yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, May 27, 2010

hope miracle do happen lah *ameen*

selamat malam semuaaa :)



mama dah pekena obat ni mulelah mamai dah ni.dokter kata tadi mama kena gastrik tu yang sakit dada yang teramat.haihs.tak pepenah camni, gara gara tekanan maha hebat kot.
apepun nothing to be worry,insya allah okela semuanya nanti.



tq kamu kamu semua yang concernkan mama shaye sesangat tu tadi.
shaye dah ingatkan mama makan obat,papa ponn sama.mama kena sehat,kalo tak camana nak jaga qies ngan papa.dahla tak lama lagi mama nak jadik mama tinggal semula.so mama kena fit..
sebab only mama lah yang qies ade untuk bermanje for 3 mth.papa dah tentu carik rezeki jauh dilautan nanti.


dahla mood mama tengah down sebab papa dah p opis semalam,then maybe lagi 2-3 mggu baru papa bole sign on.means kebarangkalian nak balek on time nak raya tu cam takde coz tak cukup 3 mths papa onboard.papa ingatkan nak naik a.s.a.p coz nak alek beraya nti.
* haih syedih coz maybe chance 50-50 aje dapat raya sesama ngan qies,huwaaaa.tak pat imagine lagi kalo raya without papa :( *



papepun hope miracle do happen lah bak tajuk belog dokter farynn.
moga ade rezeki nak beraya bertiga sama sama tawon ni.tawon lepas mmgla dapat raya sama tp time tu mama tgh dalam pantang so nan ado je raya tu.tawon ni la nak qies nak melaram sakan ngan baju kurung.kalo papa takde cam tak besh je :(




okay okay takmo pikir bebanyak kang datang lagi gastrik mama.
dokter dah nasihatkan tadi jangan stress sangat,nanti lagi pedih ulu hati semua.



mood shaye tgh tak besh nie :(
*sob sob*




huwarrghhhhhhhhhh ngantokla.baikkk titon dulu dari fikirkan macam macam...





papepun sok mama cuti.
semalaysia coti umum kan.
i liokeeeeeeee..


yayyyyyyyyy qies takyah g skola and dapat qies polok mama 24 jam selama 3 hari berturut.
ahhh heavenyaaa.besh besh!


and selagi papa ade ni kite enjoiceeeeeeee :)



niteee shemuaaa!
jom tido polok polokkk.

9 comments:

Mama Farra dan Faris said...

amaran..!!!

sblom ko pegi blog aku baik ko sediakan sekotak tissue...

serius...

pepehal ninina menten cunn..

ann @ hatiberbunga said...

jgn sedey2 ye..
gastrik tu mmg berhantu skit utk org2 yg suka sedey2 ni. hehe...

ni singgah sat nk intai qies yg tomei. sentiasa rasa cam nk geget2 dia. hihi..

~LaDaYaNa~ said...

salam kak yat..
hope akak ok je ea..amin..jg kesihatan,jgn byk sgt pk mslh2 hidup nie k..:p

nieda said...

get well soon..semoga tahun ni dapat raya bertiga..suka tgk gambar qies menguap, comel

Elin said...

hi yat...
ai pun ada gastrik..huhu..
hope yat cepat sembuh..
emm...papa qies da nak nek kapal yer...qies ceria2 kan mama tau..nnt mama tak la rasa sunyi...

nk g alamanda ni..jom yat... :)

zieta hafiz said...

yat...jgn sedih2 tau!!1jaga kesihatan.....akak ni pun senasib le tahun ni raya sorang!!!uwaaaaaaa

Anonymous said...

engkau ni sangat selfish. tetiap thn nk braya dgn laki ko.rotate le dgn org lain. xkan ko je yg nak raya tiap tiap thn dgn laki! selfish!
x semua benda ko nk dlm dunia ni ko boleh dpt lah yat.jgn selfish boleh tak?buat aku meluat je dgn ko ni.
padehal laki gi belayar 3 bln je. kecoh! selfish!

zieta hafiz said...

eeeeee...........qies memang comellll.......bahagia tgk family yat yg happy n ceria serta penuh kasih syg!!!!yg penting kita x kacau org kan qies...klu org dengki dgn kita itu dia punya hal le kan qies!!!

Mama Qiestina said...

kak ita,

tq antie ita..syomel kesayangan antie eta kan :))

biarlah antie eta,si PHD dan konco-konconya yang penyebokk tu loser punye type.takde life kot.agagagaga.

yang penting kita happy + tak kacau life org kan :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails