yatekhram jr pwetty pwincess

Saturday, May 15, 2010

momen momen indah 14 may 2010 lagi :))





amaran : sila jangan busan.entry gambar bufday mama qiestina lagi :))


kan dah kata tak sah blog mama qiestina without gambo syantek menarek, tu yg every entry musti ade gambo.ehehe.



coz picture worth thousand words, so let them speak the moments...


alaaaaaaaaaa comotnya anak mama mamam cake bufday mama!
pestime qies celebrate besday mama kan :)




weeeeeeee qies ade cokelet wit syiling..mak ngah yang kasikkkk.

syomel kan qies dah bole dok dalam baby chair,senang nak mamam :)

* shoot by mak ngah..whoaaaaaaaa dah teror guna dslr mama,cayalahh*




outdoor photoshoot plaks. happy family moments :)
tenokkkk moke Qies yg eksaited tgk cake tu!





dinner sefamily at taman warisan pertanian, precint 16 putrajaya :)

yessssssss satay kajang samuri tuuu!





qies kalo dah jupe kazen die, kak farra siaplaaaaaaaa happy bangat.siap crawling atas pentas...main kejar belon :)




amboi sukenyaaaaaaaaaaaa diye!




2 kazen terlampau main atas stage =P

Qies asek cranky je,skali letak atas stage teros happy.dia nak crawling rupenya.tak sukaa dok stroller.


family get together :))

haih aritu ngan family ayiel,ni family farra plak.hope jadiklaaaaaa plan family day 6 beradik kite yek mak ngah!

* papa ayiel plsss noted, eko tu manjang bz sokmo*






eeeeeeeeeeeeeee qies blaja gulung lidah from pak ngah yeeek? so cuteeeee!

*hope kehadiran qies mampu obat rindu mak ngah + pakngah kat aruah baby faris..*




satay samurai eyh samuriii..i liokeeeeeee!


tahu bakar nyummmmmmmmmmy




okay dokeeee sekian update pantas.nak bersiap siap g jom heboh putrajaya kat precint 2 plakss ni.mak ngah qies dah calling calling nak polok syiom qies lagi kat sana :))
nak ajak sopeng plak.

phewwwwwwwww harus jam gile gaban putrajaya 2 hari ni...
harus bawak kipas doraemon Qies ni,kalo tak mmg kepanasan...
plan nak cari tudung & kain ela buat baju raya.hehehhe nak buat baju kurung qies.ekaited oke sbb anak dara ai dah bleh pakai baju kurung raya thn ni.ekekkee.

oke nanti update lagiks.nak sesiapkan si tecik dan diaper bagnya.
pegi dekat ke jauh mmg segala mak nenek barang diye dlm bag tu.haih mak mak camnila kan..


daa :)

8 comments:

PixiePwincess said...

Yat,

HAPPY BIRTHDAY!!!

Suliana said...

uit..bday mama pun ada belon..hihi..
sedapnya sate..lapo perut aku..kekeke

Mama Farra dan Faris said...

sowila smlm x dpt jumper...si farra dah kepenatan nak jln n owang t'amat ramai...wadusss..dpt tak kain tu..arini nak jelajah balik..

anyway, pic2 ni mmg mables..nak sedut kang..

Mama Qiestina said...

ayu,

tahnksssssssss u dear :))

Mama Qiestina said...

sue,

bufday mama tapi budak2 yg meriah woooo..ya satayyyyyyy mmg sgt dappp!

Mama Qiestina said...

mak ngah,

tau takpaaaaaaaaaaa..lautan manusia weh semalam kat jomheboh tu..qies dah cranky..2 jam je we olss blah...arini nak p alamanda plakkk beli susu pampers,nak berakonn!

Anonymous said...

Hepi Bufday Kak Yat!!
Erm,qies sgt comot/comel n kak yat sgt cun...
Hepi Family Day oke!!!

nieda said...

happy birthday mama Qies..moga ceria2 selalu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails