*kunun nak guna GPS skali tak reti da,cket cket je tau guna.bile tgk speed keta papa Qies sama yg cam kat GPS tu cam likeee wee jakun gile lah.hahaha*




sampai je wedding ankel kamal tu, we olss cam shocked kejap.
tetiobe teringat our wedding last 2 yrs sbb gile gaban sejibik tema diye karer blue turqoise!
ahahha.
cumenya baju yg kamal pakai tu karer bestman & bridesmaid we olss aritu.
haihhh sama taste la pulakk kite ni kan :))




alhamdulillah... sampai juge we olss meraikan hari besar u all kan :))

syoknye kali ni Qies ade...
right timing kebetulan papa Qies tgh coti.
*pandai kan ko mal bajet time,dahlaaa seprais gileee tau tau je kasi kad kat kiteorg.pandaiii gile simpan rasia*





ni pulak momen momen sepanjang perjalanan ke destinasi meraikan cinta,



Qies titon sepanjang perjalanan 4 jam tu, then dah nak sampai bgn & mule melasak dalam car "))
sambil main barney yg soke nyanyi i lap u,u lap me..we are happy family...



yayyyyyyyyy sampai akhirnyaaa! ikot map je kat kad tuu...
moke gagah papa Qies walo penat drive..
balekk tu siaplaa kami borong jambu kat tapah..sorgaaa buah :))




fuiyooo ipoh...tapi tak sempat singgah coz ade hal emergency ptg tu kena rush alek :(
*lenkali ye peminat Qies seme kite jupe*



Qies ni asek berjalan je since papa alek,aritu ke selatan then utara pasni tatau nak ukur mesia area mana pulak.
disneyland bole papa?
ngegegege...




sampai je umah peranten,derang tgh makan beradap kat high table.apalagi papa Qies soh mama sepraiskan ankel kamal dengan tembak tembak DSLR leee.terkejot peranten baru tu okay :))

derang ingat we olss tak dtg kot.
haih mana bleh..sahabat punye pasal gunung ganang hiway kan kami redahi tau...





meriahnyaaa hari besar ankel mal,macam kenduri belah pompuan :))



stroller taleh tinggal sbb senang mama + papa nak mamam nasik minyak.eheh



dan special untuk sahabat...

papa Qies jadik photog of the day....
dengan panas terikkk langit membiru tu kemain lagi papa shoot outdoor for the newly wed :))
* bolela wat part time time coti coti ni pa :Pp*


so kamal + elin...

layanssssssss....





ewah ewah romantika peranten baru :))




we are so happy for both of u :))




marvelous shoot by papa.kalo kite tangkap lens pjg sure agi marveles kan bee?
ngeeeee...





candid sindrom by papa Qies.shian peranten panas panas kena pose..hahah




happy moments kamal + elin.

ewah ewahh baling bunge pulakkk yeh!


terbina sudah masjid atas nama cinta :))






candid candid moments lagi....



pandai papa Qies amik pix ni,angle from buah tembikai :))

kreatiff..i liokeee!



bestfriend forever :))


aikkkkkk Qies napa wat molot donald duck atas pelamin tu?






momen momen hari bahagia...




Qies yg dah mule cranky kepanasan ngan papa :)





ha amikkk dah cekci baru senyap :Pp
mama mandikan tuka baju seme barula oke cket.mmg tak bleh lama lama kat kenduri kawen bile dah 'berhandbag' ni kan u olss?




mama........Qies tamauuuu tawen!!!!





ewah ewah budak cantik keshayangan mama + papa ni...
moke cheeky diye kemain lagi :))
ngan rambut toncet tuu.ahaha.




ha kan dah kena ngorat anak mama.ngeeee...
* Qies pon nak bertemu jodoh kat wedding ke?lol*




dan edisi memberi berkat buat pasangan peranten

.




.


ankel mal + antie elin cepat cepat kasi Qies kawan tauuu!!
nanti nanti bole kite kuar capteh then anak kite main sama sama.kan indah tu :))



Buat kamal + wife tercinta...

kami doakan semoga berbahagia hingga akhir hayat,dikurniakan zuriat syomel soleh solehah dan bersabar sentiasa di alam perkahwinan ni.
we are so happy akhirnya sahabat kami dah mendirikan masjid :))


dear mr & mrs kamal...
bila bila nanti u all datangla putrajaya amik DVD gambo tawen u all ni yekk.beribu ribu lemom we olss captured momen hari besar u all ni,tak larat nak tempek seme kat sini.
then,bleh kite capteh cam dolu dolu agik.sementara papa Qies coti lagi ni...hope u all sukela hasil keja tak seberapa we olss ni.amatur work jek..


nota kaki : bestman papa dah selamat..hope pasni tak lama lagi bridesmaid mama pulakk tawen yek.Qies dah tak shabo dah nakk jadik plower gal bonda eyta! ehehhe.
*ameen ya rabbal alamin*




8 comments:

Suliana said...

omei la qies ni :-) antek2 aju ia..hehe.. ambut tu nanti mintak mama beli cepit2..hihi

Mama Farra dan Faris said...

wahhh..santeknya gambo perantin..

NURUL said...

yat nak minta tlg leh? dulu qies minum susu enfalac kan? ari tu ada baca qies dah tuka enfapro ye? ermm skrg raina dah tuka susu enfalac masuk umur dia 6 bulan. before ni since dr baby dia minum anmum tp raina kurang pupu so that wyh nurul tukar enfalac.

tp nurul tgk enfalac until 12 month kan? so apa beza dgn enfapro?

Dokter faRyn said...

bestnya qies dah boleh ikat rambut tocang. hehehehhe.


tak sabarnye aku nak toncitkan rambut aina.


whia rindu aina. huhu.

ez@din said...

wah..qies mai perak ek..len kali mai perak singgah umh auntie za ek...

Mama Qiestina said...

nurul,

yat sesaja je tuka enfa A+ tu enfapro A+ tu coz nampak murah ckit but vitamin seme sama cam enfa A+. kalo enfa A+ 600 gm dalam rm 55 but enfapro 600 gm dalam rm 52..so jimat cket kan :))

lagipon Qies dah start solid food so tak bergantung pd zat susu 100% lagi kan...

Mama Qiestina said...

farynn,

aku pon tak sabo nak tocangkannn tuu..dah gile beli ikat rambut n macam2 cepittt sikalang ni..hehehe.

Mama Qiestina said...

mak ngah,

tenoklaaa sapa amik gambo...
marbless kan!

nanti nanti kite photoshoot ehhhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails