yatekhram jr pwetty pwincess

Saturday, May 15, 2010

my special day with my someone special :)

weeeeeeyai.
*jumpin jumpin*
^________^



i really had a blast birthday with my love ones today :))


:))

yes, eventho agak rush coz baru alik keja tadi,happening juge plan nak photoshoot sefamily kat tepi tasek precint 8 + sambut bufday mama ke 18.ehehe.18 sangattttttttt lah =P
dah doploh lapan oke.28, erkkk cam lawa je kan dgn tahun 82.kebetulan di situ.


thank u papa sayang and Qies also for cake yang sangat yummy dan sangat sporting berphotoshoot as usual.cume qies agak cranky tadi bcoz siang tak titon mase kat skola.tu dia bit drowsy,mokee tamau sunyum pon.tapi tetap sangat aktif nak capai itu ini crawling segala bile papa dah bentangkan tikar :)
haihhh si tecik ni memang dah tamau dok diam skrg.


enjoiceeeee...

birthday moments 14 may 2010...

birthday mama tema oren plak,ceria ceria gitu kan.aritu bufday papa dah biru chelsea :))
bufday ninina nanti kite wat tema ungu barney plaks.ekekeke.



syukur alhamdulillah tawon ini sekali lagi dapat celebrate my besday with bee.dah 3 tahun berturut bee ade time bufday huney kan :)
*syukur,ini semuanya rezeki kite*


then,mama sangat eksaited and happy bcoz this year si tecik kat tetengah tu ade menceriakan bufday partaay momma :)
alhamdulillah complete.
syukur.






blueberry cake by bakers cottage yg shangat cedap!

thanks sayang :)




syukur di usia ini, mama dah ade peneman buah hati yg syomel :)
eryssa qiestina yang buat hari hari mama indah,lucu,geram,suka & 1001 perasaan yang tak dapat nak describe.

inilah hadiah terindah yang papa qies kasik tawon ni.
thanks bee.sebab merealisasikan impian kita.






syape yang birthday gal ni?

momma ke ericha ninina? ehehee.
syomel kan pakai baju tigger pemberian mommy angkat diye ni...coz Qies peminat fanatik tigger & pooh.



eee syomelnya anak mama, encemnye hubby huney & syantekkknya masjid putra tu!
* sape lagi nak puji kan*
:))



u both the most precious gift i ever had in life.
thank u ALLAH.
may our happiness remain unchanged till the end of time.for the rest of life.
till jannah.

*ameen*


mama love u all beri beri strong!






lil pwincess in party theme :))
ala syomelnya anak syapeeee lah ni? :p




oh si gadis nan ayu :))
bunga selit tepi tinge tak menahan tu kan!
mak ngah punye keja..





sangat happy celebrate my birthday with my love ones!

mak ngah with kak farra pon ade.time ni shoot cam kat obersea sbb munge ungu tu sangat santek!

* mak ngah, plssssssssss hupdate belog ngan gambo tantek kat kamera u all yaa*




apepun i would like to say thank u soooooooooooo much for all birthday wishes.
^____^))

punyelah sangat ramai yg texted,call,emel dan komen tak kire kat my baby blog & FB.
sangat tak terbalas semuanya but i really appreciate it.
shayang sangat kat korang semua :))
dan terima kasih jugekkk ade yang kasi hadiah tu.
sangat sangat terharu okay.


okay dokeeeey peeps.
will update more n more pixas later.shangat shangat banyakkk gambo tertarek menarek mmg da bomb :))


nite and selamat berhujung minggu.
sok jom reramai kite g jom heboh putrajaya!

11 comments:

MeL MikaiL said...

happy 28th birthday yat! ;)

anna said...

happy besday mama yat..besh nye:)

Mama Qiestina said...

tq mel :)

haih lamanya menyepi..ape cerr?

Mama Qiestina said...

anna,

tq sooooo much dear :))

treasurekeeper said...

salam yat...

H-A-P-P-Y B-I-R-T-H-D-A-Y!!!
Semoga yat sentiasa dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia & sentiasa dlm lindungan rahmat Allah. Amin.

take care dear :)

-hajar

CatlinaFly said...

happy birtday mama qies!wow meriah nye kaler oyenn :)

Mama Farra dan Faris said...

perghhh..


sangat marveles hasill photoshoot...

paling suke gambo nina pakai munge n ada gambo mak ngah

ngeeee...

Mama Qiestina said...

mak ngah,

marblessssssssssss eyh? tgklaaaa sapa amikk gambo kan? eko pon da pandai gun DSLR..cayalahhh!

nanti ai tempek agi yg lain..tunggu!

Mama Qiestina said...

hajar,

tq dear :))

sgt besh besday kali ni sbb dah ade Qies.rase lainnnnnn sgt..

Mama Qiestina said...

catlina,

ehehehehhehe yennnn yg meyahhh kannn...

mamamarissa said...

hadiah terhebat itu buat kamu makin bahagia kan yat...makin comel hadiah terhebat kamu tue...muahssss

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails