yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, May 13, 2010

hadiah terhebat di ulangtahun.kamu kamu!








am so happy and touching wehhh.
siyes sangat terharu u olsss :))



syukur alhamdulillah... disebalek 1001 cobaan yang melanda, my life dikelilingi family & sahabat yang baekkk baekk belaka yg really concern dan sangat schweet like diana mama adam & hawa...

betulla kan, kalo kite kurang kat part tu, ade lebey kat part ni.
sesungguhnya tuhan itu maha adil kan :))



this is the reason am smile rite now...



.




.






handmade cake from diana for my special day :))

supraissssssssss gilee!
woweeeeeee dah 28 ke ai? hiksss...


syomel & sangat syedappp okay!
sangat pandai diana wat cakee.dah second time buat cake for us.
pasni diana bole bukak kedai cake kot..ehehe.




thanks u so much lalingsss..
susah payah datang lunch hour tadi just bcoz nak send this sooooooo special cake for me.tatau nak kata ape lagi selain i reallyyyyyyyyyy appreciate it!

terharu sangat ade kawan yg INGAT besday ai sampai watkan cake.
payah nak jupe kawan macam ni...
tskkk tskk.



* semoga jalinan persahabatan kite kekal abadi,ameen*
even i know u from blog & FB before..u sangat nice friend to me...
likeee dah soploh tawon kenal :))





papa Qies yg eksaited lebey sbb die memang antu cake no 1!!!!!
dah tak sabar tu nak kendurikan brownies cake mama.macam besday diye plak =P



apepun syukur alhamdulilah ALLAH memanjangkan usia ,memberi limpahan rezeki dan nikmat bahagia dalam hidup ini..tahun ini i'm so happy dan sangat sangat bersyukur dikurniakan si tecik yang semakin bijak dan cantikkk eryssa qiestina.tawon lepas Qies still dalam womb then this year dah ade Qies menemani dan bole potong cake sesama.pastu papa Qies pon ade disisi besday kali ni,rasenya dah 3 tawon berturut time besdaymama, papa tgh coti.
kan indah tu :))


2 org buat life ni sempurna :)



rase tak sabar nak rasmikan cake diana,tapi tunggu la esok.malam ni Qies nak titon dah mood bergambo tak cantek.

*weeeeee can't wait*


hope tawon depan Qies dapat adek lak.lol.



tengok Qies tepok amai amai for birthday mama...
sgt melt mama heart!


video

inilah hadiah terhebat di ulangtahun kelahiran ke 28 mama..
si syomel yg makin bijakk...
i wonk askkk more than this coz she's truly my definition of happiness :))



my truly obsession.proud to be mama :))
yang terindah!




syukur di usia 28 i had our small happy family :))




btw, terima kaseh SEMUA diatas ucapan happy birthday in advance.
banyaknyaaaaaaa wish kat FB dan sgt ramaiii yg text me, semuanya mendoakan kebahagiaan mama with papa & Qies.
syukur alhamdulilah...sesangat terharu and i beri beri heart u guys!


so sowi ai tak buat partyy partyy nak ajak u olsss,seganla dah tua tua ni nak party sakan.hehe.
kalo buat makan makan pon just family and for sahabat mommy angkat Qies jek :)
jom sok mak ngah kite makan makan sefamily!
pastu kite g jom jom heboh heboh putrajaya plak.ehehe.



nantilah yekk tunggu september ni 1st bufday bash eryssa qiestina nanti mama ajak ramai ramai yeh :)
kena pulak hari raya lagi besh open house sekali.chewahhh plan..
apepun kite merancang ALLAH jua menentukan..


okay doke si tecik dah cranky nak titon.nak dodoikan diye dolu.
papa tgh beezee layan badminton tuu,tgn pokpok Qies tapi Qies kalo nak titon mmg nak polok polok mama.nak buai takde buaian..
kang tengah tengah malam die kompem bangun agi nak 'sepraiskan" mama tu.ehehe.
pastu nak masak meehun peberet papa Qies plak.


tengah fikir, apelah adiah papa nak kasi mama for bitrhday this year?
theeee...










13 comments:

Dong, Dia & Azra said...

Happy Birthday Yat!!! Suka baca blog ni sebab nak tahu perkembangan Qies.

saggieda said...

Hepi besday Yatt...Semoga panjang umur...d murahkan rezeki...n semoga kebahagiaan sentiasa bersama mu....Tingin jgk nak jumpa ngan si tomei qiestina...klu Yatt mai Trengganu,meh la ke dungun ek...Hehehe...!!!!

@e_da said...

happy birthday yat,, moga bhgia dsamping kuarga tercinta

Suliana said...

yat, happy bday in advance :-) smga pnjg umur, murah rezeki & happy selalu!!

1st time tgk video qies, yela, kat opis xleh tgk video..hihi..bukan tgk qies tepuk amai2, dgr suara ko je..tak berubah dari dulu :-)

Mama Farra dan Faris said...

Heepy bufday Mak Ude...we luv u..

Mama Farra dan Faris said...

Heepy bufday Mak Ude...we luv u..

.ArianiAizat. said...

happy 28th besday k.yat!!
^__^


semoga kebahagiaan sentiasa menjadi milik k.yat sefamili =)

Ainul Hayat said...

Happy Birthday Kak Yat.

ummul said...

hepi birthday mama syomell...mwah mwah!^__^

Dokter faRyn said...

happy birthday yatt! :)

cute said...

~epi besday pn.yat aka mama qies~

moge terus berbahagia selalu..

i n n z c h u b b y said...

kak yat...

hepi bday!!! :D

Mama Qiestina said...

thannksssssss lalingss semua for da wish :))

sesangat terharu.muah muah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails